neni noKlaSniC píše:tak dneska sme si zawipovali taky na Brutalusovi 47% neni to zase tak moc easy boss jak kazdy rika
-=World of Warcraft=-
Moderátor: Baneshee
- Icy_DeaD
- Černá karta

-
Re: -=World of Warcraft=-
- Butch
- Středně pokročilý

Ja jsem hral asi 4 mesice na free pred 2,5 rokem.Icy_DeaD píše: precti si prosimte jeste jednou co sem napsal a raci too smazpsal sem free pred dvema rokama, ne ta blamaz co tam je ted
tenrat to bylo jeste uplne jina hra nez je na free ted, a tu hru sem myslel, je mi lito jestli si ji nezazil, a je mi lito ze si nepochopil co sem napsal
Takze vim co byly zac ty servery, tak nechapu co bys na na tom chtel vracet.
Nic nefungovalo jak ma, nekdy ani cele talentove stromy, questy, doprava....
KONEC OT
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximus IV GENE-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
- Icy_DeaD
- Černá karta

-
tak znovaButch píše:Ja jsem hral asi 4 mesice na free pred 2,5 rokem.Icy_DeaD píše: precti si prosimte jeste jednou co sem napsal a raci too smazpsal sem free pred dvema rokama, ne ta blamaz co tam je ted
tenrat to bylo jeste uplne jina hra nez je na free ted, a tu hru sem myslel, je mi lito jestli si ji nezazil, a je mi lito ze si nepochopil co sem napsal
Takze vim co byly zac ty servery, tak nechapu co bys na na tom chtel vracet.
Nic nefungovalo jak ma, nekdy ani cele talentove stromy, questy, doprava....
KONEC OT
- Vodny
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Zdravim.
Potřebuju se jen optat. Když daruju 10dení-Trila co jsem dostal z WoW nebo z TBC a ten člověk si pak ten účet změní na plnohodnotnej acc(koupí hru) dostanu já nějaký dny na hraní zdarma? vim že to tak jeden čas bylo ale jestli to nebyla jen nějaká krátkodobá akce. A pak ještě když si ta osoba s mojí kartou na 10-dní rozjede postavičku udělá z trialu full bude moct pokračovat v rozjetom nebo se pojede znovu od začátku. Někde jsem čet v diskusi že si bude muset zaplatit 12éče za to aby mohl pokračovat.
No prostě pokud někdo k tomu něco ví a napíš sem nějaký písmenko budu rád.
Díky.
Potřebuju se jen optat. Když daruju 10dení-Trila co jsem dostal z WoW nebo z TBC a ten člověk si pak ten účet změní na plnohodnotnej acc(koupí hru) dostanu já nějaký dny na hraní zdarma? vim že to tak jeden čas bylo ale jestli to nebyla jen nějaká krátkodobá akce. A pak ještě když si ta osoba s mojí kartou na 10-dní rozjede postavičku udělá z trialu full bude moct pokračovat v rozjetom nebo se pojede znovu od začátku. Někde jsem čet v diskusi že si bude muset zaplatit 12éče za to aby mohl pokračovat.
Díky.
PC pro zábavu:
CPU: Intel Core i5-750 Chlazení: Arctic Cooling Freezer Xtreme (rev. 2) MB: MSI P55-GD65 RAM: 2x2GB Kingston KHX1600C8D3K2/4GX GPU: ATi ASUS HD5850 1GB HDD: WD Caviar Green 1TB Ostatní zazřízení: DVD-RW od LG, čtečka většiny druhů paměťových karet Case: NZXT ZERO 2 Zdroj: Corsair HX750 Displej:HP LP2475w Reproduktory: Genius HT 5100
Pomocník při práci:
Hewlett-Packard 2730p (Tablet PC)
CPU: Intel Core i5-750 Chlazení: Arctic Cooling Freezer Xtreme (rev. 2) MB: MSI P55-GD65 RAM: 2x2GB Kingston KHX1600C8D3K2/4GX GPU: ATi ASUS HD5850 1GB HDD: WD Caviar Green 1TB Ostatní zazřízení: DVD-RW od LG, čtečka většiny druhů paměťových karet Case: NZXT ZERO 2 Zdroj: Corsair HX750 Displej:HP LP2475w Reproduktory: Genius HT 5100
Pomocník při práci:
- shanker
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
bohuzel pro ceskou republiku nefunguje :/Vodny píše:Zdravim.
Díky.
OS: Win. 7 Ultimate 64bit CPU: Intel i5-750 @ 3,6 ghzFAN: Noctua NH-U12P MB:ASUS RoG Maximus Formula IIIGPU: 2x Zotac GTX 470 RAM: Kingston HyperX 8gb 1600mhz DDR3HDD: 6x WD Caviar 500gb + 1TB WD MyBook Essential SOUND: Creative X-Fi XtremeAudio PSU: Coirsair TX 650w LCD:Asus VG236 120Hz,23,6" + 3D vision CASE: SunbeamTEch Samurai M+K G500+G11 Netbook: Asus N10-jc Net:Fiber 100mbit/100mbit
- filletzz
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Ty akce okolo recruitingu většinou v ČR nefungujou... Co se týče trialu, tak v pohodě a bez poplatků může pokračovat v rozjeté postavě po upgradu na full verzi
MacBook Air 13" Mid 2013 + iPhone 4s
- Vodny
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
To jsem se taky všiml co to jako je s prominutím za svinstvo
. Pro CR spoustu věcí nefunguje.
PC pro zábavu:
Pomocník při práci:
Pomocník při práci:
- M4r1hu4n3
- Mírně pokročilý

Tak do mesice prechazim na offic, uz me ten free leze krkem, neda se to porovnavat...
"Lepší než za ženštinami hampejznými se píditi, jest plodníkem svým dvakrát týdně řádně zatřásti." Jan Amos Komenský
- hypnotic666
- Mírně pokročilý

100% dobrý krok. Já jsem nechápal, když jsem poprvý přišel na ofik
Hlavně to, že mobové i castili nějaký spelly a ne jenom tupě mlátili bez rozdílu povolání 
PC: Intel i7-7700K | ASUS PRIME Z270-K | Kingston 16GB KIT DDR4 2400MHz CL15 HyperX Fury Black Series | MSI GTX 1070 GAMING X 8G | Corsair RM650x | AOC 24", 144Hz | Windows 10 64bit
Arguing on the Internet is like running at the Olympic Games for mentally challenged.Even if you win, you stay retarded.
Arguing on the Internet is like running at the Olympic Games for mentally challenged.Even if you win, you stay retarded.
- Frostys
- Začátečník

-
Jeví se to skoro jako jiná hra, když přejdete z free na ofik 
CPU i7-9700k + MasterLiquid Lite 240
GPU MSI GeForce RTX 2070 8Gb
RAM Patriot Viper4 16GB@3000MHz
MB Gigabyte Z390 Gaming X
GPU MSI GeForce RTX 2070 8Gb
RAM Patriot Viper4 16GB@3000MHz
MB Gigabyte Z390 Gaming X
- Geeker
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Hrál jsem na 5 free, Pak jsem wow zavrhl z důvodu odmítnutí placení poplatků, ale doba pokročila a touha a tlaky jsou pořád větší. Co mi pořád dělá starosti je Guilda. pár lidí znám, ale do pořádné guildy se člověk jen tak nedostane, ale nějaké G o 20 aktivních členech je to oničem. Na pořádný RAID to nestačí (jo kde jsou ty časy když nás šlo 20 na Onyx, BRD, MC a podobně) dneska do těcho instancí níkdo asi ani nepáchne.
BTW: může mi nekdo vysvětlit proč nefacha ten recruiting? Např. to zvýšené lvl je docela zajímavé.
BTW: může mi nekdo vysvětlit proč nefacha ten recruiting? Např. to zvýšené lvl je docela zajímavé.
- Skeeter
- Začátečník

Nahodou ja uz jsem skoro na konci Onyxia klice a MC klic uz mam
Da se to "skoro" solovat i kdyz i v ty casti v BDR kam se chodi pro ty krystaly se da taky dobre za wipovat 
CPU:Athlon64 3800+ -Venice- ,MB:EPoX 9NPA+,VGA:ATI Sapphire X700,RAM:4x 512Mb DDR400 A-Data,HDD:Maxtor 80Gb,200Gb + WD RE2 500gb
- Icy_DeaD
- Černá karta

-
to sem nevedel ze portal do MC a k onixii se otevira klicem
sorry musel sem si rejpnout
- LOVIT
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
klic spis neck ne?
teda v pripade onyx v mccku staci prosvistet brd ke konci a je to, miloval sem ty skoky do lavy
kdyz to laglo tak clovek misto portu do instance chcipl 
DESKA: Asus P5Q-EM, CPU: Intel Core2 Quad Q9300@3,15GHz, RAM: 4x2GB Kingmax 800 MHz, GPU:Gainward GTX 460 768MB, HDD: 2x WD VelociRaptor 300GB Raid 0 + WD green 640, ZDROJ: Enermax Liberty 500W ;;;--;;; Peklostroj: DESKA: GA G41M-combo, CPU: Intel Pentium Dual Core E2160@3GHz, RAM: 2x1GB Kingmax 667 MHz, GPU:Saphire HD4670 Ultimate 512MB, HDD: WD green 500, ZDROJ: Fortron 80+ 350W;;;--;;; Notebook:HP probook 4520s
- Skeeter
- Začátečník

Jasne ze neck, ja tomu proste vsemu rikam klice
at je sutr nebo cokoliv jinyho....
CPU:Athlon64 3800+ -Venice- ,MB:EPoX 9NPA+,VGA:ATI Sapphire X700,RAM:4x 512Mb DDR400 A-Data,HDD:Maxtor 80Gb,200Gb + WD RE2 500gb
- Matias
- Začátečník

-
Já jedu pvp ale jsem nákej slabej, všeci maj asi silenej resiliance
Do pve se chystam jestli se dostanu do jedny guildy, jestli ne pujdu na drak´thul, tam mam rouga a je to tam uplne vo necem jinym, neni problem sehnat cloveka na cokoliv, sehnat nekoho na dentargu treba na hellfire ramparts je problem. Jdu harvit marky a honory... 
- spajdr
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Matias : tak si sežeň Warhammer Online, pvp je tam mnohem více zábavné 
- Matias
- Začátečník

-
když to wowko už tak nějak znám, uvidim doharvim věci a pak se uvidí. (jestli stim seknu nebo ne)spajdr píše:Matias : tak si sežeň Warhammer Online, pvp je tam mnohem více zábavné
- MYTH
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Tak co rikate na prozatimni zmeny v bete wotlk? Hlavne co se tyce zmen class op/nerfu.
WoW sice uz nehraju ,ale ted co jsem se dival tak v posledni uprave warra docela dost vylepsili.Uz se asi nebude povidat ze warr ve wotlk pribehne,roztoci se a vsichni kolem popadaji smichy
Ale stejne mam tuseni ,ze ho hned zase nerfnou do puvodni podoby ted je totiz i podle me moc dobry
WoW sice uz nehraju ,ale ted co jsem se dival tak v posledni uprave warra docela dost vylepsili.Uz se asi nebude povidat ze warr ve wotlk pribehne,roztoci se a vsichni kolem popadaji smichy
Ale stejne mam tuseni ,ze ho hned zase nerfnou do puvodni podoby ted je totiz i podle me moc dobry
- hypnotic666
- Mírně pokročilý

No já se na datáč celkem těším... Ani ne tak na ty změny, nové spelly atd, ale spíš na to, jak se zase změní celá logika raidovánía budem si muset zvykat znova... Navíc konečně skončí tohle stupidní období, kdy není šance sehnat pořádně grupu na dung, pokud nejsem full epic, tak se nedostanu ani do kz, dělají se pugy na ml,gl :/ Tohle se mi fakt nelíbí a můžou za to ty rewardy za badge a zrušení preq všude... Plno guild chodí mh a bt a přitom neprošli ani T5 instance... A já jako nově vyexpenej char s modrým gearem můžu tak akorát dělat daily q
Takže já se těším spíš na to, až se vyrovnají eq a budu se moct zase pustit do raidování
Jinak co jsem tak koukal, tak dk je dost op... Ty crity za 9k a 5k čtyřem mobům na jednou jsou moc
Takže já se těším spíš na to, až se vyrovnají eq a budu se moct zase pustit do raidování
Jinak co jsem tak koukal, tak dk je dost op... Ty crity za 9k a 5k čtyřem mobům na jednou jsou moc
PC: Intel i7-7700K | ASUS PRIME Z270-K | Kingston 16GB KIT DDR4 2400MHz CL15 HyperX Fury Black Series | MSI GTX 1070 GAMING X 8G | Corsair RM650x | AOC 24", 144Hz | Windows 10 64bit