Athlon X2 6000+ vs MSI K9N Ultra

Rady při výběru PC sestav i jejich větších částí a odstraňování problémů s nimi.

Moderátoři: Walker1134, PKBO

Odpovědět
muffus
Nováček
Nováček

Athlon X2 6000+ vs MSI K9N Ultra

Příspěvek od muffus »

Zdravim, mam desku http://global.msi.com.tw/index.php?func ... 3_no=#menu a koupil jsem CPU http://www.alfacomp.cz/php/product.php? ... 30971RWICT
podle stranek vyrobce deska ma CPU podporovana... Dal jsem tedy novy bios a CPU sel, ale kdyz sem se dal zalogovat do windows tak se PC vypl a uz nesel pustit bez vymeny CPU. Pak jsem dal znovu novy CPU a pokusil se nainstalovat novy OS WXPSP2. Instalator naformatoval disk a kdyz zacal kopirovat data tak se PC o5 vypl. kdyz jsem nemel nic nabootovano PC jelo v pohode... teplota na CPU 47 stupnu.

Stare CPU: Athlon 64 3000+
Zdroj: Fortron 450W
GK: Gigabite g-force 7600GT
HDD: seagate 250GB

dalsi info popr doplnim.... Diky moc za pripadne rady

//edit Wilik - presunuto z desek
OsirisII
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: Athlon X2 6000+ vs MSI K9N Ultra

Příspěvek od OsirisII »

Skus prebehnut memtestom
popripade sa skus kuknut na takt ramiek a ich nastavenie
Vpliv frekvencie a časovania pamätí na výkon
NTB: Asus X58L
Razer nie sú myši, je to len odpad Logitechu
For You: Victory is not in the cards...
Sety Slovenská produkcia Sety všeho druhu (electro, D&B, funk, a všetko čo je dobré)
Aros
Začátečník
Začátečník

Re: Athlon X2 6000+ vs MSI K9N Ultra

Příspěvek od Aros »

Zkus si třeba bootnout jen LiveCD Linuxů(to ni žádné změny na HDD neudělá) a zkus to něčím podusit, jak říká Osiris. Zkusil bych zatížit i CPU, teoreticky ti může nestíhat deska s napájením. Ten zdroj by měl být v pohodě, samozřejmě ani tady se chyba vyloučit nedá... Se starým CPU si předpokládám žádné problémy neměl, že? A BIOS si měl oficiální, nebo beta?
Most people think time is like a river that flows swift and sure in one direction. But I have seen the face of time and I can tell you: They're wrong. Time is an ocean in a storm. You may wonder who I am and why I say this. Sit down, and I will tell you the tale like none, of which you have ever heard.
Odpovědět

Zpět na „Počítačové sestavy“