DELL Latitude E -Zkušenosti, rady, tipy-

Doporučení, výběry, názory a řešení problémů s notebooky, UMPC, deskbooky, apod.

Moderátor: Don

Odpovědět
Boin
Začátečník
Začátečník

DELL Latitude E -Zkušenosti, rady, tipy-

Příspěvek od Boin »

Dnes jsem si všiml, že už lze na stránkách DELLu vybírat z nové řady Latitude E www.dell.cz
Chci založit thread ze všema informacema, zkušenostma, radama atd ohledně této série.
Určitě bude hodně lidí zajímat jak je na tom tato řada v reálném provozu, takže kdo bude něco vědět, popřípadě už bude mít notebook doma ať neváhá a podělí se...

Oznámení

Představení

Obrázky + info

//D.M. odkazy upraveny, doufám, že jsem vygooglil správně :) ...
Don Martinez
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Re: DELL Latitude E -Zkušenosti, rady, tipy-

Příspěvek od Don Martinez »

Musím říct, že minimálně podle obrázků se nová série povedla designově, takže to budou zajímavý notebooky... Škoda jenom, že mi Dell přijde vždycky dražší než konkurence (je to tím konfigurátorem), snad budou k dostání i prekonfigurovaný v normálních eshopech - pak by se to mohlo srovnat...
Chystané recenze: Acer TravelMate TimeLine 8371 - více viz položka www v mém profilu... Brutální D.M.
Chcete si koupit notebook? Vyzkoušejte náš opravdu cool nový dotazník
Obrázek
Boin
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Boin »

Existujou přece tzv. Promo akce ve kterých jsou určitý modely NTB v "akci" a jsou cenově jinde než ty z konfigu... www.dell.cz/promo + je to ještě přímo občas v nabídce - teď jsem si toho všiml v záložce Latitude D u 3 modelů....nejnižší je za pod 10k bez DPH! takže se nechá vybrat a když by takováto možnost nebyla tak se furt nechá po telefonu domluvit sleva cca 10-20% oproti webu...

Na těch novejch modelech je pěkný zejména to víko a zadní část s baterií...jen jsem ještě nikdy nenašel skutečný rozměry a hmotnost...na webu je to nějaký neaktualizovaný nebo co.
Don Martinez
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Don Martinez »

Boin píše:Existujou přece tzv. Promo akce ve kterých jsou určitý modely NTB v "akci" a jsou cenově jinde než ty z konfigu... www.dell.cz/promo + je to ještě přímo občas v nabídce - teď jsem si toho všiml v záložce Latitude D u 3 modelů....nejnižší je za pod 10k bez DPH! takže se nechá vybrat a když by takováto možnost nebyla tak se furt nechá po telefonu domluvit sleva cca 10-20% oproti webu...
To sice jo, ale když jsem si já osobně vybíral notebook, tak byl v promoakci jeden jedinej model, kterej přicházel v úvahu :oops: ... Jinak vzhledem k tomu, že jsou v řadě E i dva entry-level kousky E5500 a E5400 nemuselo by to bejt tak horký a ceny by mohly bejt aspoň v jejich případě přijatelný...
Chystané recenze: Acer TravelMate TimeLine 8371 - více viz položka www v mém profilu... Brutální D.M.
Chcete si koupit notebook? Vyzkoušejte náš opravdu cool nový dotazník
Obrázek
JanHavlicek
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od JanHavlicek »

Právě že ceny mě zaujaly naprosto maximálně. Zkusil jsem si na českém a americkém dellu nakonfigurovat 14" model Latitude E5400. Ve stejné konfiguraci (s tím rozdílem, že v US má displej LED, u nás ne) vychází ten z US o cca 1000 Kč dráž bez DPH, VAT atd., a to nepočítám cenu dopravy z US. Docela už se těším na recenzi a na nějaké srovnání E5400 a E6400

Jinak prosím opravte ty odkazy v prvním postu, aby fungovaly.
Dell Inspiron 6400, HP mini 5103, Nokia E71, Nokia E75, HTC HD2
IkE Blaster
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od IkE Blaster »

Ta 12'' je nadherna :) Ale za komfort tablet-pc bych nemenil, je to strasne navykove :oops:
Stano K.
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Stano K. »

Wiruss
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Wiruss »

Na tohle se těším jak malej Jarda, jen čekám na nějaké obsáhlejší recenze, chvilku jsem si s nima hrál a zaujali mě více než D řada s cenou to není tak špatné pokud jste firemní zákazník a máteurčité objemy odběru to jsou ty ceny trochu jinde...
Odpovědět

Zpět na „Notebooky a netbooky“