//Thellwin - upraven název
HL a CS 1.6 - problémy s nastavením grafiky
Moderátor: Baneshee
- RiCK
- Začátečník

HL a CS 1.6 - problémy s nastavením grafiky
Mam problem s Half life resp. Counter Strike 1.6 !!! Ked nainstalujem a spustim, spusti sa mi v Software modu v rozliseni 640x480. No dobre, dam to na D3D a rozlisenie 1280x1024, dam APPLY a.......BUM..... som spet v Software modu. Skusal som aj opengl vo vsetkych rozliseniach a tak aj D3D vo vsetkych rozliseniach ale stale mi to hadze Software mod. Tak som dal Software mod na rozlisenie 1280x1024 a ide mi to - konecne. Zacnem hrat a vidim, ze textury su hranate jak v Descent (hra z roku 1995) a hrozne mi to seka. Ostatne hry ako GTA SA, HL 2, NFS PS idu v pohode. Uz neviem co s tym. JOJ a este moja GK je ATI Sapphire HD2600Pro 512Mb. 8xAGP
. Mam tusenie, ze je to GK, lebo na GF 4 MX 440 128Mb. mi CS 1.6 slo v pohode.
Hromy Hněvu podřimují na Severu. Podobny dubu, jehož větve jsou plny hnoje, a hnízd nářků, a pláče, snášených na Zemi které spalují Noc i Den a vyvrhují stáda škorpionů a vypouštějí síru smíchanou s Jedem. To jsou Hromy, které jsou okamžitě připraveny rozeřvat se stovkami mohutných Katastrof a statisíců Pohrom, po kterých nezůstane nic a nikdo zde nic nepozná. Jedna skála porodí tisíce, právě když Srdce Člověka dosáhne jeho Myšlenek.
- rostaxx
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- barco
- Středně pokročilý

- RiCK
- Začátečník

No, ovladace mi idu len AGP Hot-Fix 8.4 ostatne radsej neskusam bo preinstalovat Win nechcem. Ostatne nejdu (7.12, 7.10, 8.5 atd.), mozno uz vyslo nejake nove AGP Hot-Fix - este sa pozriem. OpenGL tak isto nejde ako Direct3Dbarco píše:Ovládače ...
Treba vyskúšať iné CatalystyBtw prečo hráš pod Direct3D a nie OpenGL ?
Mam Win. XP a predtym mi na nom v pohode jelo CS 1.6 aj HL ale na GF 4 MX 440rostaxx píše:...jaky mas wokna ?....
Hromy Hněvu podřimují na Severu. Podobny dubu, jehož větve jsou plny hnoje, a hnízd nářků, a pláče, snášených na Zemi které spalují Noc i Den a vyvrhují stáda škorpionů a vypouštějí síru smíchanou s Jedem. To jsou Hromy, které jsou okamžitě připraveny rozeřvat se stovkami mohutných Katastrof a statisíců Pohrom, po kterých nezůstane nic a nikdo zde nic nepozná. Jedna skála porodí tisíce, právě když Srdce Člověka dosáhne jeho Myšlenek.
- RiCK
- Začátečník

Nikto nic?
- RiCK
- Začátečník

UP 
- rostaxx
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- RiCK
- Začátečník

Re: Problem s Half Life resp. CS 1.6
Problem pretrvava
skusals om uz vsetky ovladace (od 7.4 do 8.7 AGP Hot-Fix) a nic. Ked to dam na OpenGL tak mi to nejde vobec (raz sa mi tak spustil 640x480) v software mi to ide aj na 1280x1024 no ale tie textury
. Ked to dam na D3D tak mi to v pohode ide aj na 1280x1024, rozlisenie ok, ale FPS mam max. 9
a ked zas chcem menit rozlisenie alebo hocico, spadne mi to spet na Software
. Myslel som, ze ATI HD 2600pro 512Mb. je lepsia ako GF 4 MX 440 128Mb. ale potvrdilo sa ze nie! s Džíforskou som mal v pohode 60FPS v CS 1.6 a 30FPS v CSS
. Od vtedy som asi 3x preinstaloval Win. a ani to nepomohlo 
- decried
- Začátečník

Steam alebo non-steam? Myslim ze v tom moze byt problem. Skusal si aktualizovat DirectX?
Make it idiot proof and someone will make a better idiot.
- R!D!CK
- Začátečník

-
Sry že tu pišu mimo tema ale co je ten AGP Hot-fix?? díky za vysvětlení když tak ješte skus High fps models.a nemáš ještě v pc ty ovladače po te GF 4 MX 440 128Mb?
CPU: Core 2 Duo E8400@3.0Ghz MB: Gigabyte GA-EP43-DS3L RAM: 2x2GB A-Data Vitesta Extreme Edition 800+ CL4 Case: Cooler Master Elite 330 GPU: Radeon HD 4850 PSU: Fortron Blue Storm 2 500W HDD: Seagate 250 GB Sata 16MB cache Mouse:Genius Ergo 525 + Steelpad 4D LCD:Acer AL1917 19
- yuri.cs
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
hh na D3D zapomen /je to spatne a navic nepovolene
/
pro defaultni renderig v openGL staci pridat do hl.exe parametr "-gl". /netusim jestli je tenhle prikaz podporovany i ve steamu, je to uz davno co sem ho potreboval/
Jestlize toto nepomuze, reinstaluj cs /hl/ popripade Directy a drivery.
pro defaultni renderig v openGL staci pridat do hl.exe parametr "-gl". /netusim jestli je tenhle prikaz podporovany i ve steamu, je to uz davno co sem ho potreboval/
Jestlize toto nepomuze, reinstaluj cs /hl/ popripade Directy a drivery.
It will be amazing in case after 10GHz we will see 20GHz, 30GHz and so on, just like we witnessed the thorny way from 10MHz to 33MHz in the eighties. -xbitlabs.com