PHP chyba?

Vývojová prostředí, aplikace, skripty, http://www... síťové programy, internet, sdílení...
Odpovědět
bob159
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

PHP chyba?

Příspěvek od bob159 »

rozbehal som apache,php a mysql ale mam jeden problem... napr. joomla alebo phpmysql funguje perfektne ale ked si spravim nejaky subor nechce to pracovas s premennymi napr. ked do prehliadaca napisem.. "index.php?premenna=5" tak by mi malo vypisat v prehliadaci 5...

<?php
echo $premenna
?>

...ale nevypise nic... ked to prepisem:

<?php
$premenna=5;
echo $premenna
?>

tak to samozrejme funguje... neviem ale kde robim chybu ked napr. joomla funguje normalne...
CPU: AMD Opteron 170 | MB: ASUS A8N-SLi Premium | GPU: Palit 9800GT | RAM: CORSAIR TWINX XMS Platinum 2GB | HDD: WD6400AAKS SATA | DVD-RW ASUS DRW-1608P3S | POWER: Corsair 520W | CASE: Lian Li V-1000B PLUS | SAMSUNG SyncMaster940B
OndraSter
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Re: PHP chyba?

Příspěvek od OndraSter »

PC: i5-2500k 4.5GHz/24GB RAM/GTX560 Ti 1GB/>5TB - W7 Prof x64; Microsoft SideWinder X3 notebook: HP 6715b (4GB RAM) - W7 Prof x64;
mobil: Nokia Lumia 800 Cyan, 16GB; tablet: Toshiba Portege M200 (2GB, 64GB SSD, GeForce FX5200) - W7 Prof x32

Nahraďte Arduino výkonnější variantou!
Vývojová prostředí a nástroje | Webové prohlížeče | Seznam freehostingů
bob159
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bob159 »

ahhhaaa :oops: uz to slape ako ma
CPU: AMD Opteron 170 | MB: ASUS A8N-SLi Premium | GPU: Palit 9800GT | RAM: CORSAIR TWINX XMS Platinum 2GB | HDD: WD6400AAKS SATA | DVD-RW ASUS DRW-1608P3S | POWER: Corsair 520W | CASE: Lian Li V-1000B PLUS | SAMSUNG SyncMaster940B
Trinom
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Trinom »

Jojo. To je poměrně nové řešení (no, tak 2 - 3 roky). Co já jsem se u toho navztekal, když na to přešli a já to netušil...
Obrázek Measure With Micrometer, Mark With Chalk, Cut With Ax.....................TDI = Ten Dým Ignoruj
Odpovědět

Zpět na „Programování a web“