mrzne mi PC aj po reinštal a komplet formatu

Rady při výběru PC sestav i jejich větších částí a odstraňování problémů s nimi.

Moderátoři: Walker1134, PKBO

Odpovědět
mamomi
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

mrzne mi PC aj po reinštal a komplet formatu

Příspěvek od mamomi »

Mám starú Kt6 deltu dosku MSI_MS 6590.
Niekedy mi PC beží kľudne aj 12 hodín a niekedy 2hodiny a freezne sa. Je to len sem tam. Ako už som písal v predmete preinštaloval som aj WIN aj naformátoval disky. Ale nič nepohmolo.
Je tu jedna vec. Pridal som ďaľšiu 512 RAM, ale bolo to už dávnejšie a nepostrehol som či to mrzne kôli nej. Keď ju vyberiem aj tak to nezistím lebo niekedy PC ide aj 4 dni bez freezu a niekedy sa freezne aj 2x zadeň. Skúšal som RAM testovať cez pár programov ktoré mi ich testovali aj 18hodín a bez problémov. I keď si myslím, že môže byť problém aj v nich.
Ak by tu bol niekto ochotný a skúsil by sa na to pozrieť kľudne by som pridal ďaľšie info, ale neviem čo by vám mohlo pomôcť.

Zatiaľ ďakujem a pevne dúfam, že to niako vyriešime.
Bigwolf
Začátečník
Začátečník

Re: mrzne mi PC aj po reinštal a komplet formatu

Příspěvek od Bigwolf »

V prvnim pripade by to chtelo vedet, co mas za zdroj, jestli to neni jim. A nejspise bych to na nej i tipoval.
mamomi
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mamomi »

veru je to len 300w. Len mi nejde do hlavy, že niekedy to ide v pohode a niekedy nie.
Bigwolf
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Bigwolf »

A znacka to bude nejaky noname, ze? Ono zalezi co na tom delas, treba ten pocitac nekdy vice zatizis (rozumej, zvysi se odber) a ten zdroj to neutahne a dojde k poklesu napeti -> zamrzne. Ci se muze prehrivat a kdyz dojde ke kriticke teplote -> opet dojde k zamrznuti. Pokud mas moznost, tak si pujc od nekoho lepsi zdroj a otestuj to. Nejlepe zatizit pc nejaky testovacim programkem jako Prime 95 ci Orthos a nechat to par hodin bezet.
mamomi
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mamomi »

PC sa neprehrieva, to mám už otestované. Skúsim zohnať lepší zdroj a uvidím. Jednoznačne ďakujem za príspevky.
Odpovědět

Zpět na „Počítačové sestavy“