Jak propojit notebook a pc pres bluetooth?

Doporučení, výběry, názory a řešení problémů s notebooky, UMPC, deskbooky, apod.

Moderátor: Don

Odpovědět
lemplator
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Jak propojit notebook a pc pres bluetooth?

Příspěvek od lemplator »

Zdravim, chtel bych si doma udelat neco jako bezdratovou sit proste propojit pc a notebook pres bluetooth, ale stale s emi to nedari, nevim jak nastavit spravne tu sit nebo jestli neco chybi, spojeni pres bluetooth aplikaci fuguje, ale to neni to co chci, videl jsem to u znameho, funguje to normalne jako sit a na notasu se teda dostanen na net stejne jako na kompu, pls poradite jak na to?

edit: teoreticky uz mi to jako sit funguje, ale ne uplne, zkousel jsem v prikazovym radku ping a pro tuhle operaci si to pakety vymenuje, ale jinak mizej kdesi v nenavratnu...a nasdileny soubory to taky nenajde...
Simmy
Začátečník
Začátečník

Re: Jak propojit notebook a pc pres bluetooth?

Příspěvek od Simmy »

A nebylo by lepší koupit za pár stovek do desktopu wi-fi (PCI, USB)? Tvuj notebook bude určitě vybaven wi-fi a mělo by to fungovat ne? Navíc mnohem rychleji. Btw s wi-fi nemám vůbec žádnou zkušenost, jen se mi ta myšlenka zrodila v hlavě jako možná alternativa, takže nevím do jaké míry je to zrealizovatelné :)
JanHavlicek
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od JanHavlicek »

Jistě, než to spojovat pochybným bluetooth, je lepší koupit dražší WiFi (když už bezdrát), nebo druhou síťovku za stovku do desktopu a propojit kabelem. To bude zdaleka nejrychlejší
Dell Inspiron 6400, HP mini 5103, Nokia E71, Nokia E75, HTC HD2
lemplator
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od lemplator »

nj, mate recht, vezmu dalsi sitovku...ono ja to puvodne chtel propojit kabelem, ale druha sitovka co mam na desce nefuguje...ale tak koupim za kilco jinou, to ej v poho...
bonavox
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od bonavox »

lemplator píše:nj, mate recht, vezmu dalsi sitovku...ono ja to puvodne chtel propojit kabelem, ale druha sitovka co mam na desce nefuguje...ale tak koupim za kilco jinou, to ej v poho...
http://www.aukro.cz/item443630231_usb_w ... aruce.html
Podpis může být maximálně “50 bodů vysoký”, akorát že už nikdo neřekne, kolik řádků těch 50 bodů je. Tak raději pro jistotu nic … PRAVIDLA VIVAT!
Odpovědět

Zpět na „Notebooky a netbooky“