S.T.A.L.K.E.R. Clear Sky

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
Revealman
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: S.T.A.L.K.E.R. Clear Sky

Příspěvek od Revealman »

No tak NPCčka mají baterky, ale fakt je, že není vidět nikam... Časem imho můžeme počítat s modem na silnější baterku (jako u SoC) a možná to upraví i v nějakém patchi, ta noc je vážně krutá.
wallot
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od wallot »

noc je kruta hlavne z duvodu ze ja nic nevidim a nepratele po me klidne pali ikdyz jsem v naproste tme a nemeli by me vubec videt
7800X3D, 9070XT Nitro+, Custom Gamakay 75 TMR + Keychron V0 Ultra, Razer Naga V2 Pro, TCL 34R83Q + Dell P3223QE, Fractal Design Scape
MireC22
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od MireC22 »

mozno maju nightgoogles, a tesne pred tym ako ix zastrelis si ix zlozia :)
IC2Q6600@3+Ghz ,TT BIG Typhoon,Gigabyte GA-P31-DS3L , 2x2GB DDR2-800 Adata ; Palit ATI 4850 (default), Purepower 460W; LCD 20" - Samsung 2032bw; Audigy 4
LOVIT
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od LOVIT »

jo jo noc je opravdu noc, nocni videni + baterka to jisti (no ale kdo by pouzival baterku s nocnim videnim ze :))
DESKA: Asus P5Q-EM, CPU: Intel Core2 Quad Q9300@3,15GHz, RAM: 4x2GB Kingmax 800 MHz, GPU:Gainward GTX 460 768MB, HDD: 2x WD VelociRaptor 300GB Raid 0 + WD green 640, ZDROJ: Enermax Liberty 500W ;;;--;;; Peklostroj: DESKA: GA G41M-combo, CPU: Intel Pentium Dual Core E2160@3GHz, RAM: 2x1GB Kingmax 667 MHz, GPU:Saphire HD4670 Ultimate 512MB, HDD: WD green 500, ZDROJ: Fortron 80+ 350W;;;--;;; Notebook:HP probook 4520s
Red Devil
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Red Devil »

wallot píše:noc je kruta hlavne z duvodu ze ja nic nevidim a nepratele po me klidne pali ikdyz jsem v naproste tme a nemeli by me vubec videt
Me to nepride,ja ted jsem v noci a vyuzivam toho,ze nejsem videt bez baterky a oni jo

Jinak na mim kompu musim jet na stredni detaily coz se mi nak nezda...
A jeste jsem nenasel ani jeden artefakt.Kdy jste nasli prvni?
Ja ted zabyl tomu armadnimu veliteli ty partaky a vracim se ho vyslechnout a upgrade na zbran taky zadnej nemam?
Jinak ta atmosfera v noci...
Ve skutecnosti bych tam nevlez uz ted mam husi kuzi :oops:
wallot
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od wallot »

jak toho muzes vyuzivat kdyz na tebe strilej ikdyz jsi v naproste tme. atosfera je super ale pocitac podvadi.

jsem teprve v dark valley artefakt jsem zadny nenasel

upgrady mam na tom prvnim samopalu, ale ted zrovna jsem nasel IL86 s optikou takze asi prechazim na ni ikdyz samopal ma stale lepsi parametry, ale stejne je to kedno kdyz do vojaka musim zblizka vysypat pulku zasobniku
ale za upgrady jsem upravil silene prachu a ted nemam ani na opravy vesty

dal jsem vse na max a hraje se to krasne plynule, zadny skubani ci cekani na loadovani

tady jsou screenshoty z nastaveni
http://picasaweb.google.cz/radekschutz/Stalker#

udelal jsem i 3minutove video ale musim ho ponekud zmencit jelikoz je delany frapsem v 1/2 rozliseni tedy 960x600 v 25fps a ma giga :)
7800X3D, 9070XT Nitro+, Custom Gamakay 75 TMR + Keychron V0 Ultra, Razer Naga V2 Pro, TCL 34R83Q + Dell P3223QE, Fractal Design Scape
MireC22
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od MireC22 »

inak mne to tiez nejak moc dobre nefacha,
Red Devil , ked sa tak pozriem na tvoju a wallotovu zostavu, tak mate viacmenej rovnako silne (ty mas mozno i silnejsiu , tak naozaj neviem, preco ti to ide na medium - co som pozeral ostatne fora, tak jeden tipek ma cca. 100 fps na SLI 8800gt pri fulldynamic, takze takych 60+ by to malo davat na enchanced)
IC2Q6600@3+Ghz ,TT BIG Typhoon,Gigabyte GA-P31-DS3L , 2x2GB DDR2-800 Adata ; Palit ATI 4850 (default), Purepower 460W; LCD 20" - Samsung 2032bw; Audigy 4
Red Devil
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Red Devil »

Jdu za novacka,treba to je tim,nevim na co ty to hrajes..
Ja na stredni detaily ted v noci 30-50 fps,vse na max a jsem na 20 ve tme,kouknu nekam do svetla a pada mi to na 15...
Mam to naky dojebany uz se mi to dvakrat kouslo(ovladac zobrazeni),vidle zadelany namemjsou stary tak max 2 mesice
Vecer skusim ovladac na grafiku.
wallot
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od wallot »

hraju na Novice. s tim podvadenim to na vic fakt riskovat nebudu

video zde http://www.rcx.cz/temp/stalker.wmv 25MB dokonce to slo docela hrat pri tipani videa ikdyz fraps ukazoval 15fps
goelr
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od goelr »

Red Devil píše:Jdu za novacka,treba to je tim,nevim na co ty to hrajes..
Ja na stredni detaily ted v noci 30-50 fps,vse na max a jsem na 20 ve tme,kouknu nekam do svetla a pada mi to na 15...
Mam to naky dojebany uz se mi to dvakrat kouslo(ovladac zobrazeni),vidle zadelany namemjsou stary tak max 2 mesice
Vecer skusim ovladac na grafiku.
padalo mi to taky, novy ovladace 177.92 a uplne v poho (asi je to i rychlejsi)..
EDIT: btw hraju na stalkera a nezda se i to prehnane s "podvadenim" ci obtiznosti
CPU: AMD RYZEN 7 9850X3D MB: ASUS ROG STRIX B650E-F GK: GAINWARD GeForce RTX 5080 Phoenix 16G RAM: Kingston FURY 32GB SSD: Samsung 850 PRO, Crucial M4 HDD: Seagate 8TB PSU: Seasonic Focus Gold 850W Case: Fractal Define R6
Revealman
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Revealman »

Ve stalkerovi si holt musíte uvědomit, že ti mobové mají ochranné obleky. Nezkoušel jsem to, ale tak na střední vzdálenost zásobník ze samopalu do hrudi nezpůsobí skoro nic. Hrajte to jako v online hrách, nekropte to jak blázni, ale snažte se střílet po nábojích do hlavy. Na 1 - 2HS většinou kill. Jsou i výjimky :twisted: . Pak to jde bez problému.

Jinak, právě jsem to dohrál. Podle Steamu jsem strávil ve hře 8.2 hodin, z toho jsem byl něco afk, něco v menu atd., takže playtime řekněme 7:45. Jsem celkem zklamanej a vyhodil jsem 800,- Kč... Hra je ke konci celkem těžká, ale to mi tolik nevadilo, je to výzva :twisted: . Konec je chabej, hodně chabej. Už fakt nemám náladu hrát znovu, původně jsem se chtěl připojit k Povinnosti při druhém hraní a tak, ale nejdu do toho. SoC jsem hrál až do konce 6x, asi teď dám posedmé (už jsem tak trochu začal, když jsem nervózně čekal na release CS:D). Když nic jiného, ani jednou mi to nespadlo (Vista 64b). Pokud chcete něco vědět, kdyžtak pište sem.
goelr
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od goelr »

7:45 jen hlavni Q??
CPU: AMD RYZEN 7 9850X3D MB: ASUS ROG STRIX B650E-F GK: GAINWARD GeForce RTX 5080 Phoenix 16G RAM: Kingston FURY 32GB SSD: Samsung 850 PRO, Crucial M4 HDD: Seagate 8TB PSU: Seasonic Focus Gold 850W Case: Fractal Define R6
Revealman
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Revealman »

No ne tak úplně, dělal jsem semtam q jak ti tam naskočí, ať pomůžes stalkerům z bažin, nebo dobýt továrnu a tak.
Flegy
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Flegy »

na co si stezujes? vetsina dnesnich titulu se da dohrat i az 3 ubohy hodky :roll:
Demon
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Demon »

Hru mám doma ( i s maskou ),jen čekám na upgrade grafiky,abych si to užil i s DX10.Do té doby snad vydají i další patch.
Původní stalker jsem si neskutečně užíval a rozhodně jsem se nehrnul honem dopředu,ale pečlivě prozkoumával každej kout.
Takže já věřím,že mě to vydrží určitě minimálně 2x tolik.
Athlon 64 X2 5400+ Black Edition (AM2) 2800MHz@3115MHz,AC Freezer 64 Pro Asus M2N-E nForce 570 Ultra Geil DDR II 3x2GB 800MHz
Gainward Golden Sample Goes Like Hell 4850GS DDR5 750/3900 LG GSA H10N Seagate 160GB Sata II , Samsung F3 1TB
Seasonic Energy Knight SS-500ET, T3 500W Case-Thermaltake Matrix VD2000BNS Microsoft Habu

22" Dell 2209WA
Revealman
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Revealman »

Já jsem si ho taky neskutečně užíval :sad: No snad se k tomuhle jednou vrátím, uvidíme. Momentálně mě to vůbec neláká. CS jsem imho neprolétl nějak rychle, občas jsem z nudy hledal artefakty, semtam jsem udělal vedlejší quest...

//hh, teď sjem hrál SoC, ty zbraně v Clear Sky jsou vážně příšerné... Ale stačí trivialita a bude to lepší. Stačí si vyextrahovat konfigurační soubory a změnit v textovém editoru hodnoty u dmg zbraní z 1.0 třeba na 1.5 (tohle je jenom příklad, ale stalker se vážně modifikuje dost jednoduše).
Clear Sky lze za předpokladu, že se budete věnovat jen hlavním misím, prolétnout za cca deset hodin. Tento způsob hry ale vřele nedoporučuji. Jednak se sami ošidíte o herní čas a ještě vám unikne spousta dění, které přímo nesouvisí s hlavním dějem. Pokud si tedy budete užívat naplno včetně vedlejších questů, není problém strávit v Zóně kolem dvaceti hodin čistého času.
Naposledy upravil(a) Revealman dne stř 17. zář 2008, 16:31, celkem upraveno 1 x.
goelr
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od goelr »

tak jsem zatim v kordonu a muzu rict, ze me to neskutecne bavi 8-) ..uz ted to hraju 3,5 hod, takze 7:45 na celou hru - to si bud musel hrat na novice nebo doslova tim vsim prolitnout (takrka jen hlavni Q, necist apod.)...jako nejvetsi bug bych videl ono zminovane odstrkavani z pozic/krytu pri misich s ostatnima stalkerama, snad vyresi patch. na vistach 64b s novejsima gr. ovaldacema to zatim ani jednou nespadlo :)
Revealman
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Revealman »

Hrál jsem na veterána bažiny, když jsem se v Kordónu potkal s tím záhadným kulometem, shodil jsem to na stalkera a jak jsem byl poprvé v základně Svobody, dal jsem zase veterána. Pravda je, že občas jsem z bitky prostě utekl... Pár vedlejších q jsem udělal, ale jak jsem psal, jenom ty, co ti naskočí přes radio. Že bych se třeba Sidoroviče ptal, jakou pro mě má práci, aby mě poslal zabít psa, to ne, toho mám dost ve WoW :-D :-D.
Red Devil
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Red Devil »

Ja to hral vcera chvilku a libi se mi to moc.
Dneska jsem si obednal i novej crysis jsem taky zvedavej.
Nepadlo mi to uplne,ale prestal fungovat graficky ovladac skusim teda jinej
novejsi ted mam 169.35 docela jsem z toho vykonu byl rozcartovanej vidle se mi delat nechce
Musim rict,ze postranni quest jsem zatim snad neudelal ani jedinej.Asi si to dam podruhy nekdy s plnou paradou svet je to velkej,ale co mame mimco uz tolik casu na parbu nemam.
oneill_sx1
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od oneill_sx1 »

Dlouho jsem to nastavoval, aby se to hýbalo (minimálně 40 fps) v 1600x1200. Jenže na střední detaily to vypadá zastarale. AA nepoužitelné, alespoň to s AF to jde. Na vysokých se to nedá hrát. DX10 je jen slideshow a k tomu jsou textury obohaceny o nějaké černé čtverečky (jako artefakty, ale grafika není přetaktovaná. V DX9 to není). Samotná hra mi zatím přijde taková zmatená. Shadow of Chernobyl se mi líbil více.
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“