Ahoj
Chtěl bych si pořídit sluchadla na hudbu a hry , ale nevím jestli senheiser nebo koss.
Možná doživotní záruka neín vše , nebo jo
Mě zaujaly typy-koss UR/29 , Porta Pro(hnusné)
senheiser PX 100 ,PX 200,PXC 250 - noise guard
nebo jine.
Není pro mě důležité odhlučnění od prostředí
Můj počítač :
Zakl. deska Asus A7N8X -X , AMD Athlo XP 2500+,512 MB RAM DDR 400 Mhz, Ex. Radeon 9600 Pro 128,Seagate Barracuda IV 80 GB,7200 rpm.Zvuk od Herkulesa 5.1,CD-RW ASUS,DVD- ROM ASUS.
jedno jakou značku z těch dvou si vybereš,vem si polootevřený nebo uzavřený model pokud možno ne s koženkovými lemy mušlí-pocení,ideální jsou s kabelem do jedné mušle a co nejlehčí-můj typ sou tyhle http://www.sennheiser.cz/sluch_uzav_stredni.htm
Mám Koss UR-20 za 990Kč a nestěžuju si.
Je to takovej průměr, co se týče kvality.
Podle specifikace mají slabší basy, než třeba UR-30. Můžu říct, že i z těhle docela bolej uši, jak to basuje. Prostě jsou podle mě pro paření her dostačující.
Pro profi poslech muziky určitě ne.
ty porta pro má bratr a sou opravdu geniální. Ten zvuk je božskej! A ta dožívotní záruka se taky hodí. Je jedno jestli si na ně šlápneš nebo utrhneš kabel. Za 200Kč (manip. poplatek) ti opravěj, nebo daj nový(většinou)
Můj počítač :
Zakl. deska Asus A7N8X -X , AMD Athlo XP 2500+,512 MB RAM DDR 400 Mhz, Ex. Radeon 9600 Pro 128,Seagate Barracuda IV 80 GB,7200 rpm.Zvuk od Herkulesa 5.1,CD-RW ASUS,DVD- ROM ASUS.
Ale 1 mëtr k pc káblu asi nestačí ne?Kolik tak minimálně?
Ty sluchátka si chci brát i do herny na pařby.
třeba ty kossy porta pro mají pouze 1,25 m to je dosti málo a když připojím prodlužku(tedy okud existuje) tak se zhorší zvuk ne?
Jaké máte zkušenost s tou zárukou u kossu?
Nevím kde koupit třeba po netu se mi moc kupovat nechce.
Jak to bude se zárukou když to koupim v jakémkoli obchodě s vypočetkou , když se posere tak to odešlou do servisu.
Můj počítač :
Můj počítač :
Jsem pro přesměrování pctuning na google. Na co forum? Když se člověk na něco zeptá tak mu nějakej "inteligent" odpoví že si to má najít v google. V google je všechno a konečná odpověď na vše je google.
nic v zlom, ale kossy porta pro su fakt dobre ... nemenil by som za nic ...
_Diesel_ píše:Jaké máte zkušenost s tou zárukou u kossu?
Nevím kde koupit třeba po netu se mi moc kupovat nechce.
Jak to bude se zárukou když to koupim v jakémkoli obchodě s vypočetkou , když se posere tak to odešlou do servisu.
ja sa s nimi budem musiet vybrat do servisu, tak sem potom postnem ako to dopadlo ... ale inak by to malo byt v pohode ... kamos uz bol 2x (raz na ne stupil, druhykrat mu spadli do jogurtu ) a bolo to v pohode ... tak uvidim