Vytvoreni exe s pass
- Rammstein
- Začátečník

Vytvoreni exe s pass
nazaderk, potreboval bych pomoct.. chci vytvorit EXE soubor, kterej kdyz spustim, tak to po me bude chtit heslo ( ktery jsem zadal do zdrojaku ) - kdyz bude spatny, nespusti se a paxe tam otevre text, kterej jsem do toho exe dal, vlastne do zdrojaku... slo by to, popr v jakym programu a co je potreba znat?? diky
Acer Aspire V3-571G -> Intel Core i5 -> nVidia 730M 2GB -> 8GB RAM -> HDD 1000GB -> IPS FullHD Displej!!!!
- NoTHX
- Středně pokročilý

-
Re: Vytvoreni exe s pass
Pokud jde o tvorbu, tak to není nic těžkého pokud umíš "vytvořit exe" i bez hesla.
je to jen o přidání dalšího jednoduchého formu s textboxem a tlačítkem OK a podmínka řešící správnost hesla a akce. Jó pokud máš nějaké "hotové" exe a chtěl bys přidat heslo, tak to se už asi trochu nadřeš
V takovém případě lépe pořešit přes přístupová práva k souboru 
- Rammstein
- Začátečník

nemam ani jednoNoTHX píše:Pokud jde o tvorbu, tak to není nic těžkého pokud umíš "vytvořit exe" i bez hesla.je to jen o přidání dalšího jednoduchého formu s textboxem a tlačítkem OK a podmínka řešící správnost hesla a akce. Jó pokud máš nějaké "hotové" exe a chtěl bys přidat heslo, tak to se už asi trochu nadřeš
V takovém případě lépe pořešit přes přístupová práva k souboru
Acer Aspire V3-571G -> Intel Core i5 -> nVidia 730M 2GB -> 8GB RAM -> HDD 1000GB -> IPS FullHD Displej!!!!
- Stano K.
- Středně pokročilý

Fakt mám rád užívateľov ktorý napíšu iba že je po probléme. 
- Rammstein
- Začátečník

sry za OT.... -> a co jako? taxe zeptam... neda mi to tak patram a bud neco najdu a pomuzu si sam ( mam z toho vetsi radost ) nebo nenajdu tak cekam jestli neodpovi nekdo tady... vadi ti na tom neco?sTano11 píše:Fakt mám rád užívateľov ktorý napíšu iba že je po probléme.
- Stano K.
- Středně pokročilý

Mal som na mysli že keď sa ti už niečo podarilo vyriešiť tak aspoň napíš ako, možno to niekto bude potrebovať!
- Rammstein
- Začátečník

sTano11 píše:Mal som na mysli že keď sa ti už niečo podarilo vyriešiť tak aspoň napíš ako, možno to niekto bude potrebovať!
vyreseno pomoci samospustitelneho souboru pomoci archovacniho programu
- Maranov
- Mírně pokročilý

Archivy si ukládají dočasně extrahované věci do /Temp, takže bezpečnost jaksviňa...
Jestli chceš něco ochránit/zašifrovat, tak to dej do kontejneru v TrueCryptu http://www.truecrypt.org/.
Jestli chceš něco ochránit/zašifrovat, tak to dej do kontejneru v TrueCryptu http://www.truecrypt.org/.
DESKTOP: C2D E8200 (pasivně); ATI HD 3870 (AC S1, 120 fan@5V); 4GB RAM; OCZ Vertex2 SSD 64GB; 320+320+250GB JBOD (odhlučněno); 2x FSC P19-2 (2056x1024)
MOBILE: Lenovo Thinkpad T420 4177 CTR, Crucial M4 SSD 128GB, 6GB RAM; FSC P19-2; Logitech G400
POCKET: Nokia Hulmia 800; Hitachi 500GB@Scythe Kamazo 2 (eSATA); Creative EP-630
AUDIO: Sennheiser HD 555 (foam mod), NuForce Icon µDAC, FLAC, ReplayGain, f2k
"A Man's mortality is a compass that points his way in life."
MOBILE: Lenovo Thinkpad T420 4177 CTR, Crucial M4 SSD 128GB, 6GB RAM; FSC P19-2; Logitech G400
POCKET: Nokia Hulmia 800; Hitachi 500GB@Scythe Kamazo 2 (eSATA); Creative EP-630
AUDIO: Sennheiser HD 555 (foam mod), NuForce Icon µDAC, FLAC, ReplayGain, f2k
"A Man's mortality is a compass that points his way in life."