-=World of Warcraft=-

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
Butch
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Re: -=World of Warcraft=-

Příspěvek od Butch »

Matias píše:...ktomu wotlk prej zelený věci co padnou v northrendu budou lepší než fialový z outlendu..
Nesmysl. Videl jsi nejaky itemy?
Na wowheadu uz jich par je.
Az modry itemy kolem lvl 76 se blizej k T6 vecem.
S tim ze nejsou treba ty spolecny bonusy. Myslim si ze kdyz ma ted nekdo hi-end SWP+BT+MH gear
Tak ho mozna vymeni az na 80lvl za nejaky setovy veci.

I sam Blizz se nekde prorekl, ze nechce aby byl takovy skok jako u prechodu na TBC.

BTW napr tady item pro level 73 modrej:
http://wotlk.wowhead.com/?item=37755

o neco horsi nez T4

Takze zeleny veci za prvni questy budou tezko lepsi net treba Kara gear.
Ktery jde brat jako zakladni epic gear momentalne. Pro dost lidi jsou veci z kara uz odpad, ale zase na zacatek je to good.
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximu​s IV GENE​-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
hypnotic666
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od hypnotic666 »

No co jsem vypozoroval já, tak hned vprvním dungu pro lvl 70-72 padá fista s nějakými 103 dps :) Takže o něco lepší, než ten crap za honor :)
PC: Intel i7-7700K | ASUS PRIME Z270-K | Kingston 16GB KIT DDR4 2400MHz CL15 HyperX Fury Black Series | MSI GTX 1070 GAMING X 8G | Corsair RM650x | AOC 24", 144Hz | Windows 10 64bit

Arguing on the Internet is like running at the Olympic Games for mentally challenged.Even if you win, you stay retarded.
james7
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od james7 »

Z lvlu 70 na 71 je potreba 1523800 xp. Za uvidni q v Borean Tundre je 16500 xp, creep pres 1100.

James7 teh BETA INSIDER :o)
shanker
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od shanker »

james7 píše:Z lvlu 70 na 71 je potreba 1523800 xp. Za uvidni q v Borean Tundre je 16500 xp, creep pres 1100.

James7 teh BETA INSIDER :o)
jen kdyby ten podelanej beta server nebyl v americe a kdyby tam nebylo mrte lidi :D tak se da hned 71. lvl udelat za prvnich par hodin bez problemu je to stejny jak s TBC cize lvlovani bude trvat priblizne ten tyden mozna dva vic ale ne :)
OS: Win. 7 Ultimate 64bit CPU: Intel i5-750 @ 3,6 ghzFAN: Noctua NH-U12P MB:ASUS RoG Maximus Formula IIIGPU: 2x Zotac GTX 470 RAM: Kingston HyperX 8gb 1600mhz DDR3HDD: 6x WD Caviar 500gb + 1TB WD MyBook Essential SOUND: Creative X-Fi XtremeAudio PSU: Coirsair TX 650w LCD:Asus VG236 120Hz,23,6" + 3D vision CASE: SunbeamTEch Samurai M+K G500+G11 Netbook: Asus N10-jc Net:Fiber 100mbit/100mbit
Skeeter
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Skeeter »

shanker > zalezi jak na to vlitnes :) nemuzes rict, ze levlovani bude trvat tejden nebo dva kdyz jsou tu i lidi co hrajou podstatne mene nez HC hraci co chtej mit po par dnech vyfarmenej Naxx... Obecne lze ale rict, alespon co jsem se docetl, ze je expeni v Northrendu priblizne 2x delsi nez v OL. A jestli to nejak nenerfnou tak je to jen dobre...clovek se po case zacne nudit kdyz vsude potkava jen 70ky v S2 setech :wink:
CPU:Athlon64 3800+ -Venice- ,MB:EPoX 9NPA+,VGA:ATI Sapphire X700,RAM:4x 512Mb DDR400 A-Data,HDD:Maxtor 80Gb,200Gb + WD RE2 500gb
Revealman
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Revealman »

Na games.tiscali.cz je review bety wotlk. Je to prvni cast ze dvou, ta prvni je vicemene cela o DK...

http://games.tiscali.cz/reviews/wowlichkingd1/index.asp
hypnotic666
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Moc pěkný článek. Teda po přečtení budu mít co dělat abych odolal vytvoření dk a šel raději pracovat na 80ce :) Btw "naprosto opilý padej 65 yardů bez toho, že bys umřel" bude první achievement, na který se vyloženě zaměřím a budu ho dělat :D
PC: Intel i7-7700K | ASUS PRIME Z270-K | Kingston 16GB KIT DDR4 2400MHz CL15 HyperX Fury Black Series | MSI GTX 1070 GAMING X 8G | Corsair RM650x | AOC 24", 144Hz | Windows 10 64bit

Arguing on the Internet is like running at the Olympic Games for mentally challenged.Even if you win, you stay retarded.
peterch
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od peterch »

Cafte, ktora postava sa podla vas najlahsie ovlada, treba na nu najmensi skill atd..? Nemyslim, ktora sa rychlo leveluje ale ktora nie je narocna na ovladanie? Kde nie je vela moznosti,velke mnozstvo spellov, utokov atd... Dik pekne za odpovede
Paladin,Druid,Warlock,Shaman,Rogue? Kto?
Intel i5-3470 + Gelid Tranquillo CPU ver. 2, 8 GB RAM (2x4) Kingston 1600 Mhz, Asus P8H77-M PRO, EVGA GeForce GTX770 Superclocked ACX, Seasonic 520 W S12II, 128 GB SSD Samsung 840 PRO, 500 GB HD Seagate, CM Elite 430, Asus PB 248Q, A4 Tech, Logitech K350
honny
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od honny »

Já teď dostal 10d trial off. acc. od kámošky, tak sem začal hrát dwarfa - huntera.

... nikdy bych neřekl, že me tahle hra začně bavit. No a vona fakt začala :|

Kód: Vybrat vše

desktop:  Ryzen 3400G | 32GB DDR4 | 500G SSD NVMe | debian
ntb: T480s | i7 8650U | 16GB DDR4 | 250G SSD NVMe | win10
storage: Athlon 200GE | 16GB DDR4 | 2x 4000G  HDD | debian
hypnotic666
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

peterch píše:Cafte, ktora postava sa podla vas najlahsie ovlada, treba na nu najmensi skill atd..? Paladin,Druid,Warlock,Shaman,Rogue? Kto?
No víceméně u všech točíš jen pár spellů a ostatní používáš buď, když se chceš pobavit, nebo je to potřeba. Třeba u shamana házíš jen stormstrike, shocky a obnovuješ shield... Ale za to se strašně těžko levlí a je to otrava... Já bych doporučil hunta... Je to jednoduchý ho vylevlit a taky si tam najdeš jen 2-4 spelly, které na normálních mobech točíš pořád dokola... Ale zase se musíš starat o peta a to je taky otrava :)
honny píše:Já teď dostal 10d trial off. acc. od kámošky, tak sem začal hrát dwarfa - huntera.
... nikdy bych neřekl, že me tahle hra začně bavit. No a vona fakt začala :|
Klasika :) Jako u mě... Já na to pořád nadával, divil se, jak to někdo může hrát a ještě za to platit, že to je pro děcka... A jakmile jsem to zkusil, tak mě to nehorázně chytlo... Prostě dokud si to člověk nezkusí, tak neví o co přichází :)
peterch
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od peterch »

Hunta nechcem. Nieco bez peta a jednoduche na ovladanie.
Intel i5-3470 + Gelid Tranquillo CPU ver. 2, 8 GB RAM (2x4) Kingston 1600 Mhz, Asus P8H77-M PRO, EVGA GeForce GTX770 Superclocked ACX, Seasonic 520 W S12II, 128 GB SSD Samsung 840 PRO, 500 GB HD Seagate, CM Elite 430, Asus PB 248Q, A4 Tech, Logitech K350
peterch
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od peterch »

Taky Palach sa mi zda lahky...alebo Druid
spajdr
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od spajdr »

peterch : radši si zahrej Warhammer Online 8-)
peterch
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od peterch »

spajdr píše:peterch : radši si zahrej Warhammer Online 8-)
Tiez som na to myslel, no povedz mi dovod.
Revealman
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Revealman »

Podle me je nejlehci rogue... A pak s nim i lehko nazenes honory. Paladin celkem taky, druid urcite ne. Ale celkove se moc neda rict, co je lehke a neni. Akorat snad neber healera.

Uz aby tady byl wotlk:) dneska budu revered s netherwingem, nejdyl do tydne exalted a uz fakt chci do Northrendu, v Outu uz nemam moc co delat. A sprostarny jako Warhammer tu nevyslovuj :D.
balaam
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od balaam »

Palach rozhodně moc lehký není co se týče PvE (mimochodem co se týče ovládání, úplně u všech postav ovládáš W,S,A,D + myš + spelly). Jako velmi variabilní povolání doporučuju rogue, který je, zvláště za alianci, hodně barevný (vyniká to hlavně v porovnání s barvitějšími lokacemi - subjektivní názor). Nebo bych ti doporučoval Huntera - Warlocka, ale říkal jsi bez peta (nebo miniona),takže tyhle dva padají. Mno, pak je asi nejjednodušší ten rogue, nebo dejme tomu druid taky není slabý v PvE :-)
Desktop: CPU:Intel Core i7 920, MB: Asus Sabertooth X58, GK: Sapphire AMD R9 270X 2GB, 12GB RAM, 1.7TBHDD, Zdroj: Corsair GS800 - 800W, Win. 8 Professional 64b. NAS: WD 2TB.
hypnotic666
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

No nevim, pracovat se steathem chce taky nějaký cvik... Ale teda pokud nechce peta, tak bych vzal asi toho druida no... já sice tvrdím, že druid umí vše, ale nic pořádně, ale může to s ním být zábava... Taky jsem si ho chtěl ještě teď před datáčem vyexpit, ale nějak mě prostě přešla chuť, protože už mě ty questy nebaví a chce to něco novýho..
Jinak co bych poradil úplnému nováčkovi, je zjistit si, jaké staty shánět a hlavně najít si klasický základ talent buildu, pro požadované zaměření. Já jsem udělal poprvé tu chybu, že jsem si tam ty talenty střílel, jak se mi zrovna líbilo a pak to levlení bylo 2x těžší a stalo se z toho spíše trápení. To samé teď dělá můj tvrdohlavý kámoš, který díky tomu nezvládne pomalu ani 2 moby na stejném lvlu. :)

balaam
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od balaam »

no, tak třeba na 14 lvlu nezvládneš 2 moby na sobě... Hodně těžce... A já třeba s rogunem bez vybavení jsem v Outlandu (58) nezvládl ani 2 60-61 moby :-). Jinak, říct, že to chce se stealtem cvik a doporučit druida, který musí přepínat formy a stealth má taky, to je dost... Echm :D
Desktop: CPU:Intel Core i7 920, MB: Asus Sabertooth X58, GK: Sapphire AMD R9 270X 2GB, 12GB RAM, 1.7TBHDD, Zdroj: Corsair GS800 - 800W, Win. 8 Professional 64b. NAS: WD 2TB.
hypnotic666
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

No tak jasný, že když jsi 58 a naběhneš do outlandu na 2x61. Psal jsem na stejném lvlu a rozhodně ne na začátku outlandu, když jestě nemáš outland eq... To je samozřejmý, že to je těžký...
Jinak ten druid je pravda mno... Jsem úplně zapomněl, že má taky stealth :D V každém případě i tak si myslím, že je to pro nováčka lepší volba, páč druid na tom stealthu vyloženě nestaví a přepínaní forem není vůbec nic složitého. To je to samý jako po combatu kliknout na mounta. Prostě si vyberu formu a v ní expím. Navíc se umí healovat, takže pohoda a navíc druid může být celkem zábava...

balaam
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od balaam »

No ono jde o to, že druid musí umět dynamicky měnit formy. Expení jak expení, ale třeba v BG je to prostě chvíli DPS, pak do něj začnou šít, tak musí být tank, nebo zas musi healovat, tak vyskočí z frmy úplně a tak... Jako stealth rozhodně není těžký, je to úplně přesně to samé, jak jsi řekl, jako kliknout na mounta po combatu, akorát tohle klikneš před combatem... Hold vidíš moba, kterého chceš kuchnout, tak se hodíš do stealthu, obejdeš si ho a zahajíš combat. Nevím, co je na tom těžšího oproti dynamickým změnám druida. Jinak ani jedna classa není tak obtížná, aby ji neovládl i méně zdatný člověk...
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“