Notebook TOSHIBA EQUIUM typ A200-1VO model.PSAF5E
Moderátor: Don
- masina
- Nováček
-
Notebook TOSHIBA EQUIUM typ A200-1VO model.PSAF5E
Dobry den.Prosil bych o radu.Mam tenhle typ notebooku a preinstalovaval jsem si operacni system na Visty Ultimate 64bitovy.Nemam nejspis vsechny ovladace potrebne k nemu.V ovladacich panelech me to pise,ze me chybi naky GENERIC MONITOR.Mohl by me prosim nekdo poradit co je to a kde ho stahnu?Mam sranky vyrobce a nainstaloval jsem vsechny ovladace k tomu co byli na jeho strankach,ale stale to tam je.Jinak je moznost nekde stahnout vsechny ovladace pro tenhle typ krom stranek vyrobce pokud tam tedy nemaji vse?Dekuji za odpoved.Jeste bych se chtel zeptat,kde stahnout nakou utilitu na vyhledavani bezdratovych siti v okoli k tomu typu notebooku.Pred tim to tam bylo nainstalovano,ale novym systemem se to vse odstranilo.Jeste nefunguje ovladani zkratek na klavesnici..mzslim FN+ treba zapnuti,vypnuti wifi.Notebook je z Anglie a nemam k tomu instalacni CD.Dekuji za odpoved
- Don Martinez
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Re: Notebook TOSHIBA EQUIUM typ A200-1VO model.PSAF5E
Dostupný WiFi sítě najdou i Windows Vista, žádnou utilitku k tomu nepotřebuješ...
Jinak ovladače se dají sehnat na webu výrobců jednotlivých komponent - Intel, ATI atd. speciality specifický pro každej notebook (třeba ty Fn+ zkratky) musíš hledat na webu výrobce laptopu, v tomto případě Toshiby, jestli tam nějaký chybí, tak je to divný - nepřehlídl jsi se?
Jinak ovladače se dají sehnat na webu výrobců jednotlivých komponent - Intel, ATI atd. speciality specifický pro každej notebook (třeba ty Fn+ zkratky) musíš hledat na webu výrobce laptopu, v tomto případě Toshiby, jestli tam nějaký chybí, tak je to divný - nepřehlídl jsi se?
Chystané recenze: Acer TravelMate TimeLine 8371 - více viz položka www v mém profilu... Brutální D.M.
Chcete si koupit notebook? Vyzkoušejte náš opravdu cool nový dotazník
- masina
- Nováček
-
Don Martinez píše:Dostupný WiFi sítě najdou i Windows Vista, žádnou utilitku k tomu nepotřebuješ...
Prave,ze neprehlidl.Z techto stranek jsem to stahoval:http://ce.computers.toshiba-europe.com/ ... service=CE
- masina
- Nováček
-
masina píše:Don Martinez píše:Dostupný WiFi sítě najdou i Windows Vista, žádnou utilitku k tomu nepotřebuješ...
Prave,ze neprehlidl.Z techto stranek jsem to stahoval:http://ce.computers.toshiba-europe.com/ ... service=CE
A nevis jak by se mohla jmenovat ta utilitka na ty zkratky?Zkousel jsem to ovladac po ovladaci a nic:-(A to jsem slysel,ze Visty maj v sobe hooodne ovladacu a to mam Ultimate 64bitovy.
- Don Martinez
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Napadá mi jedině, že ten Generic Monitor chce ovladače na grafiku, který na tom webu nevidím, měl bys tam mít Intel GMA X3100, podívej se na webu Intelu... Ty zkratky netuším, zkusil bych se podívat na 32bit ovladače, jestli tam něco není a jestli nebudou čirou náhodou fungovat ...
Chystané recenze: Acer TravelMate TimeLine 8371 - více viz položka www v mém profilu... Brutální D.M.
- masina
- Nováček
-
Don Martinez píše:Napadá mi jedině, že ten Generic Monitor chce ovladače na grafiku, který na tom webu nevidím, měl bys tam mít Intel GMA X3100, podívej se na webu Intelu... Ty zkratky netuším, zkusil bych se podívat na 32bit ovladače, jestli tam něco není a jestli nebudou čirou náhodou fungovat ...
No ma to grafiku MOBILE INTEL 965 Express chipset family.Aspon podle programu GPU-Z,ale je pravda,ze kdyz dam vlastnosti,tak to pise Generic monitor na Mobile INTEL(R)965 Express Family.Takze neco s grafikou to nejspis bude.Na Intelu jsem zadal Generic Monitor a nic
- Don Martinez
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Jo, to je GMA X3100, nicméně to takhle vypadá, že grafika jede, takže u ní problém podle všeho nebude (funguje ti displej v nativním rozlišení?)... Zkratky by se měly jmenovat předpokládám nějak jako Hotkey Utility, nicméně na webu Toshiby nejsou... Je to nějaký divný...
- IkE Blaster
- Mírně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
A co ti vadi? Ze tomu "chybi" ovladac pro obecny monitor? Jestli ti vse jede, tak bych to asi ani neresil. Pripadne muzes zkusit na to ve spravsi kliknout a dat aktualizovat, nebo odinstalovat (nevim, jestli to je i u veci s chybou)
- masina
- Nováček
-
IkE Blaster píše:A co ti vadi? Ze tomu "chybi" ovladac pro obecny monitor? Jestli ti vse jede, tak bych to asi ani neresil. Pripadne muzes zkusit na to ve spravsi kliknout a dat aktualizovat, nebo odinstalovat (nevim, jestli to je i u veci s chybou)
Ten notas neni muj,dovezla si ho sestra z Anglie a akorat jsem ji tu dal novej system a zase s nim za chvili odjede a nechci,aby me na dalku psala,ze se ji neco potentilo a nefunguje.Preci jen ja mam XPčka a ty mě připadaj vychytanější a hlavně vím co tam mám za Hardware a kde vše popřípadě stahovat.Tady k tomu nebylo CD s ovladači...teda bylo u toho DVD Vista HOME BASIC a Recovery,ale na Visty Ultimate 64bit.to nelze použít.
- masina
- Nováček
-
Don Martinez píše:Jo, to je GMA X3100, nicméně to takhle vypadá, že grafika jede, takže u ní problém podle všeho nebude (funguje ti displej v nativním rozlišení?)... Zkratky by se měly jmenovat předpokládám nějak jako Hotkey Utility, nicméně na webu Toshiby nejsou... Je to nějaký divný...
Promin,ale co znamena nativni rozlišení?Jestli myslíš něco s připojením externího monitoru,tak to jsem nezkoušel.
- masina
- Nováček
-
Jo a mas pravdu,ted jsem to prosel a ma to GMA X3100masina píše:Don Martinez píše:Napadá mi jedině, že ten Generic Monitor chce ovladače na grafiku, který na tom webu nevidím, měl bys tam mít Intel GMA X3100, podívej se na webu Intelu... Ty zkratky netuším, zkusil bych se podívat na 32bit ovladače, jestli tam něco není a jestli nebudou čirou náhodou fungovat ...
No ma to grafiku MOBILE INTEL 965 Express chipset family.Aspon podle programu GPU-Z,ale je pravda,ze kdyz dam vlastnosti,tak to pise Generic monitor na Mobile INTEL(R)965 Express Family.Takze neco s grafikou to nejspis bude.Na Intelu jsem zadal Generic Monitor a nic
- masina
- Nováček
-
Problém odstraněnej!!Dal jsem zaktualizovat a našlo to cosik. Jsem totiž celou dobu když jsem zaktualizovával dával on-line přes net,tak to nic nenašlo a ted to projelo Visty a je to..díkIkE Blaster píše:A co ti vadi? Ze tomu "chybi" ovladac pro obecny monitor? Jestli ti vse jede, tak bych to asi ani neresil. Pripadne muzes zkusit na to ve spravsi kliknout a dat aktualizovat, nebo odinstalovat (nevim, jestli to je i u veci s chybou)
//D.M. odstraněn nedopatřením odeslaný druhý post...