Projekt: Evolution

Hotové nebo rozdělané projekty - úpravy a modifikace počítačových skříní krok za krokem.
V této sekci se nezapočítají příspěvky.

Moderátor: L4mka

Odpovědět
Nightavanger
Žlutá karta Bazar
Žlutá karta Bazar
Kontaktovat uživatele:

Re: Projekt: Evolution

Příspěvek od Nightavanger »

ja nic nerek :lol: :lol: :lol:

//ale jen tak me potom napadlo ta kvalita cdcka - to cd uz bylo po minule 'uprave' takze nvm to bylo zrovna 'ferove' pro ty posledni prostredky co jsi pouzival (vemes cd a pouzijes na ni treba ten banan podivas se na hodnoty zapises a jedes dal- ta bananovauprava tam asi zustane nn?)
H.o.m.i.e.
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od H.o.m.i.e. »

Rád bych pokračoval v pracích ale rozhodl jsem se že udělám nový bočnice z 1 mm plechu. Sháním teď ten plech s otcem takže nevím kdy budu pokračovat doufám že ho seženu co nejdřív abych mohl pokračovat. Jo a ty sání a křídlo budou taky z plechu. Nevíte jak docílit efektu "poškrábané" bočnice jako mají lian li, silverstone atd? Viz obrázek.

Obrázek
Obrázek
M4r1hu4n3
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od M4r1hu4n3 »

je to kartacovany, takze poskrabes to ocelovym kartacem, od zacatku do konce plechu to musis jet jednim tahem bez preruseni

da se taky sehnat takovahle samolepici folie kdybys potreboval
"Lepší než za ženštinami hampejznými se píditi, jest plodníkem svým dvakrát týdně řádně zatřásti." Jan Amos Komenský
myom
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od myom »

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: neni to kartacovane a uz vubec to neudelas ocelovym kartacem. :lol: tomuto se rika brouseny hlinik a jde to udelat jen do hliniku, protoze je dostatecne mekky. tohle homemade neudelas.
*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*
prave si ctete krasny, uzasny, inteligentni, gradiozni podpis a velice ho obdivujete! touzite po nem! chcete ho! uz bez nej nemuzete byt a radi byste ho videli i pod svymi prispevky! a co ja udelam? napisu: ol rajt ryzvd (c) myom :-P
*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*
M4r1hu4n3
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od M4r1hu4n3 »

:lol: tak sem p*ca, ja myslel ze to pujde do hliniku jen tak kartacem
to se opravdu omlouvam za mystifikaci, moje blbost ze nejsem dostatecne informavan
"Lepší než za ženštinami hampejznými se píditi, jest plodníkem svým dvakrát týdně řádně zatřásti." Jan Amos Komenský
Woyta
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Woyta »

1) Hliník může být jak broušený, tak kartáčovaný.
2) Ocel se také běžně kartáčuje.
3) Používají se na to velké rotující kartáče.
4) Můžeš to zkustit udělat doma pomoci vrtačky a rotačního kartáče. Ale neudržíš směr.
AMD Ryzen 7 5800X, XFX Radeon RX 7900 GRE, Asus ROG STRIX B550-A Gaming, 2x8GB Corsair Vengance LED 3200mhz, 2x8GB G.SkillRGB 3200mhz, 1TB SSD Patriot Viper VP4300, 2TB1TB SSD Samsung 970 EVO, 1TB SSD Samsung 840 EVO, 3TB Western Digital, 4TB Western Digital,Creative Sound Blaster Z, Seasonic Focus+ 650W, 31,5" MVA 4k LCD Samsung , myš Logitech G602, klávesnice Tesoro Colada, volant Logitech G25

Intel C2Q Q9400@3,3ghz, Saphire RX 550, DFI Blod Iron P35, 4x2GB G. Skill PI Series 1066mhz, 640GB Seagate,Creative Sound Blaster Audigy, Seasonic S12 550W

It is better to live dangerously for 34 years than to be bored for 84 years. (Adelaide Siffert)
Flegy
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Flegy »

hh, skousel sem to min. rok a vypada to pekne hnusne :oops:
H.o.m.i.e.
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

To se jako napřed nalakuje nebo jak? Tím kartáčem by to šlo dám si tam desku a budu jezdit podél ní. A pak se to stříkle bezbarvým lakem ? Chtěl bych tu bočnoci černou s takovýma škrábancema jako sou na obrázku. No vlastně bych tak chtěl doškrábat včechno krom toho dřevěnýho překdu. Ale podél té desky by se to podle mně dalo udělat pěkně rovně né?
Obrázek
BigOHenry
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od BigOHenry »

Na tom obrazku je to urco hlinik, je to skoro na vsech hlinikovejch bednach. Mno jsem zvedav jestli se ti to podari...Ale osobne myslim ze ne :wink: :)
CPU: Intel Core 2 Quad Q9550 2,83GHz @ 3,57GHz + Noctua NH-U12P MB: Asus Rampage Formula - Intel X48 FSB 333MHz @ 420MHz RAM: Patriot DIMM 4096MB DDR II 800MHz @ 1050MHz 5-5-5-12 2,2V GFX: Sapphire HD 4870 512MB HDD1: Seagate Barracuda 7200.11 640GB SATA II HDD2: Seagate Barracuda 7200.10 320GB SATA II SOUND: Creative Labs X-Fi Titanium Fatal1ty Pro PCI-e POW: Corsair TX750 750W OS: Windows 7 Professional x64
Woyta
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Woyta »

Kdyby jsi to napred nabarvil a pak kartacoval tak sundas barvu. A kdyz to napred vykartacujes a pak na to hodis barvu, tak se ti asi nepovede tenka vrstva a barva ti vyplni prohlubne. Na te case je myslim pouzita tenka vrstvicka eloxu.
S tim bezbarvym lakem nevim. Muzes vyzkouset.
AMD Ryzen 7 5800X, XFX Radeon RX 7900 GRE, Asus ROG STRIX B550-A Gaming, 2x8GB Corsair Vengance LED 3200mhz, 2x8GB G.SkillRGB 3200mhz, 1TB SSD Patriot Viper VP4300, 2TB1TB SSD Samsung 970 EVO, 1TB SSD Samsung 840 EVO, 3TB Western Digital, 4TB Western Digital,Creative Sound Blaster Z, Seasonic Focus+ 650W, 31,5" MVA 4k LCD Samsung , myš Logitech G602, klávesnice Tesoro Colada, volant Logitech G25

Intel C2Q Q9400@3,3ghz, Saphire RX 550, DFI Blod Iron P35, 4x2GB G. Skill PI Series 1066mhz, 640GB Seagate,Creative Sound Blaster Audigy, Seasonic S12 550W

It is better to live dangerously for 34 years than to be bored for 84 years. (Adelaide Siffert)
msd
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od msd »

No muzes zkusit nekde jinde. Delaj taky ty nahražky poteru na drevo ze ti to udela ty ruzne vrasky atd. Kamos to delal na futra od dveri. Kdyz to rikal v kramu ze to ma na to prodavaci se jen klepaly na celo. Ale vysledek doma to ma perfekto a ty futra vypadaj jak dreveny...
Tak leda zkusit to..... :lol:
www.gastrodeli.cz/losers
maximálně-minimálně
--------------------------------
...vidim to černo-bíle...
!Vlastník kartičky levé půlky zeleného Roomstera (soutěž Bohemia chips)!
HentaiRush
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od HentaiRush »

To je diskuse hodna strojařského přivření očí.. :) Hehe.. :)

Btw, správně se tomu říká "stopy po obrábění"..
Wannabe dickface... :]
martinnovak8
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od martinnovak8 »

Tak to se mi líbí,dobrej nápad takhle promakaný ta brzda to by mě nenapadlo ! 8)
Nism0
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Nism0 »

Tenhle mod se pškně vyvíjí :-) snad to dopadne dobře. Hlavně si tam pak nepřidělej sedadlo, a nehraj si na typka co řidi evo :lol:
Bla bla bla, stejně to nikoho nezajímá :D
H.o.m.i.e.
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

:) neboj. Fakt bych už rád pokračoval ale otec se nějak nemá k tomu aby mně po 3 za*****jch týdnech sehnal kousek bl**ho plechu takže to s ním musím pořádně probrat a nějak ho popohnat. Přitom mají takovej plech určitě u něho v práci. Jinak nakonec sem zvolil bílí osvětlení a asi bílou barvu vnitřku. Vnitřek chci dělat až bude komplet hotovej vnějšek protože ten počítač každej den používám.
Obrázek
Krteq
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Krteq »

HentaiRush píše:To je diskuse hodna strojařského přivření očí.. :) Hehe.. :)

Btw, správně se tomu říká "stopy po obrábění"..
Á, kolega od fochu ;)

H.o.m.i.e. - Vypadá zatím dost nadějně, něco podobnýho jsem měl v plánu kdysi dávno, když jsem poprvé uviděl ASUS Vento. Akorát jsem to chtěl udělat ala Lamborghini (moje slabost), ale nikdy jsem si na to nebyl schopnej udělat čas.
Woyta
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Woyta »

Tohle se docela podoba brousenemu hliniku. Pro jemnejsi vysledek pouziva smirk.
http://www.youtube.com/watch?v=Av925WVeVLo

H.o.m.i.e.
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Páni to nevypadá špatně. Dvě, tři takhle vyšmelený vrstvy a mohlo by to vypadat skvěle. Díky woyto dobrej nápad. Jinak otec mi řek že už mají plechy v práci takže se do toho tento týden zase pustím :wink: . Kdyby mi šlo svařování možná říkám možná bych udělal i ten předek z toho plechu ale nic neslibuju.
Obrázek
HentaiRush
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od HentaiRush »

Krteq píše:Á, kolega od fochu ;)
Jen to ne, radši budu okopávat záhony než jít strojaníčkovat po škole...
Wannabe dickface... :]
martinnovak8
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od martinnovak8 »

Konečně už se těším! :)
Odpovědět

Zpět na „Projekty“