Crysis Warhead

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
DoomCZE
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: Crysis Warhead

Příspěvek od DoomCZE »

Neví někdo jak to bude s ochranou?
Mirek Koci
Redaktor PCT
Redaktor PCT
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mirek Koci »

DoomCZE píše:Neví někdo jak to bude s ochranou?
?? nemáš 800,-Kč na hru? Tyhle posraný socky co si nikdy nic nekoupí mám strašně rád, navíc těch 800,- není ani dobrá večeře s přítelkyní při svíčkách..
alea iacta est
Sledujte PCTuning na Facebooku a Twitteru.
Obrázek Obrázek
DoomCZE
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DoomCZE »

mokrejbandita píše:
DoomCZE píše:Neví někdo jak to bude s ochranou?
?? nemáš 800,-Kč na hru? Tyhle posraný socky co si nikdy nic nekoupí mám strašně rád, navíc těch 800,- není ani dobrá večeře s přítelkyní při svíčkách..
Podiv se laskavě na předchozí stranu co jsem tam psal.

edit: konkrétně toto
DoomCZE píše:Tok to jo, hned jsem objednal, vyšlo mě to na přesně 600Kč i s poštou. Ještě si objednám GTA IV za poloviční cenu co tady v ČR.
edit2: výmaz urážek
Naposledy upravil(a) DoomCZE dne ned 14. zář 2008, 15:09, celkem upraveno 1 x.
Mirek Koci
Redaktor PCT
Redaktor PCT
Kontaktovat uživatele:

Omluva, nekouknul jsem se...Jinak díky Sente za tip, už jsem taky objednal..
alea iacta est
Obrázek Obrázek
lukas85
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od lukas85 »

Tak co? Už někdo má a hraje...? Jaké jsou dojmy pořípadě jestli šli hardwarové nároky dolů při zachování stejné vizuální kvality :)
Láska je mechanizmus jenž vymysleli bankéři aby nás donutily přečerpat účet...
Kašpec
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Kašpec »

Nikdo nehraje protože hra vyjde až 19.září ...
PC: AMD Ryzen 7800X3D | Asus Ryujin 240 | Asus Strix B650E-E | G.Skill Z5 Neo 32GB 6000MHz CL30 | Gainward Phantom RTX 4080 | Solidigm P44 Pro 500GB | Solidigm P44 Pro 1TB | Seagate HDD 2TB | Asus Thor 850W | case CoolerMaster 932 | keyboard Asus Falchion | mouse Asus Keris | mousepad Razer Strider | headphones Beyerdynamic DT 770 PRO | monitors Asus PG27AQDM + XG27AQ
Brišo
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Brišo »

A tak neviete ako to bude s tou ochranou, či tam bude obmedzeny počet inštalácii.....
Uvažujem o kúpe hry
slaava
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od slaava »

myslim, ze po tom castecnym fiasku se samotnym Crysis, kdy ne kazdej ho vychvaloval, to s nejakym omezovanim instalaci horke nebude :)
amd 5800x3d, gigabyte x570 aorus pro, gainward rtx 4090 phantom gs, g.skill 64gb 3600mhz ddr4, corsair mp510 1gb, corsair rm750x, fractal design define 7 compact, win11pro 64bit, samsung odyssey oled g8.
OBR
Černá karta
Černá karta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od OBR »

V Nemcku je to od dneska v prodeji, zejtra na Steamu ... podle prvnich zprav to je sakra dobre optimalizovane ... a na GTX 260 na Very High ... 60fps!
facility
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od facility »

:roll: Dik za dobre spravy....uplne som na ten war...zabudol :twisted:
Abit IP35 pro , e2180@ 3 Ghz, 6GB A-DATA 800MHz @900Mhz, Asus 8800GT 512 MB,Barracuda 11. 500GB,WD 640GB,Noctua NH-U12F,Coollaboratory Liquid Pro,Corsair VX550W,Cooler Master CM690,Win XP SP3 NASA2 & Vista Ultimate 64bit Corporate Edition *Nejen hacking *Andreas Claus Rychlokurz finanční krize *Dolezite.sk *Cosmos Club * Global Economic Dictatorship
NicitelHW
Nováček
Nováček

Příspěvek od NicitelHW »

Hm GTX 260 60 FPS very high detail tak to by ta 8600 mohla dat 30 na high :) :) :)
OndraSter
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od OndraSter »

Zas tak optimistický bych nebyl..

Každopádně doufám že i příběh doladili.. :P

Konečně zatopim grafice :-D . Ale nejdřív počkám na ohlasy abych neskončil jak s Crysisem, který sem dohrál na X550 @ 800x600/low/24 avg FPS a stačilo mi to.
PC: i5-2500k 4.5GHz/24GB RAM/GTX560 Ti 1GB/>5TB - W7 Prof x64; Microsoft SideWinder X3 notebook: HP 6715b (4GB RAM) - W7 Prof x64;
mobil: Nokia Lumia 800 Cyan, 16GB; tablet: Toshiba Portege M200 (2GB, 64GB SSD, GeForce FX5200) - W7 Prof x32

Nahraďte Arduino výkonnější variantou!
Vývojová prostředí a nástroje | Webové prohlížeče | Seznam freehostingů
ladik1983
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ladik1983 »

OndraSter píše:Zas tak optimistický bych nebyl..

Každopádně doufám že i příběh doladili.. :P

Konečně zatopim grafice :-D . Ale nejdřív počkám na ohlasy abych neskončil jak s Crysisem, který sem dohrál na X550 @ 800x600/low/24 avg FPS a stačilo mi to.
no ona ta 8800GTX neni taky zadna perla, aby ses nedivil
CPU: Intel Core 2 Quad Q6600@3.5GHz + Thermaltake BigTyphoon MB: Asus P5E Paměti: A-Data 4096MB DDR II 1066+MHz
VGA: Gigabyte HD4870 HDD: WD74GB Raptor, Samsung 400GB PSU: Enermax Liberty 500W v case Thermaltake Swing :-)
OndraSter
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od OndraSter »

Rozhodně lepší jak 8600 :roll: . 8800GTX je sice starší, ale pořád vytře zrak dosti kartám.

Jak to je s tim DX? Bude to čistě jen DX9 (kvůli konzolím), nebo i DX10 @ Enthusiast? Jestli to tu je tak se omlouvám, ještě jsem si nenavykl na hledání v rámci threadu :oops: .
PC: i5-2500k 4.5GHz/24GB RAM/GTX560 Ti 1GB/>5TB - W7 Prof x64; Microsoft SideWinder X3 notebook: HP 6715b (4GB RAM) - W7 Prof x64;
mobil: Nokia Lumia 800 Cyan, 16GB; tablet: Toshiba Portege M200 (2GB, 64GB SSD, GeForce FX5200) - W7 Prof x32

Nahraďte Arduino výkonnější variantou!
Vývojová prostředí a nástroje | Webové prohlížeče | Seznam freehostingů
Sobo
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Sobo »

Bude to stejne jako puvodni Crysis, to znamena DX9 i DX10, samozrejme opet s minimalnimi rozdily. Nastaveni pak odpovida Enthusiast = Very High, Gamer = High, pricemz i pod Win XP si muzes doprat maximalni Enthusiast detaily, uz to neni blokovane, coz je jedine dobre. Pokud bude dotazen i Multi-player, pak to bude za 800Kc(Xzone) sakra dobrej kauf. :)
So, Lone Star, now you see that the Evil will always triumph, because Good is dumb! - Lord Dark Helmet @ Spaceballs
wallot
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od wallot »

8800GTX je stale jeste perla Crysis na ni v 1920x1200 beha jak vino. warhead bude taky. 1den 3hodiny do odemceni na steamu
7800X3D, 9070XT Nitro+, QMK GMMK2 - TTC Frozen V2, Razer Naga V2 Pro, TCL 34R83Q + Dell P3223QE, Fractal Design Scape
Sobo
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Sobo »

No, nevim, zda-li je 20FPS "jak vino", mozna pro prilezitostne hrace, kteri rychlym aimem prilis neoplyvaji, ale Warhead by se timto zpusobem se zatatyma zubama snad i hrat dal. :)

btw: 8800GTX je nizsi mainstream, takrka low-end.
So, Lone Star, now you see that the Evil will always triumph, because Good is dumb! - Lord Dark Helmet @ Spaceballs
Swat
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Swat »

btw: 8800GTX je nizsi mainstream, takrka low-end.[/quote]

:lol: To je hláška......to neříkám proto,že ses mě nějak dotknul,protože jí mám,nebo že bych jí nějak hájil,ale prostě proto,že jsi ulít.... :lol:
MB: Asrock Z370 Extreme4, CPU: Intel Core i5-8600K@5 GHz (SilentiumPC Navis PRO 240 AiO), RAM: 2x8 GB G.Skill DDR4 3200 MHz, GPU: Gigabyte RTX 2080 Gaming OC, HDD: SSD WD Blue 3D 1TB, Seagate IronWolf 6TB, DVD: Asus, PSU: Seasonic Focus Plus 850 Gold, CASE: Corsair T600 Graphite White Edition, MONITOR: BenQ XR3501, TV: 55" Samsung Q6FN
Mirek Koci
Redaktor PCT
Redaktor PCT
Kontaktovat uživatele:

Swat píše:btw: 8800GTX je nizsi mainstream, takrka low-end.
:lol: To je hláška......to neříkám proto,že ses mě nějak dotknul,protože jí mám,nebo že bych jí nějak hájil,ale prostě proto,že jsi ulít.... :lol:[/quote]

Hochu je to tak 8800GTX už je za zenitem,dnes je rychlejší i pos*aná HD4850.
Už to chci mít doma...v pátek budu celej den pařit, ještě že jsem se hodil marod :-D
alea iacta est
Obrázek Obrázek
Swat
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Swat »

Ano,je za zenitem,ale je to vyšší mainstream nebo stále poctivej mainstream,v žádném případě nižší mainstream,nebo low end,to je prostě nesmysl a za tím si stojím.Vím že to sem nepatří,ale musel jsem reagovat...
MB: Asrock Z370 Extreme4, CPU: Intel Core i5-8600K@5 GHz (SilentiumPC Navis PRO 240 AiO), RAM: 2x8 GB G.Skill DDR4 3200 MHz, GPU: Gigabyte RTX 2080 Gaming OC, HDD: SSD WD Blue 3D 1TB, Seagate IronWolf 6TB, DVD: Asus, PSU: Seasonic Focus Plus 850 Gold, CASE: Corsair T600 Graphite White Edition, MONITOR: BenQ XR3501, TV: 55" Samsung Q6FN
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“