problém se zvukem....
Moderátor: CageJ
- nurder
- Začátečník

-
problém se zvukem....
Ahoj mám menší dotaz... Blbne mi zvuk, ale jen když hraju gta san andreas .....ze začátku ne, ale jak to hraju více jak 30 minut, tak mi ten zvuk přestaně někdy úplně.... a je to divný, protože se mi to nidky nedělalo, až ted...nevíte čím to je ...mám něco rozbitý...dík za rady
- Surgical
- Začátečník

-
Re: problém se zvukem....
No, babo, raď....
Z popisu tvého problému bych soudil, že počítači schází mana, nebo máš řídké sperma.....nebo....kurnik zase se mi v křišťálové kouli objevilo permission denied.....
Z popisu tvého problému bych soudil, že počítači schází mana, nebo máš řídké sperma.....nebo....kurnik zase se mi v křišťálové kouli objevilo permission denied.....
- Bigwolf
- Začátečník

Re: problém se zvukem....
Me se vetsinou v kristalove kouli objevuje BSOD, asi koupim jinou...
PC - CPU Intel Core i5-13500 | MB Gigabyte B760M Gaming X DDR4 | RAM Kingston FURY Beast RGB 64GB 3600MH | GC EVGA GeForce RTX 3090 FTW3 ULTRA 24GB | NVME ADATA XPG SX8200 Pro 2TB | PSU Corsair SF750 Platinum | Case ASUS Prime AP201 | Cooling Heatkiller IV Pro, HEATKILLER V for RTX 3090 EVGA FTW3, EK-Quantum Kinetic FLT 120 DDC, Hardware Labs Black Ice Nemesis GTS 360, Noctua | LCD Samsung C49RG94SSU | Keyboard Logitech MX Mechanical Mini| Mouse Logitech MX Master 3 | Mouse pad Razer Vespula