Asus Supreme FX2

Zvukové karty, reproduktory, mikrofony, zesilovače a další.

Moderátor: CageJ

Odpovědět
Sicco2
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Asus Supreme FX2

Příspěvek od Sicco2 »

hledal sem,ale nidke nenašel parametry téhle zvukovky,ted' budu měnit za X-Fi tak bych chtěl vědět parametry tohodle krámu,než ho vyndám z PC. :dry:
Lulda
Nováček
Nováček

Re: Asus Supreme FX2

Příspěvek od Lulda »

Sicco2 píše:hledal sem,ale nidke nenašel parametry téhle zvukovky,ted' budu měnit za X-Fi tak bych chtěl vědět parametry tohodle krámu,než ho vyndám z PC. :dry:

Tak pokud vím tak je to tohle:(Zvuková karta SupremeFX je určena pro ty nejlepší zážitky ze zvuku. S 24bitovým / 192kHz plným samplováním ve všech zvukových kanálech nezáleží, jestli posloucháte hru přes 7.1 prostorové reproduktory nebo přes sluchátka. Vždy budou zvukové efekty hlasité a čisté!) Ber to ale s rezervou. No ale vzhledem ktomu,že mi tahle zvukovka odešla do věčných lovišt tak se tě ptám, neprodal by jsi mi ji???
Krteq
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Krteq »

Supreme FX II používá SoundMAX ADI 1988B 8-channel HD codec.

Výpis toho nejdůležitějšího:
  • - Superior audio sound quality from Sonic Focus' audio enhancement technologies
    - Realistic gaming experience with licensed EAX 1.0 and 2.0 from Creative Technology Ltd
    - Improved VOIP and speech recognition experience with microphone noise reduction, beam forming, and echo cancellation technologies
    - Supports 7.1 surround sound plus Independent Headphones
    - Analog mixer supports recording and playback of signals from multiple sources
    - Advanced Power Management Modes
    - Drivers for W2K, W2K3, WINXP, Vista, and Linux (from ALSA); WHQL pre-qualified
    - Analog and Digital PC Beep

- ADC DNR (dB) 92dB
    - DAC DNR (dB) 101dB
Specifikace najdeš na této stránce
Baneshee
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Baneshee »

Myslite ze je tahle zvukovka aspon trochu lepsi nez uplne obyc integrovana? Vali se mi tu jedna SupremeFX II navic, tak me napadlo si ji hodit do PC misto integrovany (Realtek ALC889A), ale nevim jestli to nebude uplne stejny. A funguje to vubec najinejch deskach nez Asus, nebo to maj nejak omezeny v ovladacich??
Ryzen 7800X3D | Noctua C12P SE14 | 2x32GB Kingston Fury 6000MHz | Sapphire Pulse 9070XT 16GB | ASRock X870 Pro RS | Micron 2TB NVMe & Kingston KC3000 4TB | FD North Black TG | Seasonic GX 750W | Dell G3223Q
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od zombux »

což fungovat by to mělo všude, ale ten čip je hodně mizernej, stejnej mám integrovanej na základní desce (Asus P5B Deluxe, dva roky stará). použitelný to je v pohodě, ale od diskrétní karty bych čekal trošku něco víc. tohle je v podstatě 2 roky starej integrovanej čip, jen na kartě.
ignorelist: kremrole a dezoláti
dexterav
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dexterav »

ako píše zombux, super názov ale to je všetko...
inak mám taký dojem že daľšia supreme je na báze X-Fi , to už by mohlo bzť slušné
Intel Ultra 7 265k 5,6/4,9GHz,Apex Z890, 2X24GB 8,73GHz CL40 Corsair, Asus TUF 5090 3.2/34GHz , H2O + Carbide 600Q,SS Noctua Edition, 10TB 850X, Topping D50s + Tilia + T5, StrixPG32UCDP, Fold7, ITX 13700k + 5070Ti + Audinst Hud-Mx2 + THX-M50X
Baneshee
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Baneshee »

Je mi jasny ze se to neda srovnat s normalni diskretni zvukovkou a ze je to obycejnej integrovanej cip, jen me zajimalo jestli treba neni lepsi jak ten muj integrovanej Realtek :) Necekam od toho zazrak, jen bych to zkusil kdyz to tu mam a nic me to nestoji
Ryzen 7800X3D | Noctua C12P SE14 | 2x32GB Kingston Fury 6000MHz | Sapphire Pulse 9070XT 16GB | ASRock X870 Pro RS | Micron 2TB NVMe & Kingston KC3000 4TB | FD North Black TG | Seasonic GX 750W | Dell G3223Q
UberDiablo
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od UberDiablo »

zkoušeli jste to někdo zapojit zvlášť? koukal jsem na google images a nevypadá to, že by na ní nějak čip vůbec byl .. a jinde jsem se dočetl, že to je jen konektor board :-D
775 reborn.. X48 & C2D E5200 (THX 2 Frost), zatím pouze @4,9GHz na vzduchu i vodě
Odpovědět

Zpět na „Zvuk“