Problém s novou tiskárnou.

Nevizuální úpravy HW, elektronika - Voltage-mody, regulace otáček, schémata... nejde o přetaktovávání.
Odpovědět
HAnesis
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Problém s novou tiskárnou.

Příspěvek od HAnesis »

Koupil jsem si novou tiskarnu Canon MP 210 a zacal jsem ji instalovat. dosel jsem az ke kroku, kdy mi zacala tisknout prvni stranku slouzici ke kalibraci. Papir se tam ale zpricil a pomuchla, ale vyjel. ted mi tiskarna porad blika a hazi hlasky at vyndam zaseknuty papir. zadyn papir tam ale neni. kdyz tiskarnu zapnu a vypnu tak papir ni projede bez problemu. pak ale znovu zacne blikat. nevite co s tim?
FTK UP
Brzda
Začátečník
Začátečník

Re: Problém s novou tiskárnou.

Příspěvek od Brzda »

HAnesis píše:Koupil jsem si novou tiskarnu Canon MP 210 a zacal jsem ji instalovat. dosel jsem az ke kroku, kdy mi zacala tisknout prvni stranku slouzici ke kalibraci. Papir se tam ale zpricil a pomuchla, ale vyjel. ted mi tiskarna porad blika a hazi hlasky at vyndam zaseknuty papir. zadyn papir tam ale neni. kdyz tiskarnu zapnu a vypnu tak papir ni projede bez problemu. pak ale znovu zacne blikat. nevite co s tim?
Uplne stejnej problem mam s 2 roky starou tiskarnou od HP a taky by me zajimalo cim by to mohlo byt. Ted musi chudak lezet na pude :-)
OndraSter
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od OndraSter »

Taky tu mam jednu starší HP nevimjakou a zezadu jde odendat zadní kryt, aby papír vyjížděl zezadu - a tam dole je podavač, který se zvedá s papírem, zkuste ho zamáčknout dolu, mě to pomohlo ;).
PC: i5-2500k 4.5GHz/24GB RAM/GTX560 Ti 1GB/>5TB - W7 Prof x64; Microsoft SideWinder X3 notebook: HP 6715b (4GB RAM) - W7 Prof x64;
mobil: Nokia Lumia 800 Cyan, 16GB; tablet: Toshiba Portege M200 (2GB, 64GB SSD, GeForce FX5200) - W7 Prof x32

Nahraďte Arduino výkonnější variantou!
Vývojová prostředí a nástroje | Webové prohlížeče | Seznam freehostingů
Trinom
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Trinom »

Pošli fotku, nebo lépe odkaz na fotku ve velkým rozlišení. Pravděpodobně to bude špatně zacvaklej válec podavače, ale nemusí to být ono. Fotka je lepší jak 1000 slov :)
Obrázek Measure With Micrometer, Mark With Chalk, Cut With Ax.....................TDI = Ten Dým Ignoruj
OndraSter
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od OndraSter »

Mluvím o
Obrázek
tomto zadním "krytu", stačí otočit tím velkým kolem a vytáhnout ho. A úplně dole pod válcem je taková plocha, která se zvedá a ta se asi zasekla - prostě jí stačí zmáčknout, ona zapadne zase dolu a tiskárna vesele funguje jak nová ;).

//Trinom: To nebylo na tebe, ale na ty 2 před tebou :wink:
PC: i5-2500k 4.5GHz/24GB RAM/GTX560 Ti 1GB/>5TB - W7 Prof x64; Microsoft SideWinder X3 notebook: HP 6715b (4GB RAM) - W7 Prof x64;
mobil: Nokia Lumia 800 Cyan, 16GB; tablet: Toshiba Portege M200 (2GB, 64GB SSD, GeForce FX5200) - W7 Prof x32

Nahraďte Arduino výkonnější variantou!
Vývojová prostředí a nástroje | Webové prohlížeče | Seznam freehostingů
HAnesis
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HAnesis »

uz jsem ji poslal na relamacku ... diky za rady
FTK UP
Odpovědět

Zpět na „Modifikace hardware“