Radeon 7500 + TV tuner
- Kirk
- Nováček
-
Radeon 7500 + TV tuner
Ahoj, potřeboval bych poradit s kartou Radeon AIW 7500. Sehnal jsem tuto kartu bez manuálu a bez ovladačů. Snažím se zprovoznit TV tuner. MMC verze 9.14 mi vždycky vytuhle při konfiguraci, ale starší verze 8.8 jde. Mám naladěné stanice a nejde zvuk. Očekával bych, že na kartě bude propojka se zvukovkou (zvenku nebo zevnitř), ale nic takového jsem na kartě nenašel. Jediné, co tam mám je, je CD OUT. Jak tam ten zvuk mám zprovoznit?
- no-X
- Středně pokročilý
Re: Radeon 7500 + TV tuner
cd out propoj do zvukovky (cd in / aux in) a nastav jako vstup...
Nejlepší moderátor ve výslužbě
- martin.ol
- Začátečník
-
- Kontaktovat uživatele:
Eeeee, měl jsem Aiw 9000Pro, zvuk se dle návodu vedl jackem, jenž čouhal z TVout konektoru, do line-in (vstup vnějšího zdroje...). Ale u stanic se zvukem v BG jsi stejně nahraný... to prostě nedá
Desktop: MB: K9N6PGM2-V2 - Čipset NVIDIA , socket AM2+, DDR2, SATA2; GK: nVidia GT240, 512MB, DVI + HDMI; CPU: AMD ATHLON II X2 Dual-Core 3,0 GHz, 4MB; RAM: DDR2 4GB 800MHz; HDD: 2TB SATAII, 250GB SSD DVD: DVD-RAM LG; OS: Win 10 Home
- no-X
- Středně pokročilý
Vzhledem k tomu, že Kirk získal holou kartu, mu tvoje rada asi příliš nepomůže - bez externí redukce to se zvukovkou propojí těžko. Pro vnitřní propojení žádná specifická redukce třeba není a stačí na to CD audio kabel za 20 korun (bílý-černý konektor)...
- martin.ol
- Začátečník
-
- Kontaktovat uživatele:
Tož má-li fakt jen kartu, tož to jsem zvědav jak ji bude používat, když ani nemá co do ní zapíchnout... => http://www.thg.ru/graphic/20020122/images/image5.jpg
Hups, on je na ní CD OUT? Že jsem si ani nevšim
Hups, on je na ní CD OUT? Že jsem si ani nevšim
Desktop: MB: K9N6PGM2-V2 - Čipset NVIDIA , socket AM2+, DDR2, SATA2; GK: nVidia GT240, 512MB, DVI + HDMI; CPU: AMD ATHLON II X2 Dual-Core 3,0 GHz, 4MB; RAM: DDR2 4GB 800MHz; HDD: 2TB SATAII, 250GB SSD DVD: DVD-RAM LG; OS: Win 10 Home
- no-X
- Středně pokročilý
Pro použití televizního tuneru žádnou redukci nepotřebuje.
Na AIW 7500, stejně jako na všech analogových all-in-wonderech, je CD out umístěn:
Na AIW 7500, stejně jako na všech analogových all-in-wonderech, je CD out umístěn:
- martin.ol
- Začátečník
-
- Kontaktovat uživatele:
Njn, už taky vím, jsem to zjistil (tuším) zrovna z toho obrázku co ukazuješ... Ale i tak by mi ty kabely chyběly, jak třeba dostane obraz do TV, či jak připojí kompozitní vstup? Nu nic...
- no-X
- Středně pokročilý
Kirk píše:Snažím se zprovoznit TV tuner.
občas si stačí přečíst, o řešení jakého problému uživatel žádá...
- Kirk
- Nováček
-
Díky za info, právě se mi podařilo vyloudit z původního majitele ten Video OUT kabel a hurá, je tam propojka na zvuk
A hned druhý problém: přidal mi k tomu USB přijímač + dálkový ovladač takže bonus, ovšem ovladače k tomu nenašel. Aspoň mám co zkoumat
A hned druhý problém: přidal mi k tomu USB přijímač + dálkový ovladač takže bonus, ovšem ovladače k tomu nenašel. Aspoň mám co zkoumat
- no-X
- Středně pokročilý
ATi Remote Wonder? Drivery jsou normálně na webu ATi, jen si vyber operační systém:
http://ati.amd.com/support/driver.html
http://ati.amd.com/support/driver.html