S.T.A.L.K.E.R. Clear Sky

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
Kašpec
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Re: S.T.A.L.K.E.R. Clear Sky

Příspěvek od Kašpec »

Potřebuju poradit, jak mam přečkat noc jinak, než čekáním a pobihaním ...

Jinak až na NPC co střílejí jak snipeři i v naprosté tmě z brokovnice, je to paradní hra ... Hledaní artefaktu se jim povedlo ...
PC: AMD Ryzen 7800X3D | Asus Ryujin 240 | Asus Strix B650E-E | G.Skill Z5 Neo 32GB 6000MHz CL30 | Gainward Phantom RTX 4080 | Solidigm P44 Pro 500GB | Solidigm P44 Pro 1TB | Seagate HDD 2TB | Asus Thor 850W | case CoolerMaster 932 | keyboard Asus Falchion | mouse Asus Keris | mousepad Razer Strider | headphones Beyerdynamic DT 770 PRO | monitors Asus PG27AQDM + XG27AQ
oneill_sx1
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od oneill_sx1 »

Musím projít do Kordonu, ale hlídají to tam vojáci a dál než ke kamenům dole se nemůžu dostat :(
Revealman
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Revealman »

Musíš... doběhni za ty kameny, doplň zdraví/energii a běž doleva, různě běhej, aby mezi vámi byl strom atd... Za běhu budeš možná muset použít lékárnu/energy drink, to záleží... Není to tak těžké.
oneill_sx1
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od oneill_sx1 »

Vylezl jsem na svah a běžel napříč za kameny a pak hned doleva. Ja se snažil předtím běžet k té věži.
Jasper
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jasper »

Já jsem šel tím druhým průchodem kolem banditů...
mirkee
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od mirkee »

Hrate to niekto na Win XP a GTX280 ? Ako vam to slape na rozliseni 1680x1050, MAX detaily a vylepsenom plne dynamickom osvetleni?

A este by ma zaujimalo aky je najnovsi PATCH na tu hru?
Jasper
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jasper »

Jinak nějaké moje prozatimní dojmy:
  • Zdá se mi to o dost těžší jak první díl, nakonec hraju na nejlehčí obtížnost a i tak to je relativně težké...
  • Zatím mi celkem scházejí prachy :D V jedničce jsem ušetřil i 200k rublů a tady zatím max 10k ale vetšinou mám tak 1k. Můžou za to vylepšení zbraní, která jsou dost drahá, také využívání průvodců není zadarmo.
  • I když je tam spousta stejných lokací, tak jsou trochu upraveny, hlavně některé budovy vypadají jinak, něco co v SOCH bylo zbořené, tak tady není atd...
  • Zde i na jiných fórech je spousta kritiky na bugy, padání hry atd. Mám nejnovější patch (1.5.04 myslím) a vůbec mi to zatím nespadlo ani jsem si nevšiml nějakého významějšího bugu. Snad jen mě štve, jak do mě NPC postavy narážejí a odstrkávají mě. A pak jednou jsem šel do nějakého sklepa, kde mě měla omráčit výbušnina a měla následovat cut scéna, jenže ta výbušnina mě zabila :D Napodruhé už ok.
  • Protivníci asi cheatují :D Vidí mě i ve tmě, i když nemám baterku a plazím se 30m od nich a oni taky neměli baterku. Navíc jsou i ve tmě celkem ostrostřelci...
  • Čas plyne pomaleji než v původní hře, nebo aspoň noc je pěkně dlouhá a asi i temnější...
  • Hraju na Vistách 64bit, GTX260, C2D E8500, 8GB RAM, a nastavení viz screeny dole a jede to vpoho, nepozoruju nějaké sekání atd...
  • V MP mi to nenajde ani jeden server, ale založit jde, ale zase tam jsem sám. Oproti jedničce je tam spousta nových map, ale zatím k hovnu, když se nikam nepřipojím :D

ObrázekObrázekObrázek
Red Devil
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Red Devil »

Vitezuje vam hra vice jader?
Me na mim quadu jen jedno
Kdyz jsem cpu pretocil z defaultnich 2400 na 3200 tak mi to to jadro porad vitezuje na 100% ale najednou mi to na vyssi detaily pod dx 10 chodi krasne
Gyx
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Gyx »

Dá se to hrát aniž sem dohrál původního STALKERA?
.: MB :. ASUS M2N-SLI Deluxe .: CPU :. AMD Athlon X2 7750 BE @ 3GHz .: Chladič CPU :. CoolerMaster RR-DCH-S9U1 Hyper TX .: GK :. GigaByte GeForce 9600GT GV-NX96T512HP .: Paměti :. A-DATA 2x2GB DDR2 800MHz EE .: HDD :. Western Digital Caviar 640GB SATAII 16MB Cache,Hitachi T7K500 320GB SATAII 16MB Cache.: DVD-ROM :. LG DVD-RAM H20L .: Zdroj :. Levicom X-Alien 450W .: Case :. Coolermaster Centurion 5 Black .: Monitor :. Samsung 223BW
Red Devil
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Red Devil »

Gyx píše:Dá se to hrát aniž sem dohrál původního STALKERA?
To je mozna lepsi varianta tohle se odehrava pred puvodnim stalkerem...
barco
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od barco »

Red Devil píše:Vitezuje vam hra vice jader?
Nie, viď. S.T.A.L.K.E.R Clear Sky benchmarck-test @ PCGH.de.
.
Red Devil
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Red Devil »

barco píše:.
Dikes
wallot
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od wallot »

tak jsem prave objevil ameriku. -- u obchodnika neznamena ze nema zadny prachy ale ze jich ma nekonecne :) snajperky po skoro 1000 rublech a konecne jsou prachy na upgrady a opravy
7800X3D, 9070XT Nitro+, Custom Gamakay 75 TMR + Keychron V0 Ultra, Razer Naga V2 Pro, TCL 34R83Q + Dell P3223QE, Fractal Design Scape
Walker
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Walker »

takze moje poznatky z tyhle hry sou nic moc......se aztim potuluju v bazinach......prostredi je zajimavy.....protivnici neuveritelne presny a nekdy neuveritelne nepresny.....strilely na me 3 zhruba asi z 50 metru jeden strilel z lovecky pusky, druhej z pistole a treti z nejakyho samopalu...behem 3 minutovy prestrelky z tehle vzdalenosti me trefily tak 3 kulky ostatni litaly buhvi kam prootze nebyly slyset ani o zed ktera byla zamnou a drevena stena ktera byla predemnou....prapodivne.......dalsi divna vec (bug) je ze sem mel prestrelku pres ker :D po chvilce se bandita otocil a sel pryc , vysel na kopecek a zustal stat.....tak sem na nej zamiril a vystrelil...strelil ho do zad a slysel sem jen "Uhhh" ....postava nereagovala.....strelil sem ho tedy podruhe....."uhhh" zase nic.....prisel sem teda k nemu....absultne nereagoval.....tak sem ho nakonec podriz.......a posledni vec asi co se mi zda je ze ta hra je takova zmatena zatim...neumim se tam moc pohybovat
OBR
Černá karta
Černá karta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od OBR »

Na SLI GTX 280, DX9 a vsechno na MAX (i posuvniky, a AF) pri 2560x1600 fps stale velmi vysoke a hratelne perfektne ... to trhani, co plno lidi zminuje je pouze na ATinach ...
Red Devil
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Red Devil »

OBR píše:Na SLI GTX 280, DX9 a vsechno na MAX (i posuvniky, a AF) pri 2560x1600 fps stale velmi vysoke a hratelne perfektne ... to trhani, co plno lidi zminuje je pouze na ATinach ...
Me se to taky sem tam trhne a zase rozjede....
Red Devil
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Red Devil »

Jak na spartakiade :-)

Obrázek

Obrázek

Jen tak mimochodem vcera kdyz sem to tu vypinal sem byl na cca 25 fps dneska pri pusteni na tom samim miste mam 70.....
Cim to kua?
yut
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od yut »

Red Devil píše:
OBR píše:Na SLI GTX 280, DX9 a vsechno na MAX (i posuvniky, a AF) pri 2560x1600 fps stale velmi vysoke a hratelne perfektne ... to trhani, co plno lidi zminuje je pouze na ATinach ...
Me se to taky sem tam trhne a zase rozjede....

Hral sem to na 4870X2 a hra se chovala zvlastne, v 1900*1080 max (paprsky medium) dx9 chvilema jela dobre,ale na nekterych mistech obraz velmi cukal, ze to bylo nehratelne. na gtx 260 byla hra nepatrne pomalejsi,zato si ale drzela stálé hladiny hratelnych fps. nepozoroval si nejaky zrtelelnejsi ms u sli? http://www.youtube.com/watch?v=HGDOyzzRQ3k
Keanu
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Keanu »

Hmm tak se mi objevil další nepříjemnej bug :( .. Když du z Armádních skladišť do Red Forest za lesníkem tak hra spadne :( ..
Jinak bitky s upírem v noci sou opravdu hustý :d .. vidíte jen jak kolem vás probíhaj svítící oči :d lol :mrgreen:
GPU:MSI Nx8800Gts 320mb HD OC edition,CPU:Intel C2D e8200,Paměti:Corsair 2048Mb DDR2,Case:Thermaltake VI1000BNS M9 černá,MB:Gigabyte P35 DS3,Zdroj Fortron 500w, a na boku si sedí Airen RedWings,Vepředu je Aerocool Turbine 3000, CPU cooled Zalman CNPS 7500 Al-cu led
Walker
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Walker »

proste uz cekam druhym dnem na tom miste aby mi prisly posily...a nic....takze se zrejme asi ani nikam nedostanu.....skvely
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“