Tak tedko nevim jestli je to ovladacema (nekde sem cetl ze katalisty sou zamceny, jenze kamos je ma a taktuje o 100 sest) nebo je uzamcena primo graficka karta (prej s tim umi delat neco RivaTuner).
Muzete mi poradit?
Predem diky
Moderátoři: morke, Walker1134, Wilik

Nejde mi v nich taktovať.bokononista píše:softmod.ocfaq.com ...... tady stahnes upravene catalyst 4.3

Mě taktování funguje naprosto bezproblémů.xDodox píše:Nejde mi v nich taktovať.bokononista píše:softmod.ocfaq.com ...... tady stahnes upravene catalyst 4.3

Kup VGA Silencera Arctic cooling. Ten skoro neuslyšíš. Když to přeženeš s frekvencí tak by se to mělo zasekávat nebo restartovat(v 3D Marku, hrách) atd..Takže by to shořet nemělo.Kaldo píše:Tak sem se uspesne prenesl pres problem Catalystu (pouzil sem Rivatuner a patchnul) a presel jsem k samotnemu taktovani. Mam ale na GPU Pssiva a kdyz na nej sahnu DOST pece (tak ze na nem skoro neudrzim ruku)...mam ale asi stesti na kus, protoze sem to vytahl (zatim) 325/200 @ 375/250. To je vysledek bez jakehokoliv chlazeni(resp pasiv chlazeni). Pameti delali Artefakty az od 260 (tak sem to vratil na 250), jadro by slo jeste vys. Problem je s teplotou...Sice je to Rock Stable! ale to HORKO mi neda spat. a HLAVNE se mi tam nece davat jakejkoliv aktivni chlazeni (bo hluk). Cili hrozi nejake DANGER?....ze by grafika jela v poho v poho a najednou treba shorela?
diky...