RivaTuner 2.09, Forceware 177.70, Gigabyte 8800GTS G92.
Myslím si, že je to verzí ovladačů, zkoušel jsem i ty úplně nejnovější a stále beze změny. Máte nějaký tip na ovladač který by to uměl?
Moderátoři: Walker1134, Wilik

Bohuzel ,automaticky se 2D/3D na G92 neprepina.Musis si udelat profily v RivaTuneri a pomoci Hotkey prepinat 2D a 3D. Ja mam 2D 300/800/500 , ale nekdy zapomenu prepnout na 3D a pote se divim,ze mam misto hry slideshowSpeedyGT píše:Jak přesně nastavit snížení taktů pro 3D a 2D zvlášt? Pokud v riva tuneru hejbnu s jedním, posune se i druhý.
RivaTuner 2.09, Forceware 177.70, Gigabyte 8800GTS G92.
Myslím si, že je to verzí ovladačů, zkoušel jsem i ty úplně nejnovější a stále beze změny. Máte nějaký tip na ovladač který by to uměl?Dík

A nemáš náhodou přetaktovaný procesor nebo grafiku ? Jinak já mám v manuálu ke grafice napsané že systémové minimum výkonu zdroje pro pc je 400 W !jo_lobo píše:Hele díky za tip, ale můžeš mi to pokud možno vyložit polopaticky? Vůbec nemám ponětí co to je molex - sorry, ale zas tak tomu nehovimmůžeš mi říct, kde to sehnat a jak to zapojit?

Ten tvůj problém (automatické přepínání taktů pro 2D/3D) jde elegantně řešit pomocí RivaTuneru. Tady - viewtopic.php?f=10&t=109595&p=7572085#p7572085 - jsem to popisoval pro verzi 2.06. Novější verze (od 2.07) má Scheduler, který nahrazuje nastavení Setup v HW monitoringu (bod 4 v mém jednoduchém návodu). Podrobný popis v angličtině pro automatické přepínání 2D/3D taktů a rychlosti větráku najdeš tady: http://www.vaguetech.com/index.php?pageid=rt207 .SpeedyGT píše:Jo už to vidím, zkusím se v tom pohrabat a písnu výsledek. Už i ten spešl monitor jede bez odesílat tak snad. Zatím dík, pak napíšu jak se to povidlo/nepovidlo
//No, připadá mi to docela dementní. Šíleně moc nastavování, nastavit rozpoznávání u každé hry (vytvořit profil), takže to rači vydržim při stejném taktu jak na 2D tak na 3D. Škoda

taktovaný to nemám a taky si myslím, že 430W musí stačit. Zkusím to zapojit přes ten molex a uvidim...MORFEUS píše:A nemáš náhodou přetaktovaný procesor nebo grafiku ? Jinak já mám v manuálu ke grafice napsané že systémové minimum výkonu zdroje pro pc je 400 W !jo_lobo píše:Hele díky za tip, ale můžeš mi to pokud možno vyložit polopaticky? Vůbec nemám ponětí co to je molex - sorry, ale zas tak tomu nehovimmůžeš mi říct, kde to sehnat a jak to zapojit?

Klobouk dolů, funguje to. Dík za tvůj návod, bez něho bych to nedalHerkis píše:...

no nechci nic rikat, ale kdyz ja zapomnel zapojit 6 pin, tak karta zacala neuveritelne piskat. Tu byl i kamos, ten bezel k pojistkam a ja mezitim vypnul zdroj. Takova ,,blbost'' nas celekm vylekalaspajdr píše:Zkus tu kartu zapojit přes molex (4pin co se používá i IDE hardisků) - 6pin PCIE redukci, jestli to bude pořád blbnout, tak bude chyba v kartě.