Placené ovladače
Moderátoři: Walker1134, Wilik
- zaxxon
- Začátečník

-
Placené ovladače
Rád bych věděl, zda existují nějaké placené nadstandartní ovladače pro karty Nvidia. Dnes mi jeden můj známý tvrdil, že existují ovladače, které se musí sice koupit, ale že využívají lépe potenciál karty. Moc tomu nevěřím, ale pokud by někdo o něčem takovém věděl, díky za odpověď
- Krteq
- Středně pokročilý

-
Re: Placené ovladače
Žádně "nadstandartní" ovladače za které by jsi platil neexistují. Ten tvůj známý je pěkně ukecaný.
- Lojza
- Začátečník

Patrně myslel nVidia Pure Video, což je technologie starající se o přehrávání videa (HD) na GeForce kartách. Je to placené. Více informací na http://www.nvidia.com/content/purevideohd/index.html
- Pavel.P.
- Středně pokročilý

-
Pure video by už mělo být pěkně dlouhou dobu zdarma, není-li tomu tak.Lojza píše:Patrně myslel nVidia Pure Video, což je technologie starající se o přehrávání videa (HD) na GeForce kartách. Je to placené. Více informací na http://www.nvidia.com/content/purevideohd/index.html
...
- Krteq
- Středně pokročilý

-
NVIDIA nikdy neměla žádné ovladače, za které by se platilo. Co se týče technologie Purevideo, jedná se o soubor funkcí pro akceleraci HD videa zakomponovaných v HW a sprovozněných pomocí ovladačů, ani ta nebyla nikdy placená.
- Lojza
- Začátečník

jasně že byla, možná že teď už není, ale dřív samozřejmě bylaKrteq píše:NVIDIA nikdy neměla žádné ovladače, za které by se platilo. Co se týče technologie Purevideo, jedná se o soubor funkcí pro akceleraci HD videa zakomponovaných v HW a sprovozněných pomocí ovladačů, ani ta nebyla nikdy placená.
- Krteq
- Středně pokročilý

-
Platilo se pouze za PureVideo Decoder (nyní NVIDIA DVD Decoder), což není ovladač ale je to přídavný plugin do Media Playeru. Viz.: NVIDIA® PureVideo™ Decoder. Veškeré ovladače byly vždy zdarma!!!Lojza píše:jasně že byla, možná že teď už není, ale dřív samozřejmě bylaKrteq píše:NVIDIA nikdy neměla žádné ovladače, za které by se platilo. Co se týče technologie Purevideo, jedná se o soubor funkcí pro akceleraci HD videa zakomponovaných v HW a sprovozněných pomocí ovladačů, ani ta nebyla nikdy placená.
//Edit:
2 Lojza: Ty jsi možná slovo ovladač nepoužil, ale zaxxon se ptal přímo na ovladač.
Naposledy upravil(a) Krteq dne pát 12. zář 2008, 21:16, celkem upraveno 1 x.
- Lojza
- Začátečník

Já jsem ale slovo ovladač nikdy nepoužil 
- Pavel.P.
- Středně pokročilý

-
Anó, ovladače jakožto celek placené nebyly... Ale naše milované PureVideo anó.
...