více monitorů s notebookem

Doporučení, výběry, názory a řešení problémů s notebooky, UMPC, deskbooky, apod.

Moderátor: Don

Odpovědět
quix
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

více monitorů s notebookem

Příspěvek od quix »

Zdravím,
Chtěl bych provozovat u notebooku který většinou leží doma na stole více monitorů.
Ve svém HP 6ý10b mám jeden výstup na monitor, který používám, ale:
Jelikož špatně vidím, nemůžu použít displej u notebooku protožee čtu písmo na displeji asi ze tří centimetrů.
Když jsem na cestách bez monitoru, nahnu se nad klávesnici (takhle sedím třeba dva dny skoro v kuse, chudáci záda :-( ), ale doma to nejde, jakmile zapojím druhý externí monitor a klávesnici, nedokážu si to na stole uspořádat tak abych na oba monitory viděl, proto musím používat jen ten jeden externí, a notebook odsunout a vypnout displej.
Proto mě napadlo připojit k notebooku druhou grafickou kartu a mít tak dva externí monitory.
Našel jsem jedno od nVidie, ale ta je do exprescard.
Existuje nějaká grafika která by mi šla ?
Nepožaduji žádný extra výkon, stačí aby fungovalo Aero Aero, stejně můžu v pohodě hrát hry na 640 x 480 :-)
Díky
Don Martinez
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Re: více monitorů s notebookem

Příspěvek od Don Martinez »

Zkus se podívat na dokovací stanici - ta má další VGA výstup (a ještě DVI-D ale to u 6710b nepojede)...
Chystané recenze: Acer TravelMate TimeLine 8371 - více viz položka www v mém profilu... Brutální D.M.
Chcete si koupit notebook? Vyzkoušejte náš opravdu cool nový dotazník
Obrázek
quix
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od quix »

O ní jsem taky přemýšlel, ale když dám notebook do dokovací stanice, tak ho tam celej zasunu a ten VGA vystup nebudu moct použít ne ?
dík
Don Martinez
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Don Martinez »

Dokovací konektor je na dně, osobně jsem tu stanici v ruce neměl, tak nevím jestli zakryje i zadní část :oops: ... Jinak mi ještě napadá použít monitor do USB, ale nevím, jak moc tohle rozhraní omezí výkon karty v notebooku...
Chystané recenze: Acer TravelMate TimeLine 8371 - více viz položka www v mém profilu... Brutální D.M.
Chcete si koupit notebook? Vyzkoušejte náš opravdu cool nový dotazník
Obrázek
quix
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od quix »

Don Martinez píše:Dokovací konektor je na dně, osobně jsem tu stanici v ruce neměl, tak nevím jestli zakryje i zadní část :oops: ... Jinak mi ještě napadá použít monitor do USB, ale nevím, jak moc tohle rozhraní omezí výkon karty v notebooku...
Hm, monitor do USB to by bylo něco pro mě :-)
Dík moc, to jsem potřeboval :-)
Odpovědět

Zpět na „Notebooky a netbooky“