wifi zosilnovac
Moderátor: Don
- kbenni
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
wifi zosilnovac
ahojte
potreboval by som router ktory sa vie napojit na wifi siet a zaroven ju vie aj zosilnit,/sry nevyznam sa v tom/
zato router lebo by nan boly este pripojene pc cez kabel
diki
Benni
potreboval by som router ktory sa vie napojit na wifi siet a zaroven ju vie aj zosilnit,/sry nevyznam sa v tom/
zato router lebo by nan boly este pripojene pc cez kabel
diki
Benni
MSI GT729
- Maxtor
- Začátečník

-
Re: wifi zosilnovac
No regulovat sila signalu jde snad u kazdeho WiFi routeru.. jak by sis predstavoval zesileni.. nezapomen, ze tady mas nejaky CTU a nejaky prostor ve kterem nejsi sam.. tzn. napis, co konkretne potrebujes a da se to resit..
Pokud potrebujes dosahnout s bezdratem nekam daleko, neresi se to tak, ze na 8dB vsesmer proutku vyhulis signal, pres nejaky zesilovac, ale tak, ze se vybere vhodna antena, vhodne zarizeni apod..
Pokud potrebujes dosahnout s bezdratem nekam daleko, neresi se to tak, ze na 8dB vsesmer proutku vyhulis signal, pres nejaky zesilovac, ale tak, ze se vybere vhodna antena, vhodne zarizeni apod..
- kbenni
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
konkretne na intraku
kamos nema v kompe wifi a povedal ye by kupil nejaky repeater, zosilnovac alebo co abz bol signal na celom intraku a aby sa vedel aj on pripojit cez kabel
Benni
kamos nema v kompe wifi a povedal ye by kupil nejaky repeater, zosilnovac alebo co abz bol signal na celom intraku a aby sa vedel aj on pripojit cez kabel
Benni
MSI GT729
- IkE Blaster
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Jako prijmout a dal poslat? Nejlevnejsi 2 zarizeni, AP a router
- Maxtor
- Začátečník

-
No pockej.. presne napis, co potrebujes vyresit.. z toho co jsi napsal bych to chapal tak, ze tvoje PC WiFi ma a ty jej chces propojit s kamaradem, ktery WiFi nema..
Pokud to tak je, jak je to daleko.. zdi.. apod..
Pokud to tak je, jak je to daleko.. zdi.. apod..
- IkE Blaster
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Co takhle jenom AP? Propoji kabelem? Je to nejlevnejsi a nejucinnejsi reseni, navic muze napojit vice pc
- kbenni
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
na intraku ma komos v strede izbu a chce pripojit na siet komp ale nema v nom wifi
a zato sme chceli nejaky zosilnovac/niekde som take videl/ aby som mal aj ja signal lebo zas moja izba je moc daleko od routeru
diki
a zato sme chceli nejaky zosilnovac/niekde som take videl/ aby som mal aj ja signal lebo zas moja izba je moc daleko od routeru
diki
MSI GT729
- kbenni
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
napr OvisLink WL-5460AP WiFi klient vie fungovat ako repeater len ci sa nan v tedy da napojit komp cez kabel
MSI GT729
- IkE Blaster
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Moc nechapu, jak zarizeni s jednou antenkou muze fungovat jako repeater, podle me blbost. Rikam, nejlevnejsi jsou 2 zarizeni za á 800,-
Kdyby jsi to chtel v jednom, tak snad leda (pro vys zbytecny luxus) Mikrotik RB133 (coz je investice kolem 3k)
Kdyby jsi to chtel v jednom, tak snad leda (pro vys zbytecny luxus) Mikrotik RB133 (coz je investice kolem 3k)
- kbenni
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
este taka otazocka pomoze dost ked zakladnu antenu vymenim za Intellinet Omni antena 7dBi ?
asi okolko bude vacsi dosah? bude stacit na intrak ke je asi najvzd bod vzdialeny 50 m od anteny? lebo ta mala nestacila len na polku
asi okolko bude vacsi dosah? bude stacit na intrak ke je asi najvzd bod vzdialeny 50 m od anteny? lebo ta mala nestacila len na polku
MSI GT729
- kbenni
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
kupil som 7 db antenu ale nic to nepomohlo signal zostal taky isty aky bol a neni vacsi dosah
uz si neviem rady co moze byt? jedna sa a hama 108 mb router
uz si neviem rady co moze byt? jedna sa a hama 108 mb router
MSI GT729