Propojení VCR a TV-karty

Foťáky, kamery, DVD a DivX přehrávače, TV karet, web kamery, satelity a dalších.

Moderátoři: CageJ, Dzin

Odpovědět
Cerusit
Nováček
Nováček

Propojení VCR a TV-karty

Příspěvek od Cerusit »

Zdravim, vlastnim televizni kartu Leadtek WinFast PVR2 3100 H P. Pokousel jsem se ji pripojit k videorekorderu, abych mohl prehrat nejake VHS na DVD. U VCR mam pripojenou redukci ze SCART na S-VIDEO a 3x CINCH (zluta, cervena, bila; video, audio (R), audio (L/MONO)). U TV-karty jsou tyto tri zase svedeny dohromady. V softwaru TV-karty mam nastavene doufam vse potrebne, tj. prijem na CVBS, normu na PAL, ovsem zvuk nejede (na analogu (z anteny) zvuk jede, HW by vsechno tedy melo byt propojeno spravne). Jsem laik, nevim vubec jestli je to spravne zapojene, nebo mam hledat chybu jinde. Jestli nekdo vi v cem by mohl byt problem - prosim poradte.
martin.ol
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: Propojení VCR a TV-karty

Příspěvek od martin.ol »

A proč to video nechytneš přes anténu? Musí vysílat někde okolo 65. kanálu (823.25MHz) :roll:
Desktop: MB: K9N6PGM2-V2 - Čipset NVIDIA , socket AM2+, DDR2, SATA2; GK: nVidia GT240, 512MB, DVI + HDMI; CPU: AMD ATHLON II X2 Dual-Core 3,0 GHz, 4MB; RAM: DDR2 4GB 800MHz; HDD: 2TB SATAII, 250GB SSD DVD: DVD-RAM LG; OS: Win 10 Home
Cerusit
Nováček
Nováček

Příspěvek od Cerusit »

Tohle me nenapadlo, funguje to. Moc diky.
Cerusit
Nováček
Nováček

Příspěvek od Cerusit »

Jen teda si zase nevim rady s blikanim obrazu. Jsem pouzil nejake lepsi ladeni, a chvilu to vypadalo ze to zabralo, ale zase se to vratilo. Nejsem si jist jestli se to vubec da lip naladit, zkousel jsem pak i rucne a blikani je tam porad.

Mimochodem, mam tam spatne nazev karty, spravne je to: Leadtek WinFast DVR 3100 H P
Odpovědět

Zpět na „Digitální foto a video“