Ati r800gt - problem

Grafické karty s libovolným GPU firmy AMD/ATI (např. Rage, Radeon).

Moderátoři: morke, Walker1134, Wilik

Odpovědět
iceman39
Začátečník
Začátečník

Ati r800gt - problem

Příspěvek od iceman39 »

mam ati radeon x800gt 256mb, a když zapnu nakou hru nebo zatizim VGA tak do 3 min. mi monitor napise no signal a pomoze uz len tvrdy reset. Zacalo to robit asi tak pred 2 mesici, ale monitor to vyplo po docela dlouhe dobe nekolik hodin hrani v kuse a len obcas. Zaclo se to zhorsovat a pred tydnem to robilo tak po dvoch hodinach, tak sem vyndal grafiku ocistil od pasty a nasadil znivu chladic akoratze bez pasty ( kamos mi povedal ze ta pasta je tam skoro na nic) od te doby mi to dela.

Chci se zeptat k cemu tam je ta pasta...
Jestli se tento problem da vyresit jinak nez reklamaci(napr. naneseni nove pasty..)
CPU: Intel C2D E5200@ 3,5GHz; Chladic CPU: Coolermaster Hyper 212 + 2xXilence 120mm Red Wing; MB: GigaByte P35-DS3L rev. 1.0; RAM: 2x2GB DDR2 A-Data 800Mhz+ EE Vitesta Edition @ 954MHz; GPU: PowerColor HD 4870 PCS+ 512MB DDR5 @ 830/4320 + Accelero S1 + Xilence 120mm Red Wing; HDD: WD 6400AAKS, Sata II, 640GB; DVD+/-RW:Asus DRW-2014L1T; Zdroj: Corsair HX520 - 520W; Case: Coolermaster Centurion 532 + 2xXilence 120mm Red Wings
beardie
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Re: Ati r800gt - problem

Příspěvek od beardie »

pasta vyrovnava nerovnosti jadra a chladica a je tepelne vodiva

mala by tam zostat, kup si novu a jemnu vrstvu nanes

inak predpokladam ze karta sa ti prehrievala
¿ʇı ʇ,usı 'ƃuıʎouuɐ ʎʇʇǝɹd sı uʍop ǝpısdn ƃuıpɐǝɹ
yuri.cs
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Re: Ati r800gt - problem

Příspěvek od yuri.cs »

hh, kup si jakoukoli pastu a nanes jit v dostatence vrstve na mista, kde byla puvodne /v tomto pripade je MENE VICE/.
A propleskni toho sveho kamarata :D

//edit Don: Promaz... odpovidat na skoro mesic starou vec, na kterou uz nekdo odpovedel fakt ne
It will be amazing in case after 10GHz we will see 20GHz, 30GHz and so on, just like we witnessed the thorny way from 10MHz to 33MHz in the eighties. -xbitlabs.com
Odpovědět

Zpět na „AMD/ATI grafické karty“