Přehrávání videa formátu .MTS

Veškerý software týkající se zvuku, videa, fotografie, počítačové grafiky a podobné.
Odpovědět
maartinek
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Přehrávání videa formátu .MTS

Příspěvek od maartinek »

Zdravím,

Mám kameru Canon HG 20, která generuje videa ve formátu .MTS a při pokusu o přehrání v PC se mi obraz buď trhá nebo mám hned od začátku posunutý obraz oproti zvuku.
Pro přehrávání používám Win Media Player. zkoušel jsem sice i MPC nebo VLC přehrávače, ale výsledek byl vždy stejný. Taky jsem odzkoušel (ze zoufalstvi) snad všechny codecpacky, ale i samotne ffdshov v kombinaci s avisynth, haali a ac3filtrem. ani nastavení podle tohoto http://jech.webz.cz/multimedia.php návodu nepomohlo.

Díky.
Surgical
Začátečník
Začátečník

Re: Přehrávání videa formátu .MTS

Příspěvek od Surgical »

Hm, Canon nedodává kodeky v rámci svého nějakého softwarového balíku, dodávaného ke kameře????
maartinek
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od maartinek »

nějak ne a na webu podpory Canon jsem je taky nenašel. ty videa přehraje nějaký jejich player, ale já potřebuju, aby šli přehrávat napříč firmou, tzn. spíš vychytat instalaci a nastavení kodeků.
Surgical
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Surgical »

No, ten jejich player si právě nainstaluje ty jejich kodeky, které pak obvykle lze využívat i v jiných frontendech....
maartinek
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od maartinek »

jo to je možné, ale nechci mít 30 přehrávačů na počítačích. třeba JVC kamery generují zas jiná videa atd. veřim, že jde jen o správné nastavení kodeků... třeba kombinace ffdshow, haali a avisynth.
Surgical
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Surgical »

Ak tomu veríš, tak nedaj si to brať......
Haali a AviSynth btw. žádné kodeky nejsou....ffdshow HD neumí.
A pokud nahráváš v AVCHD nebo dokonce ve full HD, tak zatím všechny kodeky, schopné je přehrávat, jsou komerční.
Ještě bych zkusil, pokud se tak bráníš origo softu od kamery, nainstalovat HD pack ke stažení třeba http://www.dvbsupport.net/download/inde ... iew&id=162, který jeho autor primárně zamýšlel pro příjem TV signálu ve full HD ze satelitu, ale HD kodeky tam jsou správné.....
BlinDy
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od BlinDy »

zdravim.. zajimalo by me prosim, jak se jmenuje ten origo software od canon kamer, protoze jsme asi nekde ztratili CDa k tomu, tak zebych to aspon stahl... diky
Odpovědět

Zpět na „Audio, video a grafika“