Antialiasing ve starých hrách
Moderátor: Baneshee
- spike18
- Černá karta

-
Antialiasing ve starých hrách
Nedá se zanput přes ovladače, tweakem, nebo čímkoli jiným antialiasing ve hrých jako GTA 3, Half-Life 1, Call of Duty atd.?
- Flegy
- Mírně pokročilý

-
Re: Antialiasing ve starých hrách
v CCC to jde 
- barco
- Středně pokročilý

- spike18
- Černá karta

-
Že mě to nenapadlo hned
jen mě převapuje, že sestava v podpisu neutáhne CoD 1 na max. detaily v 1680x1050 s AA plynule. I když nastavím jen 2AA, tak mám velé propady FPS. Bez AA jede stabilně na 60 fps, čím to :-/ ?
jen mě převapuje, že sestava v podpisu neutáhne CoD 1 na max. detaily v 1680x1050 s AA plynule. I když nastavím jen 2AA, tak mám velé propady FPS. Bez AA jede stabilně na 60 fps, čím to :-/ ?
- spajdr
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
to chce lepší grafiku holt.
- IkE Blaster
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Je to optimalizovane na starsi HW. Ja se taky divil, ze mi Dungeon Siege I jde casto s velkymi pripady na 8800GT (bohuzel byla jen pujcena kdyz prisla ze servisu)... Kdyz mi to slo s 2xAA kolem 30FPS a propady na 10FPS. Zajimave, ze na 7600GT to jde o neco lip. Nakonec stejne hraju DS2.
S tim nic moc neudelas, rychle dohraj a skoc na novejsi dil
S tim nic moc neudelas, rychle dohraj a skoc na novejsi dil
- michalv
- Začátečník

-
Já si třeba pro každou hru udělal v CCC profil tekže třeba starý diablo II hraju s 24x vyhlazováním
.
S rychlostí je to opravdu divný a některý hry jedou líp na starým Radeonu 9600 než na tom co mám teď (3850 256MB)
.
S rychlostí je to opravdu divný a některý hry jedou líp na starým Radeonu 9600 než na tom co mám teď (3850 256MB)
AMD Ryzen 7 5700x, Radeon 5700XT 8GB, Gigabyte B550M-DS3H, 16GB DDR4 3200Mhz
- Lojza
- Začátečník

Já zase pařím Unreal 2 a na Radeonu 9600 Pro to asi jelo plynuleji naž na Radeonu HD 2600XT
.
- WoiTa
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Docela by mě zajímal rozdíl v obraze u toho diabla. Mohl bys sem hodit screeny na porovnání?michalv píše:Já si třeba pro každou hru udělal v CCC profil tekže třeba starý diablo II hraju s 24x vyhlazováním.
S rychlostí je to opravdu divný a některý hry jedou líp na starým Radeonu 9600 než na tom co mám teď (3850 256MB).
- Rytmus
- Žlutá karta

-
jo nemohl bys nahodit obrazky toho diabla 2 taky me to zajímá