zdravím, lámu si hlavu nad diskuzema, všude je něco špatně a nevím jak se rozhodnout. Chtěl bych buď 2.0 nebo 2.1, nevím co by bylo lepší, mnozí 2.1 zatracují a vyzdvyhují 2.0...našel jsem tyto produkty, co mi k nim řeknete?
pročetl jsem toho už hodně a některé šumí, některým vrčí trafo atp., ale třeba je něco, na co jsem zapomněl, buď z těchto 3 nebo i jiné repro, které se dá srovnat, vhodnější. Doteď jsem měl Creative Inspire P580, ale koupě nového pc mě dostala do situace koupě nových. Měli by sloužit na převážně na filmy a hudbu. Díky moc za každý poznatek a radu, jsem z toho už v háji
Zaprve se nauc pouzivat edit, nemusis mit dva prispevky hned pod sebou.
A zadruhe k tem reproduktorum.
Ty prvni co si postoval - Creative. Imho nejsou spatny, ale podle me predrazeny. Ty druhe od Genius mam doma a mohu rict, ze za tu cenu hraji pekne. Pokud bys volil levne 2.0, tak byt tebou volil bych prave je. Jen pocitej s tim, ze jsou ponekud rozmernejsi. Dalsi sestava tentokrate Logitech 2.1, cos navrhnul. Tem bych se spise vyhnul a v dane cenove hladine volil prave ty Genius. A pak ta ctvrta sestava opet Logitech 2.1 ale o neco drazsi. Asi bych je taky nebral, kdyz uz tak bych spis volil drazsi, ovsem podle ohlasu, velice dobre Logitech Z-2300 THX.
PC - CPU Intel Core i5-13500 | MB Gigabyte B760M Gaming X DDR4 | RAM Kingston FURY Beast RGB 64GB 3600MH | GC EVGA GeForce RTX 3090 FTW3 ULTRA 24GB | NVME ADATA XPG SX8200 Pro 2TB | PSU Corsair SF750 Platinum | Case ASUS Prime AP201 | Cooling Heatkiller IV Pro, HEATKILLER V for RTX 3090 EVGA FTW3, EK-Quantum Kinetic FLT 120 DDC, Hardware Labs Black Ice Nemesis GTS 360, Noctua | LCD Samsung C49RG94SSU | Keyboard Logitech MX Mechanical Mini| Mouse Logitech MX Master 3 | Mouse pad Razer Vespula
ok, polepším se
právě jsem se dočetl, že ty co říkáš Genius SP-HF2000X jsou problémy s trafem, že vrčí a nejde s tím moc udělat, a že jsou šatně odstíněné....jsi s něma spokojen řikáš jo
na logitech Z2300 THX jsem se díval,ale ta cena...
Ne, nepozoruju. Prave ze za tu cenu jsou opravdu dobry. Ty logitech jsou sice drazsi, ale zas na druhou stranu to neni az takova palka a navic reproduktory nekupujes na rok ci dva ale treba 5 ci 10 let.
PC - CPU Intel Core i5-13500 | MB Gigabyte B760M Gaming X DDR4 | RAM Kingston FURY Beast RGB 64GB 3600MH | GC EVGA GeForce RTX 3090 FTW3 ULTRA 24GB | NVME ADATA XPG SX8200 Pro 2TB | PSU Corsair SF750 Platinum | Case ASUS Prime AP201 | Cooling Heatkiller IV Pro, HEATKILLER V for RTX 3090 EVGA FTW3, EK-Quantum Kinetic FLT 120 DDC, Hardware Labs Black Ice Nemesis GTS 360, Noctua | LCD Samsung C49RG94SSU | Keyboard Logitech MX Mechanical Mini| Mouse Logitech MX Master 3 | Mouse pad Razer Vespula
to je pravda,ale je to 1600 navíc a pro nás nevýdělečně činné....za 2 roky se budu ohlížet po cenové relaci 5 a výš, tak že mi možná bude stačit Genius SP-HF2000X na ty filmy a hudbu do pokoje 4x6 myslím, že by to nemuselo být špatný...pokud nenarazím na kus, který popisují jiní v diskuzích...
Tak pokud vis, ze bys chtel za 2 roky porizovat drazsi, tak se ti asi nevyplati jit do tech drazsich logitechu. Snad budes mit stesti na kus a budes spokojenej jak ja. Ja sice nejsem taky vydelecne cinny, ale brigada pres prazdniny to jisti.
jj plánuju.....teď si mě trochu zmátl, ty máš ty HF2000X je to tak, jak jsme se dali do řeči s logitechama, tak si teď nejsem jistej:)zkusím je,ale nerad bych se spálil:)možná se na to vykašlu a vezmu logitech x230....těch negativních reakcí je dost na ty HF2000X
přesně tak, stejně mně jako laikovi nepoznám moc rozdíl mezi hf a x230....pak už je rozdíl dle mě v thx, alespoň pro mě:)tak že péůjdu do logitechu a za pár let se obrátím sem http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=33962
Imho, za ty penize uz spis tyhle: Logitech Z-5500 Digital THX. Certifikace THX u techdle pocitacovych bednicek je vseobecne jen reklamni tah, aby se lepe prodavaly.
edit: jeste me tak napadlo, ze pokud bys chtel bednicky opravdu na urovni, ktery nemaji ani s jednema co sou tady uvedeny nic moc spolecnyho, tak treba tyhle: M-AUDIO Studio Pro 3.
edit2: tohle stoji za precteni KLIK
a co třeba http://www.alfacomp.cz/php/product.php? ... 5000000H6J ? vím že nejsou nejdražší ale jejich zvuk je paradní , externí ovladací panel+ zesilovač (pořád si s tím hraju)...
hrajou čistě a bassy mají kvalitní mám je 2 tejdny a spojenost ikmarad co u mě byl (je velmi naročnej) tak je pochvaloval...