S.T.A.L.K.E.R. Clear Sky

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
lelvicek
Žlutá karta
Žlutá karta
Kontaktovat uživatele:

Re: S.T.A.L.K.E.R. Clear Sky

Příspěvek od lelvicek »

Jsou savy v samotném souboru? Kde jsou uložené? Do Kordonu by mi mohl přejít známý a ten můj save posunutý o pár vteřin dál by mi poslal zpět.
schali
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od schali »

lelvicek píše:Jsou savy v samotném souboru? Kde jsou uložené? Do Kordonu by mi mohl přejít známý a ten můj save posunutý o pár vteřin dál by mi poslal zpět.
to urcite pujde pokud budete mit stejnou verzi sejvu, jsou ulozene v profilu WinXP v All users
i7 12700KF | Asus Prime Z690-A | Kingston 32GB RAM DDR5 5200 Mhz | TUF RTX3060TI-O8G | 2x Samsung 970 EVO PLUS 1TB | Fractal Define S2 | Corsair RM 850x V2 | Logitech G Pro Wireless | Logitech G915 GL Tactile | NOCTUA NH-U12A + 5x NOCTUA NF-A12x25
2 PC - Asus Z97-AR | Xeon E3-1231v3 | 16 GB RAM | MSI 1060 Gaming 6G | MX500 500 GB | MX500 1TB |850 EVO 500GB | Corsair RM 550x | Fractal R4 | Samsung C24FG73
lelvicek
Žlutá karta
Žlutá karta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od lelvicek »

Díky moc :)
Tak posláno, ale známý bude na e-mailu a u Stalkera až v pondělí. Mohl by to pro mě udělat někdo zde? :)
Ne Hedku Ne
Nováček
Nováček

Příspěvek od Ne Hedku Ne »

lelvicek píše:Jak do Kordonu? :(
Mám hotovou první lokaci a chci jít do Kordonu, kam mě směřuje také hlavní quest, abych si promluvil s nějakým týpkem o neznámém Stalkerovi. Vlezu do nejbližšího místa k průchodu, řeknu průvodcovi, že chci do kordonu, on řekne OK a potvrdím, že jdeme ..... a nikam se nejde :( Po tomto rozhovoru jen na mě tupě čumí a můžu dát milionkrát požadavek na odchod do Kordonu a prostě se nikam nejde. Setkal se s tím někdo? Když chci jít sám, tak mi to nabídne možnost jít do další lokace, dám ano a objevím se zase na stejném místě otočený zády k tomu průchodu.....

Po rozbaleni nakopiruj do adresaře s nainstalivanou hrou.

http://leteckaposta.cz/734647648
Coller Master CM-690 / Gigabyte GA-P35-DS3L / Q6600 + Scythe Mine Cooler rev. B / 2x1Gb Kingston / HD4850 TOXIC / WD320Gb + 500GbAAKS / Blue Storm 500W
scream
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od scream »

no neviem moc mi ta hra nesadla...povodny stalker bol super ale toto.... beham, beham, beham, kecam, kecam, kecam, beham, vystrielam 2 zasobniky, zabijem jedneho, beham, beham, chytim 2 gulky a som death....ta hra je dost tazkopadna....az nezabavna by som povedal.... grafika pekna, pribeh tiez ale hratelnost velmi slaba... :(
i5 750@ 3,7Ghz 1,35V+ scythe Kabuto, AUSS P7P55D-E LX, 8GB RAM, GTX970 gaming 1500/7800, SSD Crucial M4 128GB, Fortron Raider 750W
Red Devil
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Red Devil »

Tak nevim,ale vsichni tu rikate jak je to tezky,ale me to vubec nepride,hraju teda asi za novacka,ale ma za sebou dve noci bez sebemesnich problemu...
Nemam problem ze by me nekdo nesmyslne sundal a ja jeho nemoh
Ted mam v batohu asi 7 malejch a 5 velkejch lekarnicek a pohoda..
Ne Hedku Ne
Nováček
Nováček

Mně se to zdá taky gut, jestli si myslíte že někam vlítnete jako Rambo a rostřílíte to tam i když je tam 5 týpků tak se pletete.
Coller Master CM-690 / Gigabyte GA-P35-DS3L / Q6600 + Scythe Mine Cooler rev. B / 2x1Gb Kingston / HD4850 TOXIC / WD320Gb + 500GbAAKS / Blue Storm 500W
Vacil
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vacil »

No to si nemyslim, ale prijde mi divny, kdyz do typka (bandity) vystrilim z 10ti metru zasobnik z AKcka, on se po kazdy rane oklepe a nakonec me na 3 rany sejme pistoli...

Home PC:CPU: AMD Ryzen 7950X3D +XPG Levante X 360mm (Corsair AF120 Slim); MB:Asus Prime X670E-PRO Wi-Fi; VGA: Gigabyte RTX4090 Gaming OC@UV; RAM: 2x48GB Kingston Fury Beast RGB 6400 CL32 (1:1); HDDs: Samsung 990PRO 4TB; PSU: Seasonic Prime 750W Titanium; Case: Fractal Design North; LCD:32" ASUS ROG Swift PG32UCDM
Ne Hedku Ne
Nováček
Nováček

To asi nestřílíš do hlavy, nebo jsi moc zbrklý. Tak například celou vojenskou základnu v kordónu lze vystřílet pistolí s tlumičem, jen tam nesmíš před nima chodit jak modelky na molu. Sou sice vyzbrojení, takže tam padne spousta obyč nábojů obvazů a lékarniček ale jde to a pokud prodáváš kořist vyplatí se to. S tou samou pistolí v bažinách i v kordónu 1-3 rány do hlavy nějakého odpadlíka a je po nich.
Naposledy upravil(a) Ne Hedku Ne dne ned 21. zář 2008, 13:26, celkem upraveno 1 x.
lelvicek
Žlutá karta
Žlutá karta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od lelvicek »

Ne Hedku Ne píše:
lelvicek píše:Jak do Kordonu? :(
Mám hotovou první lokaci a chci jít do Kordonu, kam mě směřuje také hlavní quest, abych si promluvil s nějakým týpkem o neznámém Stalkerovi. Vlezu do nejbližšího místa k průchodu, řeknu průvodcovi, že chci do kordonu, on řekne OK a potvrdím, že jdeme ..... a nikam se nejde :( Po tomto rozhovoru jen na mě tupě čumí a můžu dát milionkrát požadavek na odchod do Kordonu a prostě se nikam nejde. Setkal se s tím někdo? Když chci jít sám, tak mi to nabídne možnost jít do další lokace, dám ano a objevím se zase na stejném místě otočený zády k tomu průchodu.....

Po rozbaleni nakopiruj do adresaře s nainstalivanou hrou.

http://leteckaposta.cz/734647648
To jsem zkoušel už včera, ale bohužel to nic neudělalo. Btw. ten adresář tam není, nepřepíše se tedy, to je v pořádku?
lelvicek
Žlutá karta
Žlutá karta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od lelvicek »

Vacil píše:No to si nemyslim, ale prijde mi divny, kdyz do typka (bandity) vystrilim z 10ti metru zasobnik z AKcka, on se po kazdy rane oklepe a nakonec me na 3 rany sejme pistoli...
Ono je to celkem nešťastné, když ho trefíš a on se oklepe, tak do něj nemá moc smysl střílet, lepší je počkat až se "probere" a uštědřit mu další ránu....takhle se dá na 2-3 rány zabít, ale když jich tam je víc, tak to tak lehce nejde. Hraju na Stalkera (dokud jsem se nezasekl na bugu) a je to hodně těžké. SoCH jsem dohrál na první tři obtížnosti, bylo to těžké, ale dalo se to......tady si to nedokážu moc představit :)
Ne Hedku Ne
Nováček
Nováček

lelvicek píše: To jsem zkoušel už včera, ale bohužel to nic neudělalo. Btw. ten adresář tam není, nepřepíše se tedy, to je v pořádku?
Mně to pomohlo, adresař gamedata tam předtím nebyl to je pravda, po nakopírování a samozřejmně restaru hry mi to začalo fungovat tak jak má.
Hra je nainstalována v C:\Program Files\Deep Silver\S.T.A.L.K.E.R. - Clear Sky\
a tento adresář teď obsahuje adresáře, bin, gamedata, levels, localization, mp, patches, resources
Pokud máš teda stejnou verzi jako já, tedy 1.5.04
hypnotic666
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od hypnotic666 »

Tak já to taky hraju a teda mě to taky přijde dost těžký... Místy je to až utrpení a ty quick loady tomu teda moc taky nepomůžou když trvaj půl minuty... Jsem za to, že se má člověk u hry bavit a hrát ji na obtížnost, na které ho to baví, ale tady i na nejlehčí to je strašně těžký (aspoň pro mě, fps moc nehraju). Btw jak tu někdo psal, že se dá celá ta základna vystřílet pistolí s tlumičem, tak to si nedovedu představit :) Já už jak jsem z do té zóny přišel a udělal pár kroků z toho tunelu (byla noc), tak už to do mě kosili... To samé, když jsem tam pak dělal kvest. Jen jsem se přiblížil, že jsem tak tak viděl budovy a už jsem dostával kotel...
Fakt trošku přepálené ta obtížnost a právě tohle odradí příležitostné hráče, protože se u toho nebudou bavit, ale většinu času budou koukat na loading...

Mimochodem jsou už do hry nějaké zajímavé módy? Původního stalkera jsem nehrál, takže o žádných nevím :)
PC: Intel i7-7700K | ASUS PRIME Z270-K | Kingston 16GB KIT DDR4 2400MHz CL15 HyperX Fury Black Series | MSI GTX 1070 GAMING X 8G | Corsair RM650x | AOC 24", 144Hz | Windows 10 64bit

Arguing on the Internet is like running at the Olympic Games for mentally challenged.Even if you win, you stay retarded.
lelvicek
Žlutá karta
Žlutá karta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od lelvicek »

Ne Hedku Ne píše:
lelvicek píše: To jsem zkoušel už včera, ale bohužel to nic neudělalo. Btw. ten adresář tam není, nepřepíše se tedy, to je v pořádku?
Mně to pomohlo, adresař gamedata tam předtím nebyl to je pravda, po nakopírování a samozřejmně restaru hry mi to začalo fungovat tak jak má.
a tento adresář teď obsahuje adresáře, bin, gamedata, levels, localization, mp, patches, resources
Pokud máš teda stejnou verzi jako já, tedy 1.5.04
Bohužel nepomohlo :( Zkusím tedy ještě reinstal, 1.5.04 mám taky.
Ne Hedku Ne
Nováček
Nováček

hypnotic666 píše:Tak já to taky hraju a teda mě to taky přijde dost těžký... Místy je to až utrpení a ty quick loady tomu teda moc taky nepomůžou když trvaj půl minuty... Jsem za to, že se má člověk u hry bavit a hrát ji na obtížnost, na které ho to baví, ale tady i na nejlehčí to je strašně těžký (aspoň pro mě, fps moc nehraju). Btw jak tu někdo psal, že se dá celá ta základna vystřílet pistolí s tlumičem, tak to si nedovedu představit :) Já už jak jsem z do té zóny přišel a udělal pár kroků z toho tunelu (byla noc), tak už to do mě kosili... To samé, když jsem tam pak dělal kvest. Jen jsem se přiblížil, že jsem tak tak viděl budovy a už jsem dostával kotel...
Fakt trošku přepálené ta obtížnost a právě tohle odradí příležitostné hráče, protože se u toho nebudou bavit, ale většinu času budou koukat na loading...

Mimochodem jsou už do hry nějaké zajímavé módy? Původního stalkera jsem nehrál, takže o žádných nevím :)
Jasan, taky jsem u té základny jak popisuješ dostaval kotel, poprvé jim musíš utéct, seběhnout dolu schovat se za kameny nabrat energii a utíkat vlevo do kordónu, dost ran chytíš, obvazům a lékarničce se nevyhneš. Ta základna lze vymítit jak jsem psal jen pistolí s tlumičem, jestli se o to chceš pokusit musíš se vyhnout tomu hnízdu s kulometem takže pokud se k nim přibližuješ, nemůžeš přece chodit po cestě kterou hlídají, musíš k nim jít levou stranou, je tam sice radiace ale dá se proběhnout, tam se schovávám za roh baráku a vetšinu sejmu jedním nebo druhým oknem dřív než vůbec vyběhnou ven tam jsi mimo dosah kulometného hnízda až je vyřešíš zbyde tam jeden maník právě u toho kulometu. Ted se na ně chystám podruhé akorát jich tam je 2x tolik než před tím :-D tak se na to asi vy...
lelvicek
Žlutá karta
Žlutá karta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od lelvicek »

Pokud máš teda stejnou verzi jako já, tedy 1.5.04[/quote]

Takže ani reinstal nepomohl, je to pořád stejné :( Zkusil jsem ho i zabít, za chvíli přišel další, ale ten se na mě taky vykašlal. Holt budu muset zkusit poslat někomu save, on zkusí dojít do Kordonu a pak mi save pošle zpět.
Vacil
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vacil »

Jen ze se tak blbe ptam .. jak seberu artefakt z anomalie?
Naposledy upravil(a) barco dne ned 21. zář 2008, 12:57, celkem upraveno 1 x.
Důvod: odmazaná reakcia na warez

Home PC:CPU: AMD Ryzen 7950X3D +XPG Levante X 360mm (Corsair AF120 Slim); MB:Asus Prime X670E-PRO Wi-Fi; VGA: Gigabyte RTX4090 Gaming OC@UV; RAM: 2x48GB Kingston Fury Beast RGB 6400 CL32 (1:1); HDDs: Samsung 990PRO 4TB; PSU: Seasonic Prime 750W Titanium; Case: Fractal Design North; LCD:32" ASUS ROG Swift PG32UCDM
Ne Hedku Ne
Nováček
Nováček

Připrav si obvaz a lékarnu a pak tam prostě vlítni, nebo tím místem proběhni a artefakt se ti na chvíli objeví, to jen proto aby si veděl kde je, vyleč se a pak tam proběhni znova a na jistotu a seber ho. Záleží co je to za anomálii, kyseliny a elektrize se dají takto řešit, v prvním kole tedy v bažinách ja cca 6 artefaktů, víc sem jich nenašel.
Naposledy upravil(a) Ne Hedku Ne dne ned 21. zář 2008, 13:34, celkem upraveno 1 x.
lelvicek
Žlutá karta
Žlutá karta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od lelvicek »

6 artefaktů? A já jsem si říkal, že jsem měl kliku a našel jsem tam ten jeden. Potkal jsem tam ještě elektriku, ale nenapadlo mě, že v ní bude taky, ale to by byl maximálně druhý.....6 fakt ne, asi musím líp hledat :)
Chang
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Chang »

Zdravím, mám za úkol získat od kopáčů informace o Tesákovi ale cíl je na Smetišti..

Jak se teda mám dostat na Smetiště??

Díky za rady. ;-)
CPU:Intel E8400, MB: Asus P5E X38, RAM: Patriot 2x1 GB 800 MHz, GPU:Asus 8800 GTS ( G92), HDD: WD 6400 AAKS, PSU: Fortron Blue Storm 500W
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“