Hehe, tak zhavy to zas neni. Ono se to tak sebehlo, ze kdybych si ho nekoupil ted, tak uz asi nikdy. Neprimo jsem totiz vydyndal aspon 20k z pujcky na prestavbu na barak. A druhej krok byla babicka, ktera mi tech zbylejch 15k bude splacet

Takze stesti jak hrom...Jinak jsem uz asi pul roku bez PC, stesti ze mam aspon notas (ale grafika integrovana, takze hrani nic moc:( )
Ted trochu offtopic, ale musim to napsat. Matka me hrozne pobavila. Ptala se co budu delat s tema starejma vecma. Ja na to nechapave: S jakejma? . Ona: No monitor, mys, klavesnice. A ja: Co bych mel s nima delat, odpojim je od notebooku a pripojim je k novymu PC. Ona (trochu zdesene): Ty nekupujes celej komplet??(PC,monitor,atd...). Ja: No nekupuju, kupuju jenom streva. A matka na to ze jsem cvok

Hehe, mozna kdyby to vedela od zacatku tak by mi na to ani ty prachy nedala
A ted uz k projectu predator. Trochu jsem prehodnotil postup prace. Obe bocnice nyni odkladam, a budu delat pouze na kostre a celnim panelu casu.
Case jsem opet dal celej dohromady a premyslel co a jak dal. Jo a pripevnil jsem nozicky(originalni, na nejaky specialni nemam moc ve stole misto a navic by stejne nebyli videt) a dno casu.
Nyni muj cil je udelat case tak, abych mohl dat komponenty. Bocnice udelam az nakonec.
Postup prace bude nasledujici:
1) Dodelat vnitrek (Zbyva akorat jednu cast obrousit a nastrikat tmelem)
2) Nastrikat kostru (Tady mam dilema, jestli udelat kostru celou zelenou nebo takovou okrovou s cernyma flickama (predatori kuze) jako bude celo casu pod maskou a cast bocnice)
3) Predni cast (maska a predek) je uz na 95% hotova, zbyva akorat napasovat presne tlacitka (power, reset, jedno dvojtlacitko na 2fany) a pak to nastrikat.
4) Zhotovit HDD LED Bosster (soucastky objednany)
5)Vrsek casu nastrikat barvou
6) Namontovat fany (1x120 a 3x80 + silent podlozky pod ne) a zapojit na vypinac
7) Vse skompletovat a prendat z casu "hruza" komponenty do predatora:D
P.S.: Prozatimni case "hruza":