Geforce2 MX 400 - kompatibilita AGP +problemy s kartou a CPU
Moderátoři: Walker1134, Wilik
- JSzu
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Geforce2 MX 400 - kompatibilita AGP +problemy s kartou a CPU
Dostal jsem Geforce 2 MX 400 Asi od ST-Lab (na spodku je nalepka, jinak vyrobce nikde neni jak poznat), rozhodl jsem se jednomu PC prilepsit, vubec nevim jestli to tam muzu dat. Podle vseho je karta AGP 4x, deska na tom PC ma AGP 1.0 (2x), tak nevim jestli neco (desku bych fakt nerad) nemuzu spalit, kdyz ruzne druhy AGP maji jinou voltaz. Zase karta ma dva zarezy, takze by to podle me jit melo, ale nejsem si jisty. Zakladni deska je FS D1141 s chipsetem 440ZX.
Naposledy upravil(a) JSzu dne čtv 18. zář 2008, 18:05, celkem upraveno 1 x.
- Krteq
- Středně pokročilý

-
Re: Geforce 2 MX 400 - kompatibilita AGP
Buď v klidu, musí to jít.
- JSzu
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Re: Geforce 2 MX 400 - kompatibilita AGP
Tak se vyskytly problemy. Po odinstalovani puvodnich ovladacu (Matrox), jsem nainstaloval nejnovejsi WHQL FW 93.71 a kdyz jsem spustil nejakou hru, bylo to oproti te starsi jenom horsi. Na nekterych objektech (napr. auto bylo OK, ale draha ne) to vypadalo jako by tam vubec nebyla bilinearni filtrace a taky se to zacalo trochu sekat. Tak jsem nastavil nejnizsi kvalitu obrazu, na tom posouvatku a pak jsem dal nastaveni zvoli aplikace a dal jsem pouzit. Zepsilo se to sekani, ale v nekterych hrach se to nekde stale mirne zasekava a problem s filtraci pretrvava. Taky jsem mezitim vymenil CPU (Celeron 466 vs Pentium III 450), tak nevim jestli to zlepseni byo nastavenim ovladacu, nebo CPU. S timto CPU se taky pri startu objevuje hlaska "Patch for this CPU is not installed", ale novejsi BIOS jsem nenasel. Prikladam screeny aktualniho CPU a MB:

- OndraSter
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Re: Geforce2 MX 400 - kompatibilita AGP +problemy s kartou a CPU
Dej tam nějaký starší ovladače, třeba nějaký 5x.xx nebo ještě starší.
PC: i5-2500k 4.5GHz/24GB RAM/GTX560 Ti 1GB/>5TB - W7 Prof x64; Microsoft SideWinder X3 notebook: HP 6715b (4GB RAM) - W7 Prof x64;
mobil: Nokia Lumia 800 Cyan, 16GB; tablet: Toshiba Portege M200 (2GB, 64GB SSD, GeForce FX5200) - W7 Prof x32
Nahraďte Arduino výkonnější variantou!
Vývojová prostředí a nástroje | Webové prohlížeče | Seznam freehostingů
mobil: Nokia Lumia 800 Cyan, 16GB; tablet: Toshiba Portege M200 (2GB, 64GB SSD, GeForce FX5200) - W7 Prof x32
Nahraďte Arduino výkonnější variantou!
Vývojová prostředí a nástroje | Webové prohlížeče | Seznam freehostingů