Abit BE7 (478, i845PE + ICH4)
Moderátor: Eddward
- Ross
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
Abit BE7 (478, i845PE + ICH4)
Je mozne osadit 800MHz P4 2,8GHz do této chipove sady. Jak to pojede? Mam Abit Be7 a sbernici tam moznost nastavit az do 250. Kdyz nastavim 200 pojede to na 2,8GHz? Diky za odpovedi....moc se v tom nevyznam.
- Sentenced
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
No teoreticky by to jet melo ... Nepamatuju si už jestli ta deska ma AGP/PCI lock, jestli ne, tak bude problem... Jinak pamatuj, že pokud to nepujde a budeš mit koupeny treba P4 2,4/800FSB tak se pri 133FSB dostaneš jen na 1596MHz a to bude dost slabota.. 
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään
- random
- Pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Presne tuto otasku som mal v minulosti aj ja.......
Mam Abit BH7 i845PE.............. a P4 HT 2,4 800MHz FSB som v doske uspesne otestoval.........
Moja doska ma aj PCI/APG lock..... a kedze pre Intel 845 800MHz uz nieje oficialna frekvencia, takze ho urcite budes potrebovat......
Este jedna podotazka :
Mislite ze v tejto doske ( i845PE ) pojde Prescott, 2,4GHz, BOX, FSB533MHz .....
aj ked nema HT zda sa mi to celkom dobra kupa na buduce pretaktovanie .........
Mam Abit BH7 i845PE.............. a P4 HT 2,4 800MHz FSB som v doske uspesne otestoval.........
Moja doska ma aj PCI/APG lock..... a kedze pre Intel 845 800MHz uz nieje oficialna frekvencia, takze ho urcite budes potrebovat......
Este jedna podotazka :
Mislite ze v tejto doske ( i845PE ) pojde Prescott, 2,4GHz, BOX, FSB533MHz .....
- Ross
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
- random
- Pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Ono by to najlepsie chcelo vyskusat?
Njame starsie dosky ktore niesu dimenzovane na 800MHz FSB mozu mat stouto frekvenciov dost problem...... rataj aj stym ze budes mat pretaktovane pamate na 400... takze potrebujes kvalitnejsie pamate.......
Ja osobne by som asi radcej stavil na istotu.... teda P4 2,8GHz 533Mhz FSB......
( napr. moja doska uz 800Mhz FSB oficialne udava aj na web stranke...., ale tiez je tam len privlastok overclock..... )
Na druhej strane problem som nezaznamenal, takze je asi dostatocne naddimenzovana........
Njame starsie dosky ktore niesu dimenzovane na 800MHz FSB mozu mat stouto frekvenciov dost problem...... rataj aj stym ze budes mat pretaktovane pamate na 400... takze potrebujes kvalitnejsie pamate.......
Ja osobne by som asi radcej stavil na istotu.... teda P4 2,8GHz 533Mhz FSB......
( napr. moja doska uz 800Mhz FSB oficialne udava aj na web stranke...., ale tiez je tam len privlastok overclock..... )
Na druhej strane problem som nezaznamenal, takze je asi dostatocne naddimenzovana........
- Sentenced
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
Pokud podas otazku takhle tak bych vzal taky tu 533 a mel jistotu ze vse bude o.k.Ross píše:PCI lock tam mam, takze do toho mam jit? Mam moznost velmi vyhodne koupe, bud 2,8 533 nebo 2,8 800? Do ceho mam jit?
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- Slezman
- Středně pokročilý

- Ross
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
- random
- Pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- Ross
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
Osobne si myslim, ze to nejde, protoze Prescott je vyroben jinou technologii 0,09 nez Northwood, takze i napeti bude jine a asi jeste spousta jinych veci.....random píše:Mal by som k tetjo teme este jednu pootasku :
Mislite ze na doske Abit BH7 ma neoficialne aj 800MHz ( i845PE ) pojde Prescott, 2,4GHz, BOX, FSB533MHz .....
- Ross
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
Tak lidi! Hodil jsem tu 800vku do te moji desky a hle nabehlo to na 1,4 GHz. Sel jsem do biosu a nastavil jsem sbernici na 200 a nic. Snizil jsem na 180 a nabehlo to. Zjistil jsem, ze problem je v pametech. Potrebuju 500 MHz DDR, abych to mohl hodit na 2,8 a mozna to pujde i kousek vys. Ale jednu vec jsem nepochopil....kdyz jsem nastavil delicku na 3:4, tak to nabehlo v poho. Kdyz jsem to dal 1:1, tak deska hvizdala jako pichle prase. Pritom prece kdyz to je 1:1, tak by mela jet pamet na 400 nebo ne??
- Tommi
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- Wiruz
- Pokročilý

presne zkusil bych nejnovejsi bios a uvidis, jinak je divny ze 1:1 neslape, a 3:4 jo, pritom pameti by meli bejt s 3:4 na vyssi frekvenci nez 1:1, hmm divny
CPU: Intel Core i5 12600K @ -0,05mV COOLER: Deepcool AK400 MB: Gigabyte B660M Gamming X DDR4 RAM: Kingston 2x 16GB DDR4 3600 CL18 VGA Sapphire PULSE RX 9070 16GB @ 200W / -80mV SSD / HDD: 1TB KC3000 NVME / Seagate BarraCuda 3TB CASE: Fractal Design Define Mini C PSU: Corsair RM550x 550W LCD: 27" Samsung ViewFinity S60UA IPS 2560x1440 @75Hz REPRO: Logitech Z3 2.1 MOUSE: CM MM720 KEYBOARD: MS Sidewinder X4 OS: Win 11 Pro 64

- Ross
- Nováček

- Kontaktovat uživatele: