Doporučte Hybridní TV kartu do PCI-E
- Mrtvola
- Začátečník

Doporučte Hybridní TV kartu do PCI-E
Co více dodat než je v nadpise. Podmínkou je hlavně bezproblémový chod a přehledné uživatelské rozhraní. Je to jen na koukání na televizi. Nahrávání jen výjimečně...nevím co bych nahrával. Děkuji.
i5 3570K, Asus P8Z77 M-Pro, Kingston HyperX XMP 1600Mhz 8GB, GB HD7870, Crucial M4 128GB, Cosmos S (díky Pejsku
), Seasonic X560W
- Surgical
- Začátečník

-
Re: Doporučte Hybridní TV kartu do PCI-E
Řešeni zde x-krát, stačí pohledat.
Já osobně jsem bez problémů používal Pinnacle PCTV 3010i duální hybridní kartu do PCIE viz třeba http://www.alza.cz/televizni-karta-pinn ... d66413.htm, která se dnes ale obtížně shání a navíc je kapánek dražší. Jediný její nedostatek (proč šla ke kámošovi) byl ten, že její soft nefachal pod Vista 64 bit.
Zaměněna za Leadtek WinFast PXDVR 3200H třeba http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=55405 funguje bez problémů na všech Win platformách, k ní dodávaná alikace WinPVR2 sice občas zazlobí, ale tu nepoužívám, používám Vista Media Center, který obvzlášť po RTM patchi na verzi, která mj. podporuje i kabelové a satelitní karty (brzo bude i jako oficiálně z WindowsUpdate) splňuje vše, co od TV aplikace chci, včetně bezproblémového a kvalitního nahrávání dle plánu atd.
V nynější době navíc doplněno o Technisat SkyStar HD2 s CI slotem viz http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=53638 s Cryptoworks modulem a CzechLink kartou, proběhlá olympiáda, sledovaná ve full HD rozlišení (pravda, ne česky), mně na dost dlouho znechutila SD programy, koukání na HD obraz je těžce návykové....
P.S. pravda, ten satelit karta do PCIE není....
Já osobně jsem bez problémů používal Pinnacle PCTV 3010i duální hybridní kartu do PCIE viz třeba http://www.alza.cz/televizni-karta-pinn ... d66413.htm, která se dnes ale obtížně shání a navíc je kapánek dražší. Jediný její nedostatek (proč šla ke kámošovi) byl ten, že její soft nefachal pod Vista 64 bit.
Zaměněna za Leadtek WinFast PXDVR 3200H třeba http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=55405 funguje bez problémů na všech Win platformách, k ní dodávaná alikace WinPVR2 sice občas zazlobí, ale tu nepoužívám, používám Vista Media Center, který obvzlášť po RTM patchi na verzi, která mj. podporuje i kabelové a satelitní karty (brzo bude i jako oficiálně z WindowsUpdate) splňuje vše, co od TV aplikace chci, včetně bezproblémového a kvalitního nahrávání dle plánu atd.
V nynější době navíc doplněno o Technisat SkyStar HD2 s CI slotem viz http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=53638 s Cryptoworks modulem a CzechLink kartou, proběhlá olympiáda, sledovaná ve full HD rozlišení (pravda, ne česky), mně na dost dlouho znechutila SD programy, koukání na HD obraz je těžce návykové....
P.S. pravda, ten satelit karta do PCIE není....
- Mrtvola
- Začátečník

Díky, ten Leadtek je něco co si předtavuji, je to opravdu jen na občasné koukání na televizi, dokumenty, nějaké retro a tak.
i5 3570K, Asus P8Z77 M-Pro, Kingston HyperX XMP 1600Mhz 8GB, GB HD7870, Crucial M4 128GB, Cosmos S (díky Pejsku
), Seasonic X560W
- Holda
- Středně pokročilý

snad nebude vadit, ze se vmesuju, ale taky bych neco chtel - ale lowprofile reseni, ktere bude plne (vcetne DO) kompatibilni s Vista WMC
.
- Surgical
- Začátečník

-
Kdyby ses koukl na obrázky, zjistil bys, že jak ten Leadtek, tak ten Pinnacle jsou low profile karty a s Vista Media Centrama fachaj obě.
- Holda
- Středně pokročilý

ano, ale ne s ovladacem, krome jedne verze "media center edition" takze to, ze ho mce pozna neznamena, ze je plne podporaovana. V nekterych pripadech jde jen digitalni tuner...tohle mam nastudovany, neboj. Jde mi prave o to, ze jedina vec, ktera to umi neni v CR k sehnani.
Ale konec koncu je to jedno, protoze zadna nejde korektne v x64 + 4GB
Ale konec koncu je to jedno, protoze zadna nejde korektne v x64 + 4GB
.
- Surgical
- Začátečník

-
Hm, já toho Leadteka na Vistách 64 Ultimate s 4GB RAM zcela korektně provozuju ve Vista Media Centrech....to jen má zkušenost vlastnoruční, ne vyčtená a vyguglená.
A X64 nemám, neměl jsem a mít nebudu, takže neposloužím.
A X64 nemám, neměl jsem a mít nebudu, takže neposloužím.
- Holda
- Středně pokročilý

X64 jsem myslel obecny 64bit, mam taky Visty. Ale ted si me moc potesil. Jde ti teda vse krome DO?
.
- Surgical
- Začátečník

-
Používám MS Remote Controller na Vista Media Center a....funguje zcela korektně. Opakuji, že nepoužívám PVR2 soft od Leadteku, ale výhradně a výlučně Vista Media Center
- Maddogg
- Čestný člen

Když už je zde toto téma také se přidám. Zajímavě vypadá i tento AVerTV Hybrid Speedy, měl by být kompatibilní i s vistou. Nebo je lepší tento Leadtek WinFast PxDVR 3200 H?
Aver by měl umět nahrávat do 1080i i 720p, nevím jak toho zvládá ten Leadtek. Leadtek zase máte odzkoušený na Viste x64 a 4gb ram. Co tedy vybrat?
Aver by měl umět nahrávat do 1080i i 720p, nevím jak toho zvládá ten Leadtek. Leadtek zase máte odzkoušený na Viste x64 a 4gb ram. Co tedy vybrat?
Mainboard Asus P7P68 CPU Intel I5 2500k@4.2ghz+Xigmatek Achilles RAM Kingston 2x4GB 1333Mhz GPU Asus r7 370 1100/6000Mhz HDD Samsung F1 500GB DVD-RAM Samsung Case&PSU Fractal Desing Define R2+ Enermax PRO82+ 385W
- Surgical
- Začátečník

-
Nahrávání v HDTV je otázkou softwaru a....zdroje signálu.
Na analogu ani DVB-T zatím vysílání v HDTV formátu v našich končinách zatím evidentně nehrozí.
Na tom Averu, přes všechny proklamace, mi nějak chybí informace, že by uvedené "převratné" technologie byly implementovány hardwarově (to by, myslím, při dnešních poměrech stál citelně více). Leadtek HW mpeg-2/4 má.....
Ale jako u všeho, není nad osobní zkušenost. Avera jsem neměl/nemám/mít nebudu, tak nemohu soudit.
Na analogu ani DVB-T zatím vysílání v HDTV formátu v našich končinách zatím evidentně nehrozí.
Na tom Averu, přes všechny proklamace, mi nějak chybí informace, že by uvedené "převratné" technologie byly implementovány hardwarově (to by, myslím, při dnešních poměrech stál citelně více). Leadtek HW mpeg-2/4 má.....
Ale jako u všeho, není nad osobní zkušenost. Avera jsem neměl/nemám/mít nebudu, tak nemohu soudit.
- Holda
- Středně pokročilý

Zvlastni, v diskuzi na CZC pisou, ze jim pod 64b. Vistama s 4GB RAM nejde, tak uz nevim, nechce se mi to zbytecne objednavat a pak s tim hned jit na postu to vratit...
.
- Surgical
- Začátečník

-
V diskusi na CZC jsou ještě větší experti, než na PCT fóru....
- Maddogg
- Čestný člen

Skusím si ho vypůjčit na zkoušku nebo to alespoň zjistit, taky mě to dost zajímá.Holda píše:Zvlastni, v diskuzi na CZC pisou, ze jim pod 64b. Vistama s 4GB RAM nejde, tak uz nevim, nechce se mi to zbytecne objednavat a pak s tim hned jit na postu to vratit...
Mainboard Asus P7P68 CPU Intel I5 2500k@4.2ghz+Xigmatek Achilles RAM Kingston 2x4GB 1333Mhz GPU Asus r7 370 1100/6000Mhz HDD Samsung F1 500GB DVD-RAM Samsung Case&PSU Fractal Desing Define R2+ Enermax PRO82+ 385W
- Mrtvola
- Začátečník

Tak mám toho Leadteka 3200H a nemůžu naladit jedinu stanici. Signálem to není. Mám Visty 64, 6GB RAM. Díky za rady.
), Seasonic X560W
- Holda
- Středně pokročilý

- Maddogg
- Čestný člen

V alfacompu je dodatek . Nezkoušel jsi?
Kód: Vybrat vše
v případě potíží s nalazením kanálů doporučujeme vyzkoušet čínskou TV normuMainboard Asus P7P68 CPU Intel I5 2500k@4.2ghz+Xigmatek Achilles RAM Kingston 2x4GB 1333Mhz GPU Asus r7 370 1100/6000Mhz HDD Samsung F1 500GB DVD-RAM Samsung Case&PSU Fractal Desing Define R2+ Enermax PRO82+ 385W
- Holda
- Středně pokročilý

Takže můžu potvrdit, že Aver Hybrid Speedy funguje korektně na 64-bit Vistě s 4GB RAM
.
- Mrtvola
- Začátečník

Existuje k této kartě nějaký alternativní přehrávač než dodávaný? Mám Media center. Je fajn, ale asi budu přecházet zpátky na XP, tak se ptám? Asi neexistuje něco jako Media Center pro XP co. (mám klasické Prof.)
), Seasonic X560W