S.T.A.L.K.E.R. Clear Sky
Moderátor: Baneshee
- lubo188
- Začátečník

Re: S.T.A.L.K.E.R. Clear Sky
Zdar, je normalne ze mi ide clear sky jak sa zobudim stej postele a videm vonku tak mam 18fps vsetko mam na maximum okrem vyhladzovania to mam off a rozlisenie mam 1440x900 a skusal som aj 1280x1074 [nejak tak] fps bolo mozno 20 , karta je 8800GTS-512MB-g92 pretaktovana neviete mi povedat kde je probel alebo je to taka narocna hra?
- hypnotic666
- Mírně pokročilý

Já to sice ještě nehrál, ale podle toho, co jsem čelt, tak je to dost náročná(možná špatně optimalizovaná?) hra, když jsou pozapínané všechny efekty...
PC: Intel i7-7700K | ASUS PRIME Z270-K | Kingston 16GB KIT DDR4 2400MHz CL15 HyperX Fury Black Series | MSI GTX 1070 GAMING X 8G | Corsair RM650x | AOC 24", 144Hz | Windows 10 64bit
Arguing on the Internet is like running at the Olympic Games for mentally challenged.Even if you win, you stay retarded.
Arguing on the Internet is like running at the Olympic Games for mentally challenged.Even if you win, you stay retarded.
- Walker
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
lubo188 píše:Zdar, je normalne ze mi ide clear sky jak sa zobudim stej postele a videm vonku tak mam 18fps vsetko mam na maximum okrem vyhladzovania to mam off a rozlisenie mam 1440x900 a skusal som aj 1280x1074 [nejak tak] fps bolo mozno 20 , karta je 8800GTS-512MB-g92 pretaktovana neviete mi povedat kde je probel alebo je to taka narocna hra?
problem je asi ze mas nastaveny to vylepsene dynamicke osvetleni.....dej jenom to dynamicke to treti asi.....tohle nastaveni je dost narocne ....
- lubo188
- Začátečník

dik skusim
- MireC22
- Začátečník

-
ak mas enchanced alebo full dynamic , tak je dodatocny zdroj svetla brane i slnko a teda vykon ide do kytiek. ak das full dynamic len na objekty , teda to tretie najlepsie nastavenie, tak mas slnko "vypnute" a fps ide hooodne hore. ale ako 8800gts , vsak to ma vykon ako 8800gtx a jak to , ze to nefici na aspon druhej najlepsej gfx kvalite.
IC2Q6600@3+Ghz ,TT BIG Typhoon,Gigabyte GA-P31-DS3L , 2x2GB DDR2-800 Adata ; Palit ATI 4850 (default), Purepower 460W; LCD 20" - Samsung 2032bw; Audigy 4
- Jasper
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Já si mám s někým promluvit u armádniho skladiště, problém je v tom, že tam je plno maníků ze Svobody a já jsem u Povinnosti, nevíte co s tím? To je fakt musím všechny pozabíjet? To je celkem hardcore 
- lubo188
- Začátečník

dal som to tretie a uz je to v pohode dik cca 40 fps a vsetko na plno
- Red Devil
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Nevim co presne myslisyut píše:
Hral sem to na 4870X2 a hra se chovala zvlastne, v 1900*1080 max (paprsky medium) dx9 chvilema jela dobre,ale na nekterych mistech obraz velmi cukal, ze to bylo nehratelne. na gtx 260 byla hra nepatrne pomalejsi,zato si ale drzela stálé hladiny hratelnych fps. nepozoroval si nejaky zrtelelnejsi ms u sli? http://www.youtube.com/watch?v=HGDOyzzRQ3k
- Red Devil
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Kua sry zapomel jsem na tebe chtel jsem ti napsat,ja taky cekal,behal jak kokot sem a tam a nicWalker píše:proste uz cekam druhym dnem na tom miste aby mi prisly posily...a nic....takze se zrejme asi ani nikam nedostanu.....skvely
Vip sem a zapnul hru(mel jsem save pri cekani(pti tom cekani se mi na mape ukzoval jeste zivej nepritel)
Pri nahrani uz tam nebyl a mohl jsem dal
- Walker
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Red Devil píše:Kua sry zapomel jsem na tebe chtel jsem ti napsat,ja taky cekal,behal jak kokot sem a tam a nicWalker píše:proste uz cekam druhym dnem na tom miste aby mi prisly posily...a nic....takze se zrejme asi ani nikam nedostanu.....skvely
Vip sem a zapnul hru(mel jsem save pri cekani(pti tom cekani se mi na mape ukzoval jeste zivej nepritel)
Pri nahrani uz tam nebyl a mohl jsem dal
v pohode
- zhor
- Začátečník

To se mi snad jen zda - celej zasobnik pistole z peti metru do hlavy nez konecne lehne, uplnej humus. Hlavne ze oni me trefej hned, ani skrceni neni nic platny, navic mam nohy jak zality do betonu. Tohle neni hra, hra ma bejt zabava a ne terror mozku. Prestavam hrat dokud nebude patch vyvazujici obtiznost a herni pocit.
Je to skoda protoze grafika je docela pekne realisticka i kdyz narocna. Nastesti ale jako u Crysis ani pri 25-30FPS neni znat nejaky rusivy cukani.
Je to skoda protoze grafika je docela pekne realisticka i kdyz narocna. Nastesti ale jako u Crysis ani pri 25-30FPS neni znat nejaky rusivy cukani.
PC1: CPU=i7-11700F+NH-U12A | MB=Asus TUF B560M-Plus | RAM=Corsair LPX 2x16G 3600 | GPU=Asus RTX4070 Dual | SSD=Samsung 990Pro 1T+870EVO 2T | SSHD: Seagate FireCuda 2T | PS=Corsair TX750M | Case=FD FocusG Mini | Mon= MAG272-165Hz | OS=W10Pro |
PC2: CPU=i7-6700K+NH-U9B | MB=Asus Z170M-Plus | RAM=Corsair LPX 2x8G 3200 | GPU=RTX2060S | SSD=Samsung 970Evo 1T+870Evo 250G | HDD=Seagate 1T | PS=Seasonic SSR-550RM | OS=W11Pro |
PC2: CPU=i7-6700K+NH-U9B | MB=Asus Z170M-Plus | RAM=Corsair LPX 2x8G 3200 | GPU=RTX2060S | SSD=Samsung 970Evo 1T+870Evo 250G | HDD=Seagate 1T | PS=Seasonic SSR-550RM | OS=W11Pro |
- Chang
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Jo super hra, už ji hraju asi 1 půl dne a dobrý ...
Chci s jen zeptat, dá se nějak přečkat noc ?
CPU:Intel E8400, MB: Asus P5E X38, RAM: Patriot 2x1 GB 800 MHz, GPU:Asus 8800 GTS ( G92), HDD: WD 6400 AAKS, PSU: Fortron Blue Storm 500W
- Ne Hedku Ne
- Nováček

-
No čeče, noc se dá přečkat tak nějak normálně no, například neberu úkoly, ale jdu po artefaktech a kam nechci nechodím, nebo například posbíram zbrane z míst kde jsem to vyčistil a donesu je kupci a on mi zaplatí, díky tomu pak mám na modifikace a zbraně, vše jde snadněji, nemusím to dohrát za pár hodin, stačí používat mozekChang píše:Jo super hra, už ji hraju asi 1 půl dne a dobrý ...
Nevím jak dlouho vlastně trvá normální noc, vetšinou jsem během ní používal průvodce a to trvalo cca 20-30min hraní těžko říci si na tom ulítneš a pojem o čase mizí.
Naposledy upravil(a) Ne Hedku Ne dne sob 20. zář 2008, 18:58, celkem upraveno 2 x.
Coller Master CM-690 / Gigabyte GA-P35-DS3L / Q6600 + Scythe Mine Cooler rev. B / 2x1Gb Kingston / HD4850 TOXIC / WD320Gb + 500GbAAKS / Blue Storm 500W
- Jasper
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Ta noc je hnus, doufám že to v dalším patchi nejak vychytají, stejně tak by mohli vybalancovat obtížnost...
Jsem zrovna u Černobylu a zrovna mi to vyšlo tak blbě, že je noc a prd je vidět... Jinak někde už jsem videl modifikaci, která umožnuje přeskočit 3, 6 nebo 8 hodin pomocí spacáku...
Jsem zrovna u Černobylu a zrovna mi to vyšlo tak blbě, že je noc a prd je vidět... Jinak někde už jsem videl modifikaci, která umožnuje přeskočit 3, 6 nebo 8 hodin pomocí spacáku...
- Ne Hedku Ne
- Nováček

-
Jasper píše:Ta noc je hnus, doufám že to v dalším patchi nejak vychytají, stejně tak by mohli vybalancovat obtížnost...
Hele co takhle si to trosku naplanovat a nechodit do nových lokací když se blíží noc?
Coller Master CM-690 / Gigabyte GA-P35-DS3L / Q6600 + Scythe Mine Cooler rev. B / 2x1Gb Kingston / HD4850 TOXIC / WD320Gb + 500GbAAKS / Blue Storm 500W
- axloth
- Začátečník

-
Je zajimavy, jak na jedne strane tu lidi rvou, ze kvuli konzolim se ze vsech her stavaji arkady a jsou to jen nerealny hricky pro deti a pak si tady zas stezujou, ze v noci je moc tma, je prd videt a trva dlouho... Tak co chcete, realny tezky hry, nebo konzoloidni arkady? Evidentne nejste spokojeni ani s jednim.
- Jasper
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Já jsem se snažil, ale nevěděl jsem přesně, kdy bude konec, ke konci už se nedá vracet nebo někde čekat až se rozední. Pořád se na tebe sypou hromady nepřátel, takže nezbývá nic jiného, než jít dálNe Hedku Ne píše:Hele co takhle si to trosku naplanovat a nechodit do nových lokací když se blíží noc?
Tak ale já jsem většinu hry odehrál v noci, prostě se mi zdá, že ta noc pomaleji utíká, než den + když k tomu pričteš to, ze nepřátelé tě vidí i v noci a střílejí skoro bezchybně a ty je pomalu ani nevidíš, tak to je blbéaxloth píše:ze v noci je moc tma, je prd videt a trva dlouho...
Jinak mám dohrané, celkem to šlo, ale po příběhové stránce to bylo o ničem... Nejlepší by bylo, kdyby z SoCH a CS udělali jednu hru s příběhem z SoCH, přidali tam nové lokace, vylepšování zbraní, grafiku atd z CS
- lelvicek
- Žlutá karta

-
- Kontaktovat uživatele:
Jak do Kordonu? 
Mám hotovou první lokaci a chci jít do Kordonu, kam mě směřuje také hlavní quest, abych si promluvil s nějakým týpkem o neznámém Stalkerovi. Vlezu do nejbližšího místa k průchodu, řeknu průvodcovi, že chci do kordonu, on řekne OK a potvrdím, že jdeme ..... a nikam se nejde
Po tomto rozhovoru jen na mě tupě čumí a můžu dát milionkrát požadavek na odchod do Kordonu a prostě se nikam nejde. Setkal se s tím někdo? Když chci jít sám, tak mi to nabídne možnost jít do další lokace, dám ano a objevím se zase na stejném místě otočený zády k tomu průchodu.....
Mám hotovou první lokaci a chci jít do Kordonu, kam mě směřuje také hlavní quest, abych si promluvil s nějakým týpkem o neznámém Stalkerovi. Vlezu do nejbližšího místa k průchodu, řeknu průvodcovi, že chci do kordonu, on řekne OK a potvrdím, že jdeme ..... a nikam se nejde
- schali
- Začátečník

to je bug ve scriptu + verze hry, zkus si sehnat jinou, treba ta ze steamu jede oklelvicek píše:Jak do Kordonu?
Mám hotovou první lokaci a chci jít do Kordonu, kam mě směřuje také hlavní quest, abych si promluvil s nějakým týpkem o neznámém Stalkerovi. Vlezu do nejbližšího místa k průchodu, řeknu průvodcovi, že chci do kordonu, on řekne OK a potvrdím, že jdeme ..... a nikam se nejdePo tomto rozhovoru jen na mě tupě čumí a můžu dát milionkrát požadavek na odchod do Kordonu a prostě se nikam nejde. Setkal se s tím někdo? Když chci jít sám, tak mi to nabídne možnost jít do další lokace, dám ano a objevím se zase na stejném místě otočený zády k tomu průchodu.....
Naposledy upravil(a) schali dne sob 20. zář 2008, 19:54, celkem upraveno 1 x.
i7 12700KF | Asus Prime Z690-A | Kingston 32GB RAM DDR5 5200 Mhz | TUF RTX3060TI-O8G | 2x Samsung 970 EVO PLUS 1TB | Fractal Define S2 | Corsair RM 850x V2 | Logitech G Pro Wireless | Logitech G915 GL Tactile | NOCTUA NH-U12A + 5x NOCTUA NF-A12x25
2 PC - Asus Z97-AR | Xeon E3-1231v3 | 16 GB RAM | MSI 1060 Gaming 6G | MX500 500 GB | MX500 1TB |850 EVO 500GB | Corsair RM 550x | Fractal R4 | Samsung C24FG73
2 PC - Asus Z97-AR | Xeon E3-1231v3 | 16 GB RAM | MSI 1060 Gaming 6G | MX500 500 GB | MX500 1TB |850 EVO 500GB | Corsair RM 550x | Fractal R4 | Samsung C24FG73
- lelvicek
- Žlutá karta

-
- Kontaktovat uživatele:
schali píše:to je bug ve scriptu + verze hry, zkus si sehnat jinou, treba ta ze steamu jede oklelvicek píše:Jak do Kordonu?
Mám hotovou první lokaci a chci jít do Kordonu, kam mě směřuje také hlavní quest, abych si promluvil s nějakým týpkem o neznámém Stalkerovi. Vlezu do nejbližšího místa k průchodu, řeknu průvodcovi, že chci do kordonu, on řekne OK a potvrdím, že jdeme ..... a nikam se nejdePo tomto rozhovoru jen na mě tupě čumí a můžu dát milionkrát požadavek na odchod do Kordonu a prostě se nikam nejde. Setkal se s tím někdo? Když chci jít sám, tak mi to nabídne možnost jít do další lokace, dám ano a objevím se zase na stejném místě otočený zády k tomu průchodu.....
No jestli není jiná možnost, tak mám holt smolíčka