Warhammer Online

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Wuuduu
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Warhammer Online

Příspěvek od Wuuduu »

po sklamani z AoC a totalnom opusteni EverQuest2 som sa rozhodol, ze svoj virtualny zivot prenesiem pravdepodobne do Runepriesta - trpaslika v hre Warhammer Online od Mythic Entertainment.

...
Lenovo ThinkPad EDGE E520, intel i3-2310M, 8GB RAM, intel HD graphics / Ati Radeon 6630M 1GB, HDD 500GB, Windows7 HP 64bit
intel pentiumMMX 200MHz, 64MB EDORAM, TsengLabs ET6000 2MB PCI, SoundBlaster AWE32 ASP 8MB ISA, HDD 4GB+850MB, DOS 6.22
ATARI 1024STFM, 1MB RAM, 3.5" FDD SingleSide, TOS
Apple iMac, i5 3,1GHz, 4GB RAM, Ati Radeon 6970M 1GB, 27" LED panel 2560x1440, Seagate 1TB HDD, Magic Mouse, Thunderbolt, audio-technica ATH-T44, Mac OSX 10.6.8
STEAM uubuuW ... EVE Online H00d

MACINTOSH – Most applications crash. If not, the operating system hangs.
Revealman
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: Warhammer Online

Příspěvek od Revealman »

yop AoC je blbost... Viz nedávno vydaná zpráva, že se vyexpedovalo snad 1.2mil kusů, z toho bylo aktivování asi 800.000 a aktuálně platících hráčů je snad 415.000 (incl. hráče, co hrají 1. měsíc zadarmo) :-D. Což tak WoW? Warhammer vypadá dobře, ale bude WotLK, take možná někdy... za dlouho :-D
LOVIT
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od LOVIT »

no ja byt tebou (Woodoo) tak si pockam tak mesic 2 po launchi jak to bude vypadat, aby to nebylo AoC hadra, taky se mi doma vali krabice... stary dobry WoW je proste asi to nejlepsi co ted je(pro me)
DESKA: Asus P5Q-EM, CPU: Intel Core2 Quad Q9300@3,15GHz, RAM: 4x2GB Kingmax 800 MHz, GPU:Gainward GTX 460 768MB, HDD: 2x WD VelociRaptor 300GB Raid 0 + WD green 640, ZDROJ: Enermax Liberty 500W ;;;--;;; Peklostroj: DESKA: GA G41M-combo, CPU: Intel Pentium Dual Core E2160@3GHz, RAM: 2x1GB Kingmax 667 MHz, GPU:Saphire HD4670 Ultimate 512MB, HDD: WD green 500, ZDROJ: Fortron 80+ 350W;;;--;;; Notebook:HP probook 4520s
Mr. Dirk
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Mr. Dirk »

Vzhledem k tomu že su z WoWka docela znuděný, tak sem si předobjednal Warhammera a mělo by mě to dojít už na betatest tak uvidíme.
Hän tuli minulle eräänä aamuna, Yksi yksinäinen sunnuntaiaamuna, Hänen pitkät hiukset virtaava, Kun keskitalvi tuuli, En tiedä, miten hän löysi minut, Saat pimeässä olin kävely, Ja tuhoaminen antaa noin minulle, Luota taistelua en voinut voittaa...
spajdr
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od spajdr »

Doporučuji si projet http://www.imperium.cz/forum/forum.asp?FORUM_ID=229
Spousta lidí tam hrála closed betu a podělila se tam o informace.

Pokud si chcete zahrát dřív než s klasickým boxem, tak je možnost si koupit hru přes www.eastore.co.uk (podporuje i PAYPAL, ale je tam vyšší cena) a nebo www.direct2drive.co.uk (asi o 7 liber méně ale bez placení přes PAYPAL), nicméně obě možnosti mají preorder klíč na bonus předměty a hraní o pár dní dříve než s retail box verzí.
Wuuduu
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Wuuduu »

tak jako, kto uz hra a na akom serveri?

Moj trpaslici Rune priest Klingac beha na Karak Azgal.
Ak uhádneš moje meno, nechcem ťa... ale ak ho neuhádneš, vezmem ťa!
Lenovo ThinkPad EDGE E520, intel i3-2310M, 8GB RAM, intel HD graphics / Ati Radeon 6630M 1GB, HDD 500GB, Windows7 HP 64bit
intel pentiumMMX 200MHz, 64MB EDORAM, TsengLabs ET6000 2MB PCI, SoundBlaster AWE32 ASP 8MB ISA, HDD 4GB+850MB, DOS 6.22
Apple iMac, i5 3,1GHz, 4GB RAM, Ati Radeon 6970M 1GB, 27" LED panel 2560x1440, Seagate 1TB HDD, Magic Mouse, Thunderbolt, audio-technica ATH-T44, Mac OSX 10.6.8

spajdr
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od spajdr »

White Lion female Eternien na RP serveru Burlok :)
spajdr
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od spajdr »

EA sold more preorders for the PC for WAR in its entire 26 year history. Check it out: http://www.businesswire.com/portal/site ... ewsLang=en

1.5 milión kusů prodáno (prodejcům), nicméně většina z nich bude nejspíš prodaná koncovým uživatelům.
Revealman
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Revealman »

To se divim, po neuspechu AoC. No za chvili bude wotlk, stejne se vsichni vrati k wow. Nekdo treba ne vlastni vuli, ale vsichni kamaradi v Northrendu... Imho tenhle rok neni nejak vyhodny pro vydavani (hned dvou) novych MMO.
Mr. Dirk
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Mr. Dirk »

Dneska mě došel mail od JRC že mám Warhammera na cestě tak uvidíme. :)
Hän tuli minulle eräänä aamuna, Yksi yksinäinen sunnuntaiaamuna, Hänen pitkät hiukset virtaava, Kun keskitalvi tuuli, En tiedä, miten hän löysi minut, Saat pimeässä olin kävely, Ja tuhoaminen antaa noin minulle, Luota taistelua en voinut voittaa...
LOVIT
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od LOVIT »

Mr. Dirk píše:Dneska mě došel mail od JRC že mám Warhammera na cestě tak uvidíme. :)
se divim ze jdes do dalsiho fantasy MMO, nejaky vesmirny bych si i nechal libit :) ale fantasy sem uz jaksi prezran, navic se hra da opet koupit levnejc pres net
DESKA: Asus P5Q-EM, CPU: Intel Core2 Quad Q9300@3,15GHz, RAM: 4x2GB Kingmax 800 MHz, GPU:Gainward GTX 460 768MB, HDD: 2x WD VelociRaptor 300GB Raid 0 + WD green 640, ZDROJ: Enermax Liberty 500W ;;;--;;; Peklostroj: DESKA: GA G41M-combo, CPU: Intel Pentium Dual Core E2160@3GHz, RAM: 2x1GB Kingmax 667 MHz, GPU:Saphire HD4670 Ultimate 512MB, HDD: WD green 500, ZDROJ: Fortron 80+ 350W;;;--;;; Notebook:HP probook 4520s
Mr. Dirk
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Mr. Dirk »

LOVIT píše:se divim ze jdes do dalsiho fantasy MMO, nejaky vesmirny bych si i nechal libit :) ale fantasy sem uz jaksi prezran, navic se hra da opet koupit levnejc pres net
Tak Warhammer 40k je pro mě jedna z kultovních her ( spolu Warcraftem 2, 3 FT, Diablo 2 + LoD a mnoho dalších :-D ). Minimálně to zkusím a uvidím. :)
LOVIT
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od LOVIT »

ehm ale Whammer 40k je trosku neco jineho :D kdybys tam mohl behat jako Tau nebo Space Marinak uz bych to mel predobjednany ;)
Mr. Dirk
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Mr. Dirk »

LOVIT píše:ehm ale Whammer 40k je trosku neco jineho :D kdybys tam mohl behat jako Tau nebo Space Marinak uz bych to mel predobjednany ;)
Já vím to vychází z původního Warhammeru ( který sem sice hrál už dávno, ale... :inlove: ).
wallot
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od wallot »

slusna zmena oproti WoWu ktereho jsem nechal pred par lety a od te doby zkosuel co se dalo.

grafika je sice na urovni wowu, ale asi to ma smysl pro velke pvp bitvy aby se to necukalo

questy maji obcas i zabavny pribeh (chyt trpaslika, dej ho do sudu a shod z utesu:) )

verejny questy jsou super a odmeny za ne jsou motivujici

zvednuti levelu (sice jen zivoty) na 8uroven (18, 28 atd) v pvp je dobrej napad. Sice clovek moc neublizi tem na vyssich levelech, ale ma sanci chvili prezit, ikdyz teda s lvl 11 disciple of khaine se mi stavalo ze jsem v nekterych pvp (lvl 1-11) ani neumrel a to jsem celou dobu stal v prvni rade :)

zkusenost za pvp je super

moc her co me hned chytlo nebylo , ale WAR me zatim bavi
7800X3D, 9070XT Nitro+, QMK GMMK2 - TTC Frozen V2, Razer Naga V2 Pro, TCL 34R83Q + Dell P3223QE, Fractal Design Scape
Wuuduu
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Wuuduu »

mne sa paci, ake finty sa tu daju robit.

Lovili sme nejakych Destruction zmrdov s random skupinkou, tak som vymyslel taktiku Robin Hood, jeden nech sa ukazuje a ostatni schovani v krikoch... destrovci dostali pekne nakladacku, ked sme na nich povyskakovali a pobili ako kurence.

Skeeter
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Skeeter »

Jeste jsem to sice nezkousel a jak to tak vypada tak asi ani nebudu. Jestli jsem vse pochopil spravne tak se jedna primarne o pvp hru. Prej tam sice nejaky dungy jsou ale ze vsech informaci od kamaradu ktery mam je nejdulezitejsi pvp a to je prave vec ktera mi neskutecne vadi...
Dalsi vec o ktery jsem nemalo slysel je prej obrvska nedodelanost, jako vypustit hru s hlaskou "Your skill 12 Apothecary has increased to" je fakt hodne silny kafe :) A to z vubec nemluvim o zasekavani casti postavy, animace kouzel atp...A zpracovani ?? T mi prijde taky divny, nevim asi jsem zvyklej na omalovanky ve wowu, ale tahle realisticnost ala Oblivion my proste k fantasy nesedi. Libej se mi zajimavy itemy, tvary, barva atp. a to, ze postava vypada do 8lvl (vic kamos zatim nema) uplne stejne je fakt obrovskej minus...
Co se hratelnosti tyce tak mi to prijde spis jako CoD4 ve fantasy kabate. Automaticka kompletace questu, pvp expovani, dosazitelnost BG odkudkoliv mi prijde jako snaha o pritahnuti co nejvetsiho poctu lidi na zaklade jednoduchosti a sviznosti. Ovsem rpg bylo vzdycky o necem jinym, chozeni, premjsleni, prozkoumavani atp..

Nevim, mozna to casem zkusim na vlastni kuzi, ale zazim dam info od kamosu s tim, ze nez prijde nejakej megapatch tak to nema cenu...Jakozto pvp online fantasy hra to urcite ma plno vychytavek (keepy, guild wary, fungujici technika atp. ) ale pro me jakozto vyhradniho konzumenta PvE tahle hra asi to pravy kouzlo mit nebude...
CPU:Athlon64 3800+ -Venice- ,MB:EPoX 9NPA+,VGA:ATI Sapphire X700,RAM:4x 512Mb DDR400 A-Data,HDD:Maxtor 80Gb,200Gb + WD RE2 500gb
wallot
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od wallot »

uz jen to ze WH vychazi z hry ve ktere jde o boj znepratelenych stran je jasne z pvp bude primarni aktivita, ale je udelany tak aby nebyl tak znat rozdil levelu coz je super.
levelovani v pvp je spis vyhoda jelikoz nekoho proste pvp bavi vic zvlast kdyz je docela vyrovnane

dosazitelnost BG odkudkoliv je obrovska vyhoda, zvlast kdyz jsi v nekake vetsi fronte. proste si delas PVE a kdyz na tebe prijde rada skocis do BG a pak te to vyhodi zpet odkud si tam skocil. ve wow mas jen zbytecne moc cestovani.

a pri dobyvani pevnosti coz je primarni ucel wh stejne cestovat musis takze to tak jednoduche neni.

vem si ale ze to je proste neco noveho. ve wowu lovek zapadne do neustaleho grindeni instanci a tak porad dokola. vyjde addon, rychle na max level a zase shanet equip. ty same instance porad dokola. je potreba se hrou seknout v tom nejlepsim a jit dal.
po wowu u ktereho jsem vydrzel diky lidem pul roku jsem dva mesice hral auto assault. stacilo max level, chvili zabava na max levelu a pak rychle pryc nez to uplne omrzi, pak Vanguard toho jsem nechal po mesici jelikoz jsem se dostal do sileneho stereotypu. AoC jsem nechal jeste v Bete.

vetsina mmorpg je o tom samym - rychle na max level splasit super vybavu a zacit se nudit. jde jen o to za jak dlouho ta nuda prijde. nekdy i pred max levelem.
ve WARu jsem zatim na 17. lvlu a jedu tak level denne. uvidime jak bude na max 40. treba me to pak prestane bavit. ale o mesic zabavy je postarano. kdyz to vezmu tak za stejny prachy byl zaklinac ktereho jsem dohral za 4 dny a to same jakakoliv jina offlajnovka.

neni nic horsiho nez se stat obeti onlajnovky a podridit ji cely zivot. nebylo ni horsiho nez skoro kazdej den 19-24 RAID ve wowu, to bylo na palici po nejake dobe.

hraju dokud me to bavi a pak toho necham u onlajnovky za sve penize dostanu rozhodne vic muziky nez u vetsiny offline her.

jo a chyby jsou u kazde nove hry. vis jak zabugovanej byl WOW kdyz pred lety vysel? neskutecne.
7800X3D, 9070XT Nitro+, QMK GMMK2 - TTC Frozen V2, Razer Naga V2 Pro, TCL 34R83Q + Dell P3223QE, Fractal Design Scape
Skeeter
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Skeeter »

Ja tu hru neodsuzuju, ale proste uz to neni mmorpg, ale spis online fantasy fps s prvky rpg...A to je to co me mrzi. WoW je narozdil od tohodle uplne pro vsechny, zahrajou si tam jak lidi pvp, pve, rp, proste cokoliv se jim zlibi kdezto WHO mi proste pripada jen jako pvp hra...
Ja si taky ve wowku rad pvp dam, ale staci mi na to par BG za tejden, to same raidy, questy atp...proste je to mix vseho a ti mi na WHO chybi...

btw: ma WHO nejaky endgame raidy, instance atp ?? Da se tam vubec provozovat ciste jen pve ?
CPU:Athlon64 3800+ -Venice- ,MB:EPoX 9NPA+,VGA:ATI Sapphire X700,RAM:4x 512Mb DDR400 A-Data,HDD:Maxtor 80Gb,200Gb + WD RE2 500gb
Wuuduu
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Wuuduu »

Skeeter ty si podstatu WAR nepochopil... alebo si "oblbnuty" z WOWka...
Zakladom WAR je PvP, dokonca aj niektore questy obsahuju PvP prvky.
Ale hrat WAR len pre PvE asi nebude to prave, aj ked mnozstvo a originalita PvE questov tam je slusne.

WOW, EQ2 a takmer vsetky klasicke MMORPG su, ako bolo napisane, namaxovat si postavu a raidovat furt dokola tie iste dve, tri instancie a masturbovat nad super-mega-hyper lootom.
WAR si naozaj este nevidel, a hlavne neskusal... to co hovoria tvoji kamosi, nema ziadny vyznam, pokial neskusis.
Ale uz podla tvojich poziadaviek na PvE obsah je jasne, ze PvP hra nie je pre teba. Tak, ako e-pen jerking nad nekonecnym raidovanim a grindovanim toho isteho nie je pre hracov WAR.
Skeeter píše:...uz to neni mmorpg, ale spis online fantasy fps s prvky rpg...
...raid v klasickej MMO je o com, nascriptovany, trapny boss, zopar jeho podriadenych... postupne ho umlati aj banda tupych opic, staci im to dat niekolkokrat vyskusat. PvP / RvR boje su o inom. Nikdy nevies, aky bude super a co na teba pouzije. Takze kazdy taky boj je originalny a neopakovatelny. To sa o trapnych masturbacnych endgame raidoch neda povedat, je to neustale to iste, vzdy ked tam prides bude tam ten isty mob, stoji na stale rovnakom mieste, urobi to iste a pouzije tie iste kuzla atd. Ked toto povazujes za maximum RPG prvkov...

Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“