-=World of Warcraft=-

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
Matias
Začátečník
Začátečník

Re: -=World of Warcraft=-

Příspěvek od Matias »

Mno, já se dostal do old hilsbrad vysvobodit Thralla, nakonec jsme wiply na tom mostě těsně naž se vyleze s pevnosti -slabej healer. Ale než se udělala skupina tak to trvalo snad přes hodinu...a ještě jsme to nedaly. :x
MYTH
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MYTH »

hypnotic666 píše:Jinak co jsem tak koukal, tak dk je dost op... Ty crity za 9k a 5k čtyřem mobům na jednou jsou moc :)
Current Build Changes (8905)
Last updated on 09/08/2008 - WotLK Beta Build 8905
Death Knight damage has been decreased on almost all of their abilities.

Takze to snad bude uz lepsi :)
Revealman
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Revealman »

Jen ať je nerfnou, už takhle ho pojede skoro každý (hero classa, blabla...), imho nikdo nemá zájem na tom, aby po vydání wotlk všude pobíhali jenom DK a heal classy.
hypnotic666
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od hypnotic666 »

Akorát, že ono to tak bude :) Aspoň se konečně budou chodit dungy :)
PC: Intel i7-7700K | ASUS PRIME Z270-K | Kingston 16GB KIT DDR4 2400MHz CL15 HyperX Fury Black Series | MSI GTX 1070 GAMING X 8G | Corsair RM650x | AOC 24", 144Hz | Windows 10 64bit

Arguing on the Internet is like running at the Olympic Games for mentally challenged.Even if you win, you stay retarded.
Revealman
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Revealman »

bude, no :/ ovsem minimalne jeden mage zustane :D i kdyz nerikam, asi ho take zkusim, uz kvuli tem zacatecnim questum. Ale az potom, co vyleveluju moje ostatni 3 postavy (mage, rogue, pala) a do 80 to s DK stejne nevidim. U nas v guilde (chrocht) chteji prakticky vsichni zacit tu novou profesi, jini zase s prichodem wotlk konci s wow... Bude to divne.
hypnotic666
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Bude... doufám, že z drakthulu skončí hodně dětí a další pak půjdou na warhammer, ať se tam dá existovat :) Jinak on celej ten podzim bude moc, protože v té době, co výjde datáč, tak výjde i gta a to má u mě přednost, takže budu pozadu s hledáním solidní guildy...
Btw lvlit 3 postavy na 80 dá docela zabrat... Slyšel jsem, že ze 70 na 71 je potřeba 3mil expů a za q se prý dostává tak nějak kolem 10-12k :) Jestli je to pravda, tak to bude celkem záhul. Doufám, že pokud je to pravda, tak tam bude dostatek questů, protože trčet celé dny v dungu a pak dělat q, které jsou o 3lvly více, než mám já se mi fakt jako enha shamanovi nechce :)
PC: Intel i7-7700K | ASUS PRIME Z270-K | Kingston 16GB KIT DDR4 2400MHz CL15 HyperX Fury Black Series | MSI GTX 1070 GAMING X 8G | Corsair RM650x | AOC 24", 144Hz | Windows 10 64bit

Arguing on the Internet is like running at the Olympic Games for mentally challenged.Even if you win, you stay retarded.
Icy_DeaD
Černá karta
Černá karta

Příspěvek od Icy_DeaD »

hypnotic666 píše: Slyšel jsem, že ze 70 na 71 je potřeba 3mil expů
3 miliony xD no tak to bysme to expili jeste az vyjde emerald dream...na 71 potrebujes 1 200 000 nebo 1 400 000 expu, ted nevim jiste
Revealman
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Revealman »

3mil myslim ne, z 79 na 80 bude tusim potreba asi 2.2mil, z 70 na 71 nejakych 1.2mil. Na WHMO uz imho tolik lidi nepujde, po fiasku AoC. Poslednich par dnu moc deni nesleduju, ale mam pocit, ze uvolnili transfer z pve na pvp servery. Ze bych vyexpil a presunul se nekam... Dragonmaw? Drakthul asi ne...
hypnotic666
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Aha, tak to kámoš asi jenom strašil :D ... Já bych šel nejraději z dt pryč, ale vracel jsem se tam za známými, takže tam bohužel musím zůstat :( Nejraději bych byl na nějakým pve serveru...

Revealman
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Revealman »

jo a za questy na 71 je cca 20k xp, casem se to asi zvedne. Na pve jdi na Thunderhorn, za hordu ceska komunita celkem je (chrocht pres 500 clenu, dalsi asi 3 guildy okolo 100 clenu), za ali take neco malo. Co se mi libi, nejsou tam cz deti, vsichni Cesi umi aspon zaklady anglictiny, celkove se tam Cesi neprojevuji. Hodne severske narody, Anglicani... Jsou tam asi dve tretiny ali, vetsinou vyhravaji BG.
PzKpfw VI Tiger
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od PzKpfw VI Tiger »

Už někomu z vás jede stahováni patch 3.0.1? Mi se rozjel Background downloader ale nic. Btw. Má 992MB :shock:
A tak nejsem jediny komu se to seklo, podle fora.

Btw. Jakz to, že se mi stahuje 3.0.1 když na mmo-champion je 3.0.2 :?:
Matias
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Matias »

mně se stahnul ale nenainstaloval. ...asi vyjde nakej prepatch malej jestě, kterej ho spustí.
Revealman
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Revealman »

hmm :o já jsem nezažil přechod wow -> TBC, ale přece by data nevydávali týdny/měsíce dopředu... Takže datadisk přichází?:D Byly spekulace, že bude až po Novém roce.
Mr. Dirk
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Mr. Dirk »

PzKpfw VI Tiger píše:Už někomu z vás jede stahováni patch 3.0.1? Mi se rozjel Background downloader ale nic. Btw. Má 992MB :shock:
A tak nejsem jediny komu se to seklo, podle fora.

Btw. Jakz to, že se mi stahuje 3.0.1 když na mmo-champion je 3.0.2 :?:
Rozjel a za 8h to stáhlo asi 6 MB, ale taky nejsu jediný komu to jede tak pomály.
Hän tuli minulle eräänä aamuna, Yksi yksinäinen sunnuntaiaamuna, Hänen pitkät hiukset virtaava, Kun keskitalvi tuuli, En tiedä, miten hän löysi minut, Saat pimeässä olin kävely, Ja tuhoaminen antaa noin minulle, Luota taistelua en voinut voittaa...
hypnotic666
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Já už to mám stažený hned od té doby co to pustili... Normálně přes blizz downloader... Ale než půjde na server tak to bude ještě pár týdnu trvat, protože teprve dneska rozjeli test realmy, takže čekám až se mi tam zkopíruje char, ať to můžu zkusit aspoň tam :)

Matias
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Matias »

...ktomu wotlk prej zelený věci co padnou v northrendu budou lepší než fialový z outlendu..
shanker
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od shanker »

vsechny patche stahujte odtud http://0daypatch.info/:) neni lepsi stranka :P vychazej tu patche v ten samy den jako na blizz downloaderu
OS: Win. 7 Ultimate 64bit CPU: Intel i5-750 @ 3,6 ghzFAN: Noctua NH-U12P MB:ASUS RoG Maximus Formula IIIGPU: 2x Zotac GTX 470 RAM: Kingston HyperX 8gb 1600mhz DDR3HDD: 6x WD Caviar 500gb + 1TB WD MyBook Essential SOUND: Creative X-Fi XtremeAudio PSU: Coirsair TX 650w LCD:Asus VG236 120Hz,23,6" + 3D vision CASE: SunbeamTEch Samurai M+K G500+G11 Netbook: Asus N10-jc Net:Fiber 100mbit/100mbit
LOVIT
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od LOVIT »

Matias píše:...ktomu wotlk prej zelený věci co padnou v northrendu budou lepší než fialový z outlendu..
jj tudiz se vubec nevyplati hc raidovat :D ja sem si to odkroutil v pretbc, v tbc sem neco taky chodil a wotlk je pro me vylozene zalezitost vyexpit, projit heroiky a nejaky 10ky a pak hura freeze acc
DESKA: Asus P5Q-EM, CPU: Intel Core2 Quad Q9300@3,15GHz, RAM: 4x2GB Kingmax 800 MHz, GPU:Gainward GTX 460 768MB, HDD: 2x WD VelociRaptor 300GB Raid 0 + WD green 640, ZDROJ: Enermax Liberty 500W ;;;--;;; Peklostroj: DESKA: GA G41M-combo, CPU: Intel Pentium Dual Core E2160@3GHz, RAM: 2x1GB Kingmax 667 MHz, GPU:Saphire HD4670 Ultimate 512MB, HDD: WD green 500, ZDROJ: Fortron 80+ 350W;;;--;;; Notebook:HP probook 4520s
shanker
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od shanker »

LOVIT píše:
Matias píše:...ktomu wotlk prej zelený věci co padnou v northrendu budou lepší než fialový z outlendu..
jj tudiz se vubec nevyplati hc raidovat :D ja sem si to odkroutil v pretbc, v tbc sem neco taky chodil a wotlk je pro me vylozene zalezitost vyexpit, projit heroiky a nejaky 10ky a pak hura freeze acc
nerekl bych :) k tem zelenym vecem co hraju na bete tak zatim itemy nic moc a t6 mi vydrzi do prvnich HC np
OS: Win. 7 Ultimate 64bit CPU: Intel i5-750 @ 3,6 ghzFAN: Noctua NH-U12P MB:ASUS RoG Maximus Formula IIIGPU: 2x Zotac GTX 470 RAM: Kingston HyperX 8gb 1600mhz DDR3HDD: 6x WD Caviar 500gb + 1TB WD MyBook Essential SOUND: Creative X-Fi XtremeAudio PSU: Coirsair TX 650w LCD:Asus VG236 120Hz,23,6" + 3D vision CASE: SunbeamTEch Samurai M+K G500+G11 Netbook: Asus N10-jc Net:Fiber 100mbit/100mbit
filletzz
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od filletzz »

MacBook Air 13" Mid 2013 + iPhone 4s
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“