http://www.hifishop.cz/detailpage.asp?DPG=124784
Jeste ze jsem si ho asi pred mesicem koupil za skoro 15000Kc. Sice s tou mysi Log.Revolution od Alfy, ale stejne mi je ted skoro do breku
Moderátor: maXXmilian

Já myslím,že pokud budou platit ty nové ceny po snížení,tak si nemůžeme stěžovat....za 10800 Kč za panel S-SIPS a ještě k tomu 26 palců...pohodička.Brišo píše:A u nas je cena stale vysoká, je to na nič ....

Sorry,jsem si nevšimlBrišo píše:No ja som myslel u nás ako na Slovensku![]()
U vás sú parádne to je o inom....

Sakra, vědět, že cena poletí takhle rychle dolu v době kdy sem ho kupoval ...Spike44 píše:Tak tahle cena toho 26" SIPS LG (W2600HP-BF) je uz vazne skoro neuveritelna...

hmm asi spatny / mene povedeny kus. nemam s timto monitorem zadny problemy, o kterych se tu zminujes ...cornholio píše:Zabudnite na LG 2600w (bez ohladu na reviziu), mal som doma reviziu 2, svietilo to aj pri jase 0 ako vianocny stromcek - cela miestnost v noci vysvietena, clovek aby mal zblizka zvaracske okuliare ked nechce prijst o oci. Jedine 2 dobre veci - 2 palce naviac oproti standardnej 24' (aj ked su veci potom zrnitejsie) a dizajn - ten sa korejcanom podaril. Ked LG tak kvoli intenzite svietivosti primarne ako nahrada telky t.j. keby som cez den chcel pozerat filmy/hrat sa z vacsej vzdialenosti.
LG som vratil revizia 2, ale plno vadnych pixelov a ta svietivost ...
Dnes som kupil HP lp2475w. Panel H-IPS - t.j. super farby + pozorovacie uhly, more vstupov - viac ako ma DELL (ten mam v robote), potesil ma aj 6 portovy integrovany usb hub. Ziaden vadny pixel, spotreba 44 - 98 W (jas 0 az 100). Farby subjektivne lepsie ako DELL aj LG. Nevydava ziaden hluk, ako som sa docital na nejakom fore. Dizajn sice strochy ala EIZO ale neurazi. Uplna spokojnost.

kde a za kolko, nikde som ho totiz este nenasielcornholio píše:Dnes som kupil HP lp2475w.

Se svícením není problém. Každý novější LCD svítí, když se na něj přechází ze staršího LCD nebo CRT, což byl můj případ v práci (starší LCD) a doma CRT. Brzy jsem si ale zvyknul, i v noci, teď mám LG jas na 50 % a kontrast na 70 %.Robo779 píše:A s tim svitenim v noci to taky neni problem????

joo to znam . .akorat ze to nema cenu .. pokud si nejses jistej, ze to zlevni, tak nema cenu vubec cekat - nektery veci nezlevni pul roku... nejlepsi je koupit a pak si aspon na pul roku zablokovat pristup do vsech e-shopuvidmann píše: Před asi dvěma týdny jsem se rozhodnul, že když už, tak už a k monitoru pořídím i zbrusu nový stroj. No a co myslíte - vybral jsem komponenty, udělal tabulku a sleduju, jak to kvůli dolaru každý den roste. Sice ne tak dramaticky, jako klesá cena LG, ale přesto se mi nechce kupovat v době růstu, protože jsem si jistý, že jakmile to koupím, půjde to okamžitě, klidně i nelogicky dolů. Takže až přemůže touha po novém stroji logiku teď nekupovat a počkat na nevyhnutelný pokles cen hw, může kdokoliv jiný do týdne nakupovat, protože jsem si jistý, že všechno o 20% zlevní

No já u toho LG mám nastavený jas 0 a kontras 30. V noci nemám žádný problém.cornholio píše: ...