Nepodařený flash biosu

Vše kolem ovladačů k deskám či integrovaným komponentám, včetně BIOSů a jejich úprav.

Moderátor: Eddward

Odpovědět
Dandy123
Nováček
Nováček

Nepodařený flash biosu

Příspěvek od Dandy123 »

Mám desku Asus P4S800D-X s Biosem od AMI... Vždy se mi to podařilo, ale teďka jsem stáhnul ASUS Update, stáhnul z netu bios a dal flash...vše proběhlo...a chtělo to restart...tak jsem to restartoval....naběhně kontrola paměti a potom se mi zobrazí logo výrobce s možností zmáčknout DEL a tím se dostat do SETUP....ale na této obrazovce to vždy zamrzne.....netuším co s tím...plís poraďte...
Kajman
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Re: Nepodařený flash biosu

Příspěvek od Kajman »

Nikdy nedělám Flesh z Windows ale přímo z USB kliče v Biosu nejsi sám co má takovej problém po případě si oddělal zakl.desku. Jestli sem dobře pochopil nedostaneš se ani do biosu?
Ntb Sony Vaio Intel Core i5 430M, 15.5" 1366x768, RAM 4GB DDR3 1066 MHz, ATI Radeon HD5650 1GB, HDD 500GB, Blu-ray combo, WiFi, BlueTooth, Webkamera, HDMI, Windows 7 Home Premium 64bit
Dandy123
Nováček
Nováček

Příspěvek od Dandy123 »

Vše jsem již vyřešil... mi jeden človíček zaslal na disketě BIOS a já to načetl přes EZflash z diskety...a běží vše v pořádku....
Kajman
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kajman »

Tak vše v pořádku radím ti dělat flesh biosu timto zpusobem
Ntb Sony Vaio Intel Core i5 430M, 15.5" 1366x768, RAM 4GB DDR3 1066 MHz, ATI Radeon HD5650 1GB, HDD 500GB, Blu-ray combo, WiFi, BlueTooth, Webkamera, HDMI, Windows 7 Home Premium 64bit
Odpovědět

Zpět na „Ovladače a BIOSy“