paměti intel? ano a rovnou 16Gb moduly :)

Problematika SDRAM, DDR1/2/3 SDRAM, RDRAM, SO DIMM a další, včetně čteček pamětí.
Odpovědět
NEONET
Středně pokročilý
Středně pokročilý

paměti intel? ano a rovnou 16Gb moduly :)

Příspěvek od NEONET »

http://digitalne.stahuj.centrum.cz/expe ... i-ram/#373

no clanek mluvi za vse, chci slyset vase nazory, podle me docela zbytecnost, ale takovy PC (server) bych si libit nechal
MB: Gigabyte P35-DS3R *|*CPU: Intel C2D E6850 @ 3.6Ghz *|*RAM: 4GB @ 800Mhz CL4 *|*GPU:Radeon HD3850@730/2048MHz *|* Windows 8 x64
Pavel.P.
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Re: paměti intel? ano a rovnou 16Gb moduly :)

Příspěvek od Pavel.P. »

Jedině pro servery, u běžného PC mně příjdou více jako 4GB zbytečnost, nemluvím o pracovní stanici.

...
Aigor
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Aigor »

Me se to libi moc, ale bude to ze zacatku neskutecne drahy, u nas v krovakove nesehnatelny a taky nekompatibilni. Vim jaky jsem mel problemy zjistit jaka kombinace MB+8GB RAM 100% pojede. Aktualne bych vyuzil tak 12-16GB, ale neco do rezervy se vzdycky hodi.
Highlander
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Highlander »

já bych bral hned, čím víc RAM tím lépe...jakmile jednou člověk začnou používat Ram disk a podobné utility, tak paměti není nikdy dost ;-)
NEONET
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od NEONET »

moje rec, a na standartnich deskach (novejsich) ktere maji 4 nebo 6 (MSI i 8 ) pametovych slotu to muze byt dobra sranda, ale asi budou opravdu drahe
MB: Gigabyte P35-DS3R *|*CPU: Intel C2D E6850 @ 3.6Ghz *|*RAM: 4GB @ 800Mhz CL4 *|*GPU:Radeon HD3850@730/2048MHz *|* Windows 8 x64
Odpovědět

Zpět na „Paměti“