dnes mi asi dozili 12-rocne chrastitka neznameho vyrobcu a neznameho vykonu

proste som normalne bootol, zvucka XP nabehla, pracoval som asi 3 hodky a ked som zapol TV nic, pustil MP3 nic, skontroloval som vsetky nastavenia a nic sa nezmenilo, pripojil som sluchatka namiesto repro a tie hrali, takze to vidim, ze repro povedalo zbohom
bude to pripojene na integrovonu zvukovku v doske ASUS A8N-E (Realtek ALC850 @ nVIDIA nForce4 (CK8-04) - Audio Codec Interface) a neskor na novu dosku (mozno nahalem, mozno neskor, zatial neni moc ochota vrazit do PC peniaze kedze na bezne veci do skoly mi to staci)
primarne vyuzitie: pozeranie TV cez SAT kartu SS2
vacsinou 2.0 audio u toho odpadu co sa vysiela na SVK a 5.1 audio u filmov
sem tam nejaka ta MP3 (niesom ziaden audifil, tieto co som mal, mi v podstate na tych par mega MP3 co mam stacili)
sem tam samozrejme nejaka ta hra, necakam ziadne zazraky, dokazem sa uspokojit aj so stereo zvukom v hrach, aj ked priestorovy by bol lepsi, ale to nevadi (momentalne som nazhaveny na Stalkera, skoda ze profaci su tiez nazhaveni
na design si fakt nepotrpim
imho daco lacnejsie, ale nie nejaky sunt, som ochotny si za kvalitku aj priplatit
chcem tym ozvucit iba svoju izbu, nie aj susedov vzdialenych 4 poschodia a teda nepotrebujem masochisticky vykon
keby sa dalo nieco okolo 25oo, bolo by to super, da sa ist aj vyssie, ale musi to fakt stat za to, dakujem za vase rady
co poviete na tieto logitech?
http://www.datacom-ke.sk/default.asp?cl ... tiid=11616