Síťový vypínač na zdroji

Problémy, rady a vše ostatní k PC zdrojům, UPS, napájení a voltážím, wattmetrům i počítání spotřeby.
Odpovědět
Fueled
Začátečník
Začátečník

Síťový vypínač na zdroji

Příspěvek od Fueled »

Chtěl bych se zeptat jestli vypínáte síťový vypínač na zdroji?Já ho výpínám.Je to zbytečný pořád zapínat a vypínat nebo ten vypínač můžu nechat pořád zaplej když pc vytahuju ze zásuvky.Dík

(Prostě mám zapnutej zdroj a bez toho abych vypl vypínač na zdroji tak to můžu rovnou vytáhnout ze zásuvky??)
spike18
Černá karta
Černá karta

Re: Síťový vypínač na zdroji

Příspěvek od spike18 »

Pokud ho vytahuješ ze zásuvky, tak ten vypnínač nemá žádny smysl. Proč ho vlastně vytahuješ? Bojíš se bouřek, nebo chceš něco málo ušetřit za elektřinu:
Fueled
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Fueled »

Jen tak já jsem ho vždy vypínal.Ty ho nevýpínáš ze zásuvky nebo ten zdroj máš pořád zaplej?
spike18
Černá karta
Černá karta

Příspěvek od spike18 »

Jen ho vypnu přes start-vypnout, nic víc, ale pokud je bouřka, tak ho pro sichr vytáhnu i ze zásuvky.
Ekkar Zvídavý
Nováček
Nováček

Příspěvek od Ekkar Zvídavý »

Na celou sestavu (PC + monitor + printr) používám takovou tu řadovou vícenásobnou zásuvku s vypínačem, u nás se jí říká "pes" - takže START - VYPNOUT POČÍTAČ - VYPNOUT, počkám až ztichnou ventilátory a na monitoru se objeví NO SIGNAL - a šlápnu na psa...
...nasliněný prst na svorkovnici domovního rozvaděče: Jó, paninko, máte tam ty Voltíky všecky...
Odpovědět

Zpět na „Počítačové a záložní zdroje“