S.T.A.L.K.E.R. Clear Sky

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
Red Devil
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: S.T.A.L.K.E.R. Clear Sky

Příspěvek od Red Devil »

Takze projel jsem komp antispywarem,dal nejnovejsi oficialni ovladace a stejne musim jet na stredni,na vyssi jsem na 22fps....
Edit : To by nekdo nesmel bejt vul a musel by myslet na to,ze se pri reistalu driveru musi zase zapnout sli jdu skouset znova
wallot
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od wallot »

s optikou se moc pekne strili do hlavy :)
jinak ovladace mam 177.99
graficky je to rozhodne hezci ne SoC, ale jinak je to proste ta sama hra, ale rozhodne me to nevadi. stejne neni co jineho hrat
7800X3D, 9070XT Nitro+, Custom Gamakay 75 TMR + Keychron V0 Ultra, Razer Naga V2 Pro, TCL 34R83Q + Dell P3223QE, Fractal Design Scape
Red Devil
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Red Devil »

Takze stejne musim jit na stredni detaily.
Ovladace 177.92
djstudio
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od djstudio »

kbybyste nekdo udelali i par screenu pod DX10 na nake slusne VGA celkem bysme to ocenily , nake povedene zabery.
MB: ASUS ROG STRIX B650E-E GAMING Bios 3222 CPU: AMD RYZEN 9 7900X + CORSAIR iCUE LINK H170i 420mm GPU: ASRock AMD Radeon RX 7900 XTX Phantom Gaming 24GB OC RAM: 2x32GB - 64GB CORSAIR Vengeance RGB DDR5 6000MHz CL30 SSD SYSTEM: SAMSUNG 990 PRO Gen 4 NVMe 2TB SSD DATA A TESTY: KINGSTON RENEGADE, GIGABYTE AORUS Gen 4 NVMe SSD 1TB ZDROJ: FRACTAL DESIGN ION+ 860W PLATINUM Modular CASE: CORSAIR 7000D AIRFLOW Black Bigtower MONITOR: MSI 32" MAG 323UPF IPS FreeSync Premium Pro 160HZ 1ms - 4K NET: VODAFONE Kabel 500 Mb/s - 30Mb/s SYSTEM: Windows 11 PRO 64BIT Build 24H2 FOTO PC: https://cz.pcpartpicker.com/b/pdvfrH
wallot
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od wallot »

jelikoz je to cely dost pochmurny tak zadny nablejskany zabery asi udelat nepujdou, ale uvidim jestli narazim na neco zajimaveho
7800X3D, 9070XT Nitro+, Custom Gamakay 75 TMR + Keychron V0 Ultra, Razer Naga V2 Pro, TCL 34R83Q + Dell P3223QE, Fractal Design Scape
Red Devil
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Red Devil »

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Je to v zakladnim tabore jiny slusny misto ulozeny nemam
Flegy
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Flegy »

ta zem vypada jako kdyby tam nekdo nablil :) ... a dale...sere me, ze podle vyvojaru musi bejt vsechnoleskly a "bump" ... viz lesknouci se sutry a spol :(
Red Devil
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Red Devil »

Flegy píše:ta zem vypada jako kdyby tam nekdo nablil :) ..
Nebyls to ty? :o
Keanu
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Keanu »

Takže sem z CS upe sklamanej :( .. Atmosféra žádná (ta noc to nedohání ptze jestli si mysleli že když člověk neuvidí ani na krok že to udělá atmošku tk to se spletli)Ta hra je tak neoptimalizovaná až to neni hezký .... I to neofic demo clear sky mi běželo tisíckrát líp než plná CS(Soch mě běžel na 80-100FPs a tady na dynamický detajly jen 40-70) :( Ty bugy k tomu.. no nehratelný.. pořád to padá kvůli xrCore.dll / xrGame.dll a když hru uložim přesně před pádem tk sejv nefunguje.. Hra se nemá ráda s FRAPSem když chcete natočit video tk pád (včera se mi stalo že mi to pokur**lo 2 sejvy takže 2 hodinky v prde** :( )co se mi ale líbí je hledání artefaktů :) to se jim povedlo.. Jinak účinost zbraní je mizerná ale když zbraň drží nepřátelé tk je až podivuhodně silná.. a Nepřátele sou nějak až moc přesný...

Já se divim jak GSC tohle mohli vypustit jako dokončenou hru... :D
GPU:MSI Nx8800Gts 320mb HD OC edition,CPU:Intel C2D e8200,Paměti:Corsair 2048Mb DDR2,Case:Thermaltake VI1000BNS M9 černá,MB:Gigabyte P35 DS3,Zdroj Fortron 500w, a na boku si sedí Airen RedWings,Vepředu je Aerocool Turbine 3000, CPU cooled Zalman CNPS 7500 Al-cu led
Flegy
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Flegy »

Red Devil: byl sem prozrazen :oops:
OBR
Černá karta
Černá karta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od OBR »

Keanu píše:Takže sem z CS upe sklamanej :( .. Atmosféra žádná (ta noc to nedohání ptze jestli si mysleli že když člověk neuvidí ani na krok že to udělá atmošku tk to se spletli)Ta hra je tak neoptimalizovaná až to neni hezký .... I to neofic demo clear sky mi běželo tisíckrát líp než plná CS(Soch mě běžel na 80-100FPs a tady na dynamický detajly jen 40-70) :( Ty bugy k tomu.. no nehratelný.. pořád to padá kvůli xrCore.dll / xrGame.dll a když hru uložim přesně před pádem tk sejv nefunguje.. Hra se nemá ráda s FRAPSem když chcete natočit video tk pád (včera se mi stalo že mi to pokur**lo 2 sejvy takže 2 hodinky v prde** :( )co se mi ale líbí je hledání artefaktů :) to se jim povedlo.. Jinak účinost zbraní je mizerná ale když zbraň drží nepřátelé tk je až podivuhodně silná.. a Nepřátele sou nějak až moc přesný...

Já se divim jak GSC tohle mohli vypustit jako dokončenou hru... :D
dal jsi ten posledni patch? Bez nej je to tragedie ...
facility
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od facility »

Mna ta hra teda moc neoslovila...slaba ucinnost zbrani... biedna AI.Bol som zklamany...
Akurat hram Turok imho to uz som v tranzu.. :twisted: Video
Abit IP35 pro , e2180@ 3 Ghz, 6GB A-DATA 800MHz @900Mhz, Asus 8800GT 512 MB,Barracuda 11. 500GB,WD 640GB,Noctua NH-U12F,Coollaboratory Liquid Pro,Corsair VX550W,Cooler Master CM690,Win XP SP3 NASA2 & Vista Ultimate 64bit Corporate Edition *Nejen hacking *Andreas Claus Rychlokurz finanční krize *Dolezite.sk *Cosmos Club * Global Economic Dictatorship
Flegy
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Flegy »

nez hrat turoka to uz radsi serious sama :oops:
MichiGen
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MichiGen »

Podla mna sa Clear Sky velmi podaril, takto mal vyzerat povodny STALKER. Baziny sluzia ako prijemny rozjazd pre ziskanie nejakeho toho vybavenia, stale je co robit, ziskavat suradnice a nachadzat dalsie veci v bazinach, hladanie artefaktov je super, inventar je pekne prehladny a korunu tomu dava vylepsovanie zbrani, ochranneho obleku atd, proste vsetky novinky sa podarili na jednotku. S poslednym patchom to padne tak raz za 4 hodiny hrania, s frapsom mi idu videa nahravat normalne ani raz mi pritom hra nespadla.
Grafika je velmi vydarena aj ked naroky so stupajucou kvalitou stupaju viac ako linearne .. najmenej fps som zaregistroval na zakladne Clear Sky, v bazinach a potom aj v zone tam kde v tabore clear sky mal hrac 17fps bude mat 30 alebo tak. Tabor Clear Sky je dobre miesto preto aby si hrac nastavil kvalitu, ked mu to pojde plynule tam, tak potom uz uplne vsade.

Dalej kultova vecicka tohto typu http://www.youtube.com/watch?v=SmMqoZuQgwU :lol:
v ziadnej inej hre som nevidel aby NPC vzalo hracovi takto zbran.
CPU: C2D E4500 2,2GHz@3,2GHz 1,352V real (Scythe Ninja Plus+ Noctua NF-P12-1300) MB:Asus P5K,bios ver 1005 RAM: Corsair 2x2GB Twin2X C5DHX 960MHz CL5-5-5-15 2T, 2,1V VGA:Palit GTX 260 OC 663/1152/2304MHz HDD:Seagate SATA II 320GB DVD-ROM:Plextor PX750A LCD Monitor:LG L226WTQ-PF 22" Black Zdroj:Corsair 520W HXEU Case: Rebel 9 Economy + 2xNoctua NF-S12-800 Gamepad: Logitech cordless Rumblepad 2 || 92% of teens have moved onto rap. If you are part of the 8% that still listen to real music, copy and paste this into your signature ||
Keanu
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Keanu »

OBR píše:dal jsi ten posledni patch? Bez nej je to tragedie ...
Jj aplikoval sem poslední patch.. ale i s patchem je to tragédie :D

Jinak podle mě je to akorát tupá střílečka (nebejt těch blbejch bugů tk by to bylo v pohodě ) :mrgreen:
GPU:MSI Nx8800Gts 320mb HD OC edition,CPU:Intel C2D e8200,Paměti:Corsair 2048Mb DDR2,Case:Thermaltake VI1000BNS M9 černá,MB:Gigabyte P35 DS3,Zdroj Fortron 500w, a na boku si sedí Airen RedWings,Vepředu je Aerocool Turbine 3000, CPU cooled Zalman CNPS 7500 Al-cu led
Jasper
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jasper »

Já mám poslední patch a vůbec mi to nepadá. Jediné co mě tam sere je, jak me ostatní postavy vytlačí z cesty, když se jim do ní postavím :D Klidně mě vytlačí i z úkrytu do palebné linie :D

Jinak ten příběh se mi zdá trochu slabší jak v původní hře, hra je taky trochu těžší oproti původní hře, vylepšování zbraní super, hledání artefaktů taky...
Walker
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Walker »

zdar mam takovej problem...podle ukolu sem mel vycistit misto zapadne od toho schatralyho kostela v bahzinach....tak to misto sem vycistil (je to pobliz u vstupu do jine lokace) a ted mi tam sviti u ukolu ze mam drzet pozice dokud nekdo nedorazi...cekam celou noc a nidko nedorazil ..ze by bug?!
Revealman
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Revealman »

jj s tím čekáním na posily je to trochu zvláštní... Já jsem se vždycky od nejbližšího průvodce nechal dovést zpět do základny CS, zatím jsem vybral odměny, opravil se atd. a když jsem se vrátil, tak už tam byla na cestě grupa (uvidíš ji na mapě). Nechápu to.
Walker
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Walker »

Revealman píše:jj s tím čekáním na posily je to trochu zvláštní... Já jsem se vždycky od nejbližšího průvodce nechal dovést zpět do základny CS, zatím jsem vybral odměny, opravil se atd. a když jsem se vrátil, tak už tam byla na cestě grupa (uvidíš ji na mapě). Nechápu to.
to jesem udelal aztim jen jednou ze sem se vratil...no tak budu cekat no :D

btw: dobrej zpusob jak prodlouzit herni dobu :D
winter.ondra
Žlutá karta Bazar
Žlutá karta Bazar

Příspěvek od winter.ondra »

Zdravicko...Sebral jsem nekde v bazinach optiku na AK 47. A ted co jsem dostal i samotnou zbran, tak jsem ji chtel na ten samopal pridelat. No a v tom je problem...v invertari se to neprovede. Napadlo me, jestli nemusim si s tim zajit za typkama co opravujou zbrane?
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“