Projekt: Evolution

Hotové nebo rozdělané projekty - úpravy a modifikace počítačových skříní krok za krokem.
V této sekci se nezapočítají příspěvky.

Moderátor: L4mka

Odpovědět
M4r1hu4n3
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Re: Projekt: Evolution

Příspěvek od M4r1hu4n3 »

Plnic ti poslouzi jako zakladova barva i jako strikaci tmel.
"Lepší než za ženštinami hampejznými se píditi, jest plodníkem svým dvakrát týdně řádně zatřásti." Jan Amos Komenský
H.o.m.i.e.
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od H.o.m.i.e. »

Ok to jsem pochopil. Asi jsem se špatně vyjádřil, to mám jít do obchodu a říct že chcu "plnič" ? Co mám chtít po prodavačce tak jsem to myslel. :wink:
Obrázek
myom
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od myom »

Ano, jmenuje se to plnič, nebo řekni stříkací tmel, je to to samé.

\\ale i tak bych tu kejdu, co ji na to dal, zbrousil a koupil obyčejný akrylátový tmel (bílá krabička, modré víčko). Rychle schne a dobře se brousí.
*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*
prave si ctete krasny, uzasny, inteligentni, gradiozni podpis a velice ho obdivujete! touzite po nem! chcete ho! uz bez nej nemuzete byt a radi byste ho videli i pod svymi prispevky! a co ja udelam? napisu: ol rajt ryzvd (c) myom :-P
*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*
Spo.On
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Spo.On »

Ten tmel obravdu vipadá divně :) Já používal na dřevo normální dvousložkový (se skelnými vlákny a jemný). Ten plnič je vlastně jemnej tmel ve spreji na zadělání malých rejpanců a tak (zárověň funguje jako základovka). :wink: NO tenhle tmel bych přebrousil úpně na dřevo pak přebrousil 800 a stříknul plničem, pak bych tam rovnou stříknul barvu. 8-)
Woyta
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Woyta »

Napred bych pouzil normalni univerzalni tmel. Na drevo nema dobre vlastnosti. Plnic je az finale pred barvou. Je velmi jemny a kdyz je ho tlusta vrstva tak to neni dobre.
AMD Ryzen 7 5800X, XFX Radeon RX 7900 GRE, Asus ROG STRIX B550-A Gaming, 2x8GB Corsair Vengance LED 3200mhz, 2x8GB G.SkillRGB 3200mhz, 1TB SSD Patriot Viper VP4300, 2TB1TB SSD Samsung 970 EVO, 1TB SSD Samsung 840 EVO, 3TB Western Digital, 4TB Western Digital,Creative Sound Blaster Z, Seasonic Focus+ 650W, 31,5" MVA 4k LCD Samsung , myš Logitech G602, klávesnice Tesoro Colada, volant Logitech G25

Intel C2Q Q9400@3,3ghz, Saphire RX 550, DFI Blod Iron P35, 4x2GB G. Skill PI Series 1066mhz, 640GB Seagate,Creative Sound Blaster Audigy, Seasonic S12 550W

It is better to live dangerously for 34 years than to be bored for 84 years. (Adelaide Siffert)
M4r1hu4n3
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od M4r1hu4n3 »

H.o.m.i.e. píše:Ok to jsem pochopil. Asi jsem se špatně vyjádřil, to mám jít do obchodu a říct že chcu "plnič" ? Co mám chtít po prodavačce tak jsem to myslel. :wink:
muzes taky chtit špryckit :)
"Lepší než za ženštinami hampejznými se píditi, jest plodníkem svým dvakrát týdně řádně zatřásti." Jan Amos Komenský
arxeiss
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od arxeiss »

Nikde jsem to tu neviděl. Jaká má ta trubka průměr? Je to 110 nebo 125? Já taky chci mít ve předu díru, ale není nikde trubka 120 a když si vemu 125 tak tam půjdou vidět ty okraje toho větráku, to nebude tak pěkné. Jinak suprovní nápad. A Eště bych udělal ty světla, jedno jako POWER a druhé HDD. A z čeho budeš dělat vinyly víš? Já bych je udělal přímo z těch fólii kere se na auto dává, nebo se z nich dělají reklamy, známí to mají a je to super když to udělají řezačkou je to přesné. Tak kdyby někdo poblíž měl výrobu reklam tak se tam stav, a kdyžtak se zeptej třeba jenom na zbytky, z těch taky hodně uděláš.
PC : CPU: C2D E5200 2500Mhz @ 3750Mhz a AC Freezer 7PRO MB: Gigabyte GA-P31-DS3L rev.2,1 GPU: ATI Radeon 3650HD 256MB RAM: A-Data Vitesta 2x2GB Zdroj: Forton OEM 400W HDD: Samsung F2 500GB
Netbook : Asus EEE CPU: Intel Atom N270 1,6GHz RAM: A-Data 2GB HDD: 250GB 5400ot/min
H.o.m.i.e.
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Myslím že má ve vnitř 112 ale teď si nejsem jistej. Dneska jsem udělal spodek casu. Jsou to základní rysy, a ve předu nebudu dělat nádstavec nárazníku ze dřeva, ale bude tam to co sem udělal dneska ať je to pěkně v jedné linii. Nejdřív jsem to vyřízl - nehorázně se to plexi tavilo, pak jsem ošmirgloval 600, pak 1200 pod vodou a pak vyleštil. Někde na tom plexi je to ale poškrábaný - ne hrany ale povrch co s tím ? Je to divný ale nejvíc jsem si to poškrábal leštící pastou - jsou v ní takový jakoby mikroskopický kamínky.

Obrázek

Obrázek
Na moje první leštění je to nádherný :wink:

Obrázek
Mělo by to připomínat natuněný auto zhora, no až na ten konec to tak podlě mně vypadá

Obrázek

Obrázek
Už si představuju to nasávání a blatníky :wink:
Obrázek
Woyta
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Woyta »

Zkus prostredek na opravu poskrabanych displeju u mobilu. Bezbarvej lak na nehty by mohl pomoct taky.

///BTW nejjemnejsi brusna pasta je zubni pasta. Vyzkousel jsem kdyz jsem lapoval blok. :)
AMD Ryzen 7 5800X, XFX Radeon RX 7900 GRE, Asus ROG STRIX B550-A Gaming, 2x8GB Corsair Vengance LED 3200mhz, 2x8GB G.SkillRGB 3200mhz, 1TB SSD Patriot Viper VP4300, 2TB1TB SSD Samsung 970 EVO, 1TB SSD Samsung 840 EVO, 3TB Western Digital, 4TB Western Digital,Creative Sound Blaster Z, Seasonic Focus+ 650W, 31,5" MVA 4k LCD Samsung , myš Logitech G602, klávesnice Tesoro Colada, volant Logitech G25

Intel C2Q Q9400@3,3ghz, Saphire RX 550, DFI Blod Iron P35, 4x2GB G. Skill PI Series 1066mhz, 640GB Seagate,Creative Sound Blaster Audigy, Seasonic S12 550W

It is better to live dangerously for 34 years than to be bored for 84 years. (Adelaide Siffert)
slavo
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od slavo »

lestiaca pasta sa dodava v roznej zrnitosti na plexo musis kupit tu najjemnejsiu...
kde si kupoval to plexo ze sa ti tak tavilo baumax?
H.o.m.i.e.
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Díky Woyto. A plexi jsem kupoval v bauhausu. Je to nehoráznost jak se to tavilo. Pastu jsem koupil v baumaxu je to pasta na leštění laku aut :roll: .
Obrázek
Spo.On
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Spo.On »

Nebo zkus zubní pastu (používají jí na leštění displeju) zkoušel sem to a docela to funguje. :-D :-D :-D :mrgreen:
Nightavanger
Žlutá karta Bazar
Žlutá karta Bazar
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nightavanger »

zubni pastu nebo na cdcka pomaha banan :)
Maxtor
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Maxtor »

Banan je blbost, ale zbni pasta by pomoct mohla.. nechaval jsem ji dycky na konec lapovani chladicu a clovek s tim na latce v pohode udelal slusne zrcadlo..
Nightavanger
Žlutá karta Bazar
Žlutá karta Bazar
Kontaktovat uživatele:

si vyzkousej banan a uvidis ze to blbost neni
Maxtor
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Maxtor »

Kdybys neveril kazdy hovadine, kterou kdo na netu napise, mozna bys byl lepsim clovekem.. :sarcasm:
http://www.cdrhard.cz/view.php?cisloclanku=2007082007
Bez_n1ck
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od Bez_n1ck »

Maxtor píše:Kdybys neveril kazdy hovadine, kterou kdo na netu napise, mozna bys byl lepsim clovekem.. :sarcasm:
mno ... a zubni pasta to jeste zhorsila :-D
PC: MB: ASUS TUF Z370-PRO GAMING ; CPU: INTEL Core i7-8700K @ 3,7GHz ; CPUcooler: Noctua NH-D14 ; GPU: GIGABYTE GTX2070 WINDFORCE 3X 8GB ; DDR4: 2x16 GB 2666MHz CL16 ; HDD: Samsung 960 EVO M.2 500GB + WD Green 2,5TB + WD Red 4TB + 2xWD Red 8TB ; CASE: Be Quiet! Dark Base 900 ; PSU: Corsair RM650x ; MOUSE: Logitech G700s ; KEYBOARD: Razer Huntsman Elite ; SOUND: Logitech X530 ; MONITOR: 2x Dell U2515H (25" QHD IPS) | Games, that you can play with me | Diablo III - Divina
NOTEBOOK: Dell Precision 7730 ; CPU: Intel Core i7-8750H ; GPU: nVidia Quadro P4200 8GB ; DDR4: 2x16GB 2667MHz ; HDD: Samsung NVMe 256GB + Samsung 980 EVO M.2 1TB ; FullHD
Nightavanger
Žlutá karta Bazar
Žlutá karta Bazar
Kontaktovat uživatele:

Maxtor píše:Kdybys neveril kazdy hovadine, kterou kdo na netu napise, mozna bys byl lepsim clovekem.. :sarcasm:
ok dobre jak rikas nebudu verit vsemu - tomu clanku neverim :lol: :lol:

//zubni pasta je mozna horsi ve funkcnosti ale ty skrabance (male) zmizi ...
slavo
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od slavo »

s tou zubnou pastou to fakt funguje na cd je onicom ale na plexo celkom ujde sice to neni lestenka na auto ale skrabance zmiznu jasne ze z toho nebude plexo ako nove ale pomoze to...
ale musi to byt biela pasta bez tych cistiecich granuliek co su v colgate :roll:
Bathory
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bathory »

Nightavanger píše:ok dobre jak rikas nebudu verit vsemu - tomu clanku neverim :lol: :lol:
Tak to bys měl, ani nevíš, jakou jsem si s tím dal práci :roll:
Bathory
Odpovědět

Zpět na „Projekty“