Problém s novou tiskárnou.
- HAnesis
- Nováček
-
- Kontaktovat uživatele:
Problém s novou tiskárnou.
Koupil jsem si novou tiskarnu Canon MP 210 a zacal jsem ji instalovat. dosel jsem az ke kroku, kdy mi zacala tisknout prvni stranku slouzici ke kalibraci. Papir se tam ale zpricil a pomuchla, ale vyjel. ted mi tiskarna porad blika a hazi hlasky at vyndam zaseknuty papir. zadyn papir tam ale neni. kdyz tiskarnu zapnu a vypnu tak papir ni projede bez problemu. pak ale znovu zacne blikat. nevite co s tim?
FTK UP
- Brzda
- Začátečník
-
Re: Problém s novou tiskárnou.
Uplne stejnej problem mam s 2 roky starou tiskarnou od HP a taky by me zajimalo cim by to mohlo byt. Ted musi chudak lezet na pudeHAnesis píše:Koupil jsem si novou tiskarnu Canon MP 210 a zacal jsem ji instalovat. dosel jsem az ke kroku, kdy mi zacala tisknout prvni stranku slouzici ke kalibraci. Papir se tam ale zpricil a pomuchla, ale vyjel. ted mi tiskarna porad blika a hazi hlasky at vyndam zaseknuty papir. zadyn papir tam ale neni. kdyz tiskarnu zapnu a vypnu tak papir ni projede bez problemu. pak ale znovu zacne blikat. nevite co s tim?
- OndraSter
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Taky tu mam jednu starší HP nevimjakou a zezadu jde odendat zadní kryt, aby papír vyjížděl zezadu - a tam dole je podavač, který se zvedá s papírem, zkuste ho zamáčknout dolu, mě to pomohlo .
PC: i5-2500k 4.5GHz/24GB RAM/GTX560 Ti 1GB/>5TB - W7 Prof x64; Microsoft SideWinder X3 notebook: HP 6715b (4GB RAM) - W7 Prof x64;
mobil: Nokia Lumia 800 Cyan, 16GB; tablet: Toshiba Portege M200 (2GB, 64GB SSD, GeForce FX5200) - W7 Prof x32
Nahraďte Arduino výkonnější variantou!
Vývojová prostředí a nástroje | Webové prohlížeče | Seznam freehostingů
mobil: Nokia Lumia 800 Cyan, 16GB; tablet: Toshiba Portege M200 (2GB, 64GB SSD, GeForce FX5200) - W7 Prof x32
- Trinom
- Čestný člen
- Kontaktovat uživatele:
Pošli fotku, nebo lépe odkaz na fotku ve velkým rozlišení. Pravděpodobně to bude špatně zacvaklej válec podavače, ale nemusí to být ono. Fotka je lepší jak 1000 slov
Measure With Micrometer, Mark With Chalk, Cut With Ax.....................TDI = Ten Dým Ignoruj
- OndraSter
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Mluvím o
tomto zadním "krytu", stačí otočit tím velkým kolem a vytáhnout ho. A úplně dole pod válcem je taková plocha, která se zvedá a ta se asi zasekla - prostě jí stačí zmáčknout, ona zapadne zase dolu a tiskárna vesele funguje jak nová .
//Trinom: To nebylo na tebe, ale na ty 2 před tebou
tomto zadním "krytu", stačí otočit tím velkým kolem a vytáhnout ho. A úplně dole pod válcem je taková plocha, která se zvedá a ta se asi zasekla - prostě jí stačí zmáčknout, ona zapadne zase dolu a tiskárna vesele funguje jak nová .
//Trinom: To nebylo na tebe, ale na ty 2 před tebou
PC: i5-2500k 4.5GHz/24GB RAM/GTX560 Ti 1GB/>5TB - W7 Prof x64; Microsoft SideWinder X3 notebook: HP 6715b (4GB RAM) - W7 Prof x64;
- HAnesis
- Nováček
-
- Kontaktovat uživatele: