Můžeš mi vysvětlit jak to souvisí s hodnocením? ..to že je Stalker Clear Sky možná hodnocen méně než se čekalo je sice pravda ale to neznamená, že nemá obrovskou základnu fandů, který ho hrát bude. Dále je pravda, že tahle hra byla v programu Nvidia (byla i tak prezentována). Pak se skutečně divím, že dosahují Nvidia karty takhle špatných výsledků oproti Atinám, zvlášť kdy to bude docela často zařazovanej Benchmark. Jako Nvidiot bych si totiž moc přál, aby se v Santa Clara přestali kopat do prdele a začali něco pořádného dělat...foboss píše:mimochodom ta tvoja dulezita hra ma predbezne hodnotenie 6,8/10doktor1 píše:dojebané ovladače na takhle důležitou hru ..atd.
NVIDIA News
Moderátoři: Walker1134, Wilik
- doktor1
- Začátečník

-
Re: nVidia news
- Bucho95
- Začátečník

nějak nechápu náročnost hry, nezvládá ji ani 4870 (zvláštní je výsledek GX2), při maximálním nastavení je náročnější než crysis na very high, což nechápu. Grafika vypadá nic moc (zkouknul jsem gameplay a jako - o něco hezčí CoD4 s pěknými triky, ale žádný Crysis!) a to Crysis má v very high nadčasové efekty, které jsou o několik tříd výš než ostatní... - tipuju mizerná optimalizace ve hře samotné
- Shit
- Odborník PCT

- HrdinaJan
- Začátečník

-
Co prinasi pro normalniho smrtelnika?Shit píše:Nová revize: G200-103-A2.
ASUS MAXIMUS IX HERO+7700K@4,8GHz 1.28V+NOCTUA NH-D15+GIGABYTE AORUS GTX 1080 Ti +Kingston 16GB KIT DDR4 3333MHz CL16 HyperX Predator Series+SSD INTEL 750 400GB+EIZO 3237
- doktor1
- Začátečník

-
Je to tak ..já si už před 10 dni koupil GTX 280 od Zotacu a udělal jsem dobře ..s novou revizí nejsou problémy. Vypadá to, že s ní vydržím dlouhou dobu. "Nová" karta bude sice levnější ale 2-3 litry mě už nevytrhnou zvláště když 18.09.2008 vychází Crysis Warhead. Doufám, že se Nvidia dostatečně poučila se zázračného vzchopení se Ati a nový highend bude stát zato.
- Krteq
- Středně pokročilý

-
Je to vlastně GTX260+, takže jeden odemčený cluster navíc (216SP, 72TMU).HrdinaJan píše:Co prinasi pro normalniho smrtelnika?Shit píše:Nová revize: G200-103-A2.
- HrdinaJan
- Začátečník

-
Mme slo spis o to, jestli je ta revize schopna snizit maximalni spotrebu a veci s ni spojene. Jestli je proste lepe zvladnuta vyroba chipu i kdyz stejnym vyrobnim procesem.
ASUS MAXIMUS IX HERO+7700K@4,8GHz 1.28V+NOCTUA NH-D15+GIGABYTE AORUS GTX 1080 Ti +Kingston 16GB KIT DDR4 3333MHz CL16 HyperX Predator Series+SSD INTEL 750 400GB+EIZO 3237
- Bucho95
- Začátečník

nevíte někdo kde bych našel jak se prodávaj karty po světě? Klidně by stačili nějaké vélké shopy za louží.
- Stratos
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Akcionáři žalují nVidii
extrahardware
ddworld
originalni clanek xbitlabs
Bozi mlyny melou pomalu ale jiste
extrahardware
ddworld
originalni clanek xbitlabs
Bozi mlyny melou pomalu ale jiste
- Bucho95
- Začátečník

Omg já myslel že máš ban na tenhle server, zase zkaženej den
p.s. proč když jsem se koukl na tvůj nick, tak jsem si vzpomněl že mám dneska na sobě červeno-bílé tričko z czechcompu?
p.s. proč když jsem se koukl na tvůj nick, tak jsem si vzpomněl že mám dneska na sobě červeno-bílé tričko z czechcompu?
- facility
- Začátečník

-
Zabudol dodat ze AMD/ATI uz predava tovarny aby mohli zacat splacat aspon uroky z tych cca 3.3mild dlhuStratos píše:Bozi mlyny melou pomalu ale jiste
Abit IP35 pro , e2180@ 3 Ghz, 6GB A-DATA 800MHz @900Mhz, Asus 8800GT 512 MB,Barracuda 11. 500GB,WD 640GB,Noctua NH-U12F,Coollaboratory Liquid Pro,Corsair VX550W,Cooler Master CM690,Win XP SP3 NASA2 & Vista Ultimate 64bit Corporate Edition *Nejen hacking *Andreas Claus Rychlokurz finanční krize *Dolezite.sk *Cosmos Club * Global Economic Dictatorship
- JSzu
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Ja myslel, ze stratos ma ban na sekci graficke karty, jaktoze se tu objevil?Bucho95 píše:Omg já myslel že máš ban na tenhle server, zase zkaženej den![]()
- HrdinaJan
- Začátečník

-
Je videt že vam docela lezi v žaludku.JSzu píše:Ja myslel, ze stratos ma ban na sekci graficke karty, jaktoze se tu objevil?Bucho95 píše:Omg já myslel že máš ban na tenhle server, zase zkaženej den![]()
- Spirit_Crusader
- Nováček

Trosku si zafudujem
Aneb ze by Geforce 9500GT do PCIe x1?
Bucho95, JSzu: To vas tak strasne stratos zere ze hned kvuli tomu musite prskat? Uz mu urcite vyprsel ban, to je pak strasnej zazrak ze se tu objevi, co?
facility: To by ale kdyztak melo bejt v AMD news, ne?
Zamyslete se nad sebou, pac ted jdete v jeho slepejich(pleveleni zbytecny tam kde to nema smysl)
Bucho95, JSzu: To vas tak strasne stratos zere ze hned kvuli tomu musite prskat? Uz mu urcite vyprsel ban, to je pak strasnej zazrak ze se tu objevi, co?
facility: To by ale kdyztak melo bejt v AMD news, ne?
Zamyslete se nad sebou, pac ted jdete v jeho slepejich(pleveleni zbytecny tam kde to nema smysl)
- Pavel.P.
- Středně pokročilý

-
TSMC možná taky nese zodpovědnost za vadné čipy nVidia pro laptopy
//Plně souhlasím s Spirit_Crusader... Jedině buzny budou reagovat na nějakou novinku a ještě větší buzny se budou navážet do stratose, aby vyvolaly flame... Stratos uvedl jenom novinku a naše buzny se toho chytí...
//Plně souhlasím s Spirit_Crusader... Jedině buzny budou reagovat na nějakou novinku a ještě větší buzny se budou navážet do stratose, aby vyvolaly flame... Stratos uvedl jenom novinku a naše buzny se toho chytí...
...
- barco
- Středně pokročilý

Páni, nechajte Stratosa tak, tým že doňho rýpete tu len vyvolávate flame + offtopic
Ďalšie posty na túto notu budú bezmilosti mazané ...
@Stratos - nelinkuj sem DD, je to ten najmenej doveryhodný server, aký poznám - Fuad sa može ísť skovať. Vďaka za pochopenie.
@Stratos - nelinkuj sem DD, je to ten najmenej doveryhodný server, aký poznám - Fuad sa može ísť skovať. Vďaka za pochopenie.
.
- Krteq
- Středně pokročilý

-
Tak tohle docela nechápu. Jsem původně strojař, tak mě kdyžtak opravte, ale nesouvisí výběr materiálu přímo s návrhem čipu a referenční karty? To je jak kdybych navrhoval motor a teprv výrobce určil z jakého materiálu budou pístní kroužky...[b][url=http://www.fudzilla.com/index.php?option=com_content&task=view&id=9384&Itemid=1]Fudzilla[/url][/b] píše:...In the chip industry, the foundry makes suggestions of what kind of materials that should be use for a clients chips and packaging, but this time around, experts from TSMC advised Nvidia to use the troublesome material combination that is found on many Geforce 7 and Geforce 8 mobile chips...
- DEVastor
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
jaké jsou výrobní ceny grafik? http://www.ddworld.cz/graficke-karty-gp ... fik-2.html
- Stratos
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
po precteni clanku sem ani nebyl preklvapenej to ze nvidie na svych kartach skoro nic nevydelava je uz delsi cas jasne. Spise me prekvapil ten cenovy rozdil ramek QDDR3 vs QDDR5DEVastor píše:jaké jsou výrobní ceny grafik? http://www.ddworld.cz/graficke-karty-gp ... fik-2.html
- HrdinaJan
- Začátečník

-
Tak jestli jsou ty informace pravdive tak je to mazec. Co se tyce cen pameti tak me to neprekvapuje. Uz tady nekde byla diskuse na tema ceny GDDR3 vs GDDR5.
Pak byme taky zajimalo co znamena ''vyrobni cena karty'' nebo spis co je v ni zapocitano. Jsou tam i naklady na vyvoj, placeni zamestnancu atd, nebo je tam uz jen cena veci primo spojenych s materialem a energiema potrebnejma na jeden kus?
Pak byme taky zajimalo co znamena ''vyrobni cena karty'' nebo spis co je v ni zapocitano. Jsou tam i naklady na vyvoj, placeni zamestnancu atd, nebo je tam uz jen cena veci primo spojenych s materialem a energiema potrebnejma na jeden kus?