Nejde nainstalovat grafika

Veškerý software týkající se zvuku, videa, fotografie, počítačové grafiky a podobné.
Odpovědět
pauli975
Nováček
Nováček

Nejde nainstalovat grafika

Příspěvek od pauli975 »

Dobrý den,
před nedávnem se můj neinteligentní bratr pokusil ,,zrychlit a opravit" počítač tak, že když se mu zdál pomalý, vložil do mechaniky CD-Rom s operačním systémem Windows XP SP2 a inovoval ho stejnou verzí WIndowsu. Jelikož nebyla ukončená instalace, celý operační systém se nějak rozbil a nyní se počítač sám od sebe restartuje (všiml jsem si, že se to stává když se pokusí Windows aktualizovat, např. když dám normálka Windows Update, tak se po pár mintách restartuje. Ale legalní operační systém MÁM) a další problém - v počítači nefunguje grafika, takže se tzv. roluje obrazovka a pod., při pokusu nainstalovat ovladače grafické karty proběhne instalace v pořádku, ale výsledek žádný. Je to už pár měsíců a restartování mě nepotkalo strašně dlouho, tak soudím, že problém byl vyřešen aktualizacemi Windowsu. Problém je, že software pro grafickou kartu nejde nainstalovat - stejné problém.
Dokázal by mi někdo poradit, nebo je jediný způsob přeinstalace OS?
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Re: Nejde nainstalovat grafika

Příspěvek od zombux »

přeinstaloval bych to, je to práce na maximálně pár hodin včetně uvedení do původního stavu, a bude to fungovat spolehlivě.
ignorelist: kremrole a dezoláti
Odpovědět

Zpět na „Audio, video a grafika“