Kazdopádně v XP to běželo plynule v pohodě hratelně (neměřil jsem přesně) na 1680x1050 všechno na max.!
Takže jestli si chce hru zahrát, XP je jasná volba...bohužel pro mě
Moderátor: Baneshee

ja to jezdim na klavesnici, casi uplne stejny jako ten kdo ma volant , da se to jednoduse naucit.. rozjizdet se jen rovne a hlavne brat zatacky smykem ale bez plynu, plyn az kdyz uplne vyjizdis ze zatacky a nehrozi pretoceni.. naucil sem se perfektne ovladat astona , chevrolet laceti a zbytek je na prd , jako formule nema cenu, le mans taky ne, ty zavody kde jezdite pagani zondou nechapu proc jsou ve meste atd , takze defacto jezdim jen aston vs corvete chalege, GT1, a brigestone ostatni me nebavi pac se tma jen boura a je to masakrFlegy píše:zajimalo by me kolik z vas to hraje na klavesnici... skousel sem to a je to sileny, hlavne s autama s nahonem na prdel
racz píše:zaujimave. ja som tuto "hru" stiahol, nainstaloval a zasi za 10 minut odinstaloval. mi to pripadalo jak pre 3rocne deti. Nulova realnost, trate jak na motokary... akurat ze to ma vesele farby.
Uz NFS sa mi zdlo realistickejsie ako toto.
ale proti gustu...

Když máš auto příslušný třídy,můžeš se účastnit závodu se svým týmem.Pokud takový auto nemáš,musíš vzít nabídku jiných týmů.Rozdíl je ten,že když závodíš za jiný tým,vyděláš balík,ale nezískáš tak dobrou reputaci.Takže já to dělám tak,že se snažím co nejdřív získat vlastní auto,abych mohl jít do závodu s vlastním týmem,protože se daj vydělat prachy a mnohem lepší reputace....Jackiii píše:Kdyz si koupim nejaky auto v zavodech lemans "team entry" tak jakou to ma vyhodu?
Takhle udelame ten ukol + dojeti a mam penize..
LeMans zavody jsou vzdycky po sezone nebo i nakej zavod si muzes dat kde vyhrajes treba nakej peniz?
Dik za odpoved

spike18 píše:Není nějaký tweak, který by zlepšoval dohlednost? Hraju v 1680x1050 na full s 8MSAA a vidím je kousek před sebe, v dálce je všechno takové...rozplizlé