win XP SP3 problem

Operační systémy Windows 98, 2000, XP, 2003, Vista a další.

Moderátor: Loki5567

Pravidla fóra
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
Odpovědět
nitro666
Nováček
Nováček

win XP SP3 problem

Příspěvek od nitro666 »

Může mi prosím někdo poradit? Mám problém s naběhnutím winů a to sice konkrétně po instalaci SP3 přes windows update. Večer se mě počítač zeptal, jestli chci stáhnout aktualizace a já dal ano. Po Start > vypnout to začalo samo instalovat aktualizace a potom se komp vypnul, ale ráno se dostal do restartovací smyčky :-( Pokaždé se systém dostane jen na nabíhající obrazovku windows xp a začnou běžet modré čtverečky, ale co doběhnou ¨jednou do konce, tak se automaticky komp restartuje...
Mám procesor AMD XP 2800+ a desku A78Xdeluxe. Četl jsem, že je to chyba Microsoftu. Prý pomůže dát USB flashku do slotu, ale mně nepomohlo :-( Poradí mi prosím někdo?
Díky moc
WoiTa
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Re: win XP SP3 problem

Příspěvek od WoiTa »

Co poslední známá funkční konfigurace, popřípadě nouzový režim? (talčítko F8 při bootu)
nitro666
Nováček
Nováček

Příspěvek od nitro666 »

Ani jedno nejde :-( opět stejný problém :-(
LiveBomb
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od LiveBomb »

Pravdepodobne problem s ovladaci. Videl bych to na cisotu instalaci systemu primo s SP3 a instalaci poslednich driveru.
PC - CPU: Intel Core i5-4670K MB: MSI Z87-G45 Gaming RAM: Kingston KVR1333D3N9K2/8G GPU: Asus Radeon HD7970 3 GB HDD: Kingston SVP100/96GR, Samsung SpinPoint F3 HD502HJ, Western-Digital WD20EARS PSU: Corsair HX750 Chladiče: AC Freezer 13 Pro, 2x AC F9 PWM, 2x AC F12, AC F12 Pro PWM DVD-RW: Samusng SH-S223C Case: Thermaltake Armor VA8003BWS Monitor: LG IPS236V Keyb: Logitech Wave Keyboard Myš: Logitech MX610 Left-Hand OS: Microsoft Windows 7 Professional x86-64 Notebook - Lenovo ThinkPad E530
nitro666
Nováček
Nováček

Příspěvek od nitro666 »

Takže nějaká šance na záchranu systému není? :-(
sekalno.1
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sekalno.1 »

nitro666 píše:Takže nějaká šance na záchranu systému není? :-(
Zkus prvně scandisk z CD.
Když nic tak zkus obnoveni z cd vytahuji tak WIN docela často ze spárů smrti
Nabootuje 1.instal 2.obnovení recover pozor na bod 1. je tam instal,konzola a neco.

Ps. neinstaluj pokud máš z venku něco v USB.
Průměr - AMD athlon x2 7750 KUMA 2,7BE / GIGABYTE GA-MA790GP-DS4H /
Kingston HyperX 2GB 1066MHz / Sapphire ATI Radeon HD 5750 NEHONIM SE ZA SCORE 3D MARKU XX CHCI HRÁT SKLÁDÁM PC PRO LAMY
nitro666
Nováček
Nováček

Příspěvek od nitro666 »

Jeden LAMA dotaz... jak se spuští scandisk z CD prosím?
iks
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od iks »

Nabootojes z cd na prvni obrazovce das R pro opravu pak uz jen vyberes oddil zadas heslo admina pokud nejake mas a az se dostanes do prikazoveho radku tak das CHKDSK X: /R (X: nahrad menem oddilu ktery chces opravit bezne C:)
Odpovědět

Zpět na „Operační systémy Microsoft“