Crysis - o hře jako takové, ne technické záležitosti - OUT

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
Swat
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Swat »

MB: Asrock Z370 Extreme4, CPU: Intel Core i5-8600K@5 GHz (SilentiumPC Navis PRO 240 AiO), RAM: 2x8 GB G.Skill DDR4 3200 MHz, GPU: Gigabyte RTX 2080 Gaming OC, HDD: SSD WD Blue 3D 1TB, Seagate IronWolf 6TB, DVD: Asus, PSU: Seasonic Focus Plus 850 Gold, CASE: Corsair T600 Graphite White Edition, MONITOR: BenQ XR3501, TV: 55" Samsung Q6FN
Sicco2
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sicco2 »

lool :shock: taková slepice :lol:
Hlavson
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Hlavson »

Fakt povedené..... je vidět, že s Crysis se dá opravdu vyhrát :wink:
agent2001
Nováček
Nováček

Příspěvek od agent2001 »

Hlavson
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Hlavson »

Crytek spustil web http://www.crysisthegame.com/
Obrázek
Co myslíte že to bude ? :wink:
Mohli by začí dělat na té multiplatformní 2 :roll:
Flegy
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Flegy »

mohli by zacit delat hry jen pro PC aby meli ubozaci konzolisti utrum a mi kvuli nim nemuseli cekat na PC verze jen kvuli tomu ze vyvojari se se*ou s konzolovejma pikacovinama
Sicco2
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sicco2 »

to je fakt,pořádná hra je tak co 3 měsíce a mezi tím velké NIC,to musím hrát tituly co už mám X-krát dohrané,ale sou stále dobré,jako tendle Crysis :sly:
djstudio
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od djstudio »

Tohle mluvi myslim za vse:

http://www6.incrysis.com/images/cryswargfwpftukeng.jpg

Nove pokracovani a vydani udajne na podzim.
MB: ASUS ROG STRIX B650E-E GAMING Bios 3222 CPU: AMD RYZEN 9 7900X + CORSAIR iCUE LINK H170i 420mm GPU: ASRock AMD Radeon RX 7900 XTX Phantom Gaming 24GB OC RAM: 2x32GB - 64GB CORSAIR Vengeance RGB DDR5 6000MHz CL30 SSD SYSTEM: SAMSUNG 990 PRO Gen 4 NVMe 2TB SSD DATA A TESTY: KINGSTON RENEGADE, GIGABYTE AORUS Gen 4 NVMe SSD 1TB ZDROJ: FRACTAL DESIGN ION+ 860W PLATINUM Modular CASE: CORSAIR 7000D AIRFLOW Black Bigtower MONITOR: MSI 32" MAG 323UPF IPS FreeSync Premium Pro 160HZ 1ms - 4K NET: VODAFONE Kabel 500 Mb/s - 30Mb/s SYSTEM: Windows 11 PRO 64BIT Build 24H2 FOTO PC: https://cz.pcpartpicker.com/b/pdvfrH
Able
Nováček
Nováček

Příspěvek od Able »

Ja len tolko ze to je paralelny s dejom jednotky len si zahrame za Psycha. Uz sa nemozem dockat
Hlavson
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Hlavson »

Přesně.
Budete hrát za Psycha. To by mě zajímalo jestli tam budou takový ty věcičky jako byl třeba výbuch atomovky v techdemu atd.... :wink:
Už se mrtě těším.
Sicco2
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sicco2 »

Jestli to bude taková sračka jak první díl,tak to ani nebude stát za stažení,grafika je jediná na tom všem pěkná :onfire:
Hlavson
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Hlavson »

Hodně záleží na stylu hraní...
Red Devil
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Red Devil »

Sicco2 píše:Jestli to bude taková sračka jak první díl,tak to ani nebude stát za stažení,grafika je jediná na tom všem pěkná :onfire:
Me treba prvni dil stal dokonce za zakoupeni plny verze za plnou cenu(ne polskou)
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Warhead má thread tady - http://pctforum.tyden.cz/viewtopic.php?t=122741 takže pokračujte tam.

A upravil jsem ten megakravskej obrázek.
Goldnoob team proud member!
Bucho95
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Bucho95 »

Jako hra výborná, škoda že tak krátká ale jsem tu jestli byste mi neporadily s multiplayerem protože ten mě zatím dost znechutil :
Dotaz 1. Jak se dá vypnout ten zku***ený tutoriál? Kombinace control + T nefunguje - jenom furt mlátím rukou...
Dotaz 2. Proč 9 z 10 pokusů spustit hru na Crynetu napíše "Chyba ověřování serveru (3)"?
Dotaz 3. Proč pokaždé když se mi podaří spustit hru, tak se mi současně s HUDem zobrazuje i cursor od myši?? Je to neskutečně otravné, dá se to nějak odstranit?

Mám orginálku s posledním patchem 1.2.1 a multiplayer jsem zkoušel zatím jenom pomocí interface hry.
Hlavson
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Hlavson »

Tutoriál vypneš tlač. home nebo end. Teď nwm přesně. Jinak je to špatně přeložený....
shanker
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od shanker »

Flegy píše:mohli by zacit delat hry jen pro PC aby meli ubozaci konzolisti utrum a mi kvuli nim nemuseli cekat na PC verze jen kvuli tomu ze vyvojari se se*ou s konzolovejma pikacovinama
kdyby delali hry jen pro pc tak opravdu newim co by je zivilo kdyz si to kazdej kkt stahne :) konzole jsou pro ne zatim vynosny nez pc
OS: Win. 7 Ultimate 64bit CPU: Intel i5-750 @ 3,6 ghzFAN: Noctua NH-U12P MB:ASUS RoG Maximus Formula IIIGPU: 2x Zotac GTX 470 RAM: Kingston HyperX 8gb 1600mhz DDR3HDD: 6x WD Caviar 500gb + 1TB WD MyBook Essential SOUND: Creative X-Fi XtremeAudio PSU: Coirsair TX 650w LCD:Asus VG236 120Hz,23,6" + 3D vision CASE: SunbeamTEch Samurai M+K G500+G11 Netbook: Asus N10-jc Net:Fiber 100mbit/100mbit
izerS18
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od izerS18 »

Tak došel kámoš a říkal, že hraje konečně Crysis. Se ptám, jak to je možné a on na to, že 1600/1200 vše na high...Usmál sem a ptám se, co má za grafiku...Nevím, ale nic se nekouše... (grafika má nějakou 7600GT)..když sem se dosmál, tak mi říkal, že si volali s kámošem, že má notebook a hraje na high a ještě s vyšším rozlišení.
:lol:
Chci taky takové počítače :lol:
AsRock Z370 Taichi | 8700K @ 4,9GHz 1.28v @ Corsair 110i GT | Crucial Ballistix 2 x 16 GB 3200MHz CL 16 | Evga RTX 3080 Ti Ultra | Corsair MP510 1GB + 20TB Capacity | Seasonic Prime 1200 W Platinum | PHANTEKS Enthoo Elite
racz
Začátečník
Začátečník

Re: Crysis - o hře jako takové, ne technické záležitosti - OUT

Příspěvek od racz »

hhh
prave sa to hram treti krat a az teraz som zistil ze aj na aute sa da "bezat" :lol: :lol: :lol:
ale mam problem. neviem preco ale zmyzol mi cielnik. musim stroelat jedine so zoomom. aj brokovnicou a aj s gulometov. proste nemam cielnik v klasickom pohlade. neviem ci to nieje od patchu 1.2... najvacia haluz ze som nenasiel nic cim sa zapina. kukal som si nastavenia klavesnice, prestukal som komplet klavesnicu niekolko krat a nenasiel som. som fakt lama? :sad:

asi zacnem citavat readme k veciam...

ps: snad to nieje techicky problem
AMD Ryzen7 5700X - Zalman WB4 Gold | Gigabyte B450M DS3H | Kingstone Fury BEAST 3600MHz 32GB
MSI RX6700XT MECH | ADATA XPG SX8200 Pro 512GB | OCZ Vertex 460A 240GB | Seagate Barracuda 1TB | Seasonic Focus GX 550W (80gold) | ASUS TUF VB259Q
----
Zalman WB4 Gold | Alphacool Eisblock Aurora Acryl GPX-A | Alphacool NexXxoS Xtreme 2 | Laing DDC 18W | 2x NF-P12-1300
viewtopic.php?t=107883
riXo
Začátečník
Začátečník

Re: Crysis - o hře jako takové, ne technické záležitosti - OUT

Příspěvek od riXo »

cielnik :lol:

na akej si hral obtiaznosti? na najtazsej, delta, je automaticky vypnuty a neda sa zapnut. pri prvych troch by mal fungovat v pohode. a nastavenie najdes v mouse & keyboard settings pod polozkou crosshair
Shit-Form-Factor - Ryzen 9800X3D + NH-D15, X870E Aorus Elite, 64GB, MSI 3080Ti, 4TB NVMe, 4TB SSD, Corsair SF750, MSI 321URX + EIZO EV2750 + LG C1 55, Onkyo A-9010, Quadral SM120 II
SFF1 - Intel i7 8700k, MSI GTX970, NR200P SFF2 - Ryzen 5900X, MSI RTX2080, Dan A4 SFX v4.1

/nex
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“