S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
Flegy
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Re: S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl

Příspěvek od Flegy »

Krteq: 180 naboju? cece me se povedla prestrelka kdy mi dosli naboje do akcka (a to sem zacinal se 700) :lol: (mise zabit troubu ve vojensky zakladne...ty svine se porad spawnujou... :evil:
riXo
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od riXo »

180 mi je strasne malo(vacsinou mam pri sebe 400+ nabojov)... napr do tych zvacsenych krtkov s chobotom musim vystrielat jeden zasobnik kym zdochnu, teraz som tak okolo 38kg, mam rovnake zbrane a suit mam Ghostov(?), proste ten co je na konci laboratoria X16. Ale stale neviem aku novisu zbran mam zobrat, alebo myslite ze staci aj ta TR301 ci jak sa vola... Potrebujem samopal a snajpru.

//kupil som seva suit a vintarku(predal tu staru polosnajprovsku TR301)... ale mi skocila vaha na 48kg ci kolko... :(
Shit-Form-Factor - Ryzen 9800X3D + NH-D15, X870E Aorus Elite, 64GB, MSI 3080Ti, 4TB NVMe, 4TB SSD, Corsair SF750, MSI 321URX + EIZO EV2750 + LG C1 55, Onkyo A-9010, Quadral SM120 II
SFF1 - Intel i7 8700k, MSI GTX970, NR200P SFF2 - Ryzen 5900X, MSI RTX2080, Dan A4 SFX v4.1

/nex
Krteq
Čestný člen
Čestný člen

Příspěvek od Krteq »

No 180 nábojů není málo, záleží na stylu jakým hrajete. Pokud vyznáváte RAMBO styl, tak vám stačit nebudou. Mám rád stealth akce, takže většinou útočím z krytu a nebo protivníky prostě obejdu (pokud nemám quest je všechny odstranit) a tam 180 nábojů bohatě stačí. Pokud se jedná o mutanty, stačí najít jejich slabinu nebo si najít takové místo, kam na vás nemohou.

2 riXo: Jako primární (útočnou pušku) doporučuju Heckler & Koch G36 (lehká, vysoká účinnost, nízký zpětný ráz, integrovaný puškohled, ale častěji se zasekne) v kombinaci s tlumičem a M203 granátometem a jako sniperku Dragunov SVD Mk.2 (Sice na ni nelze přichytit tlumič, ale na tu vzdálenost je naprosto nepřekonatelná)
Flegy
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Flegy »

trosku blba otazka... kde sehnat tlumic na automatiky? at delam co delam, nenachazim :oops:
Krteq
Čestný člen
Čestný člen

Příspěvek od Krteq »

Jeden je hned v Cordonu, další je v jednom trucku v Garbage a ještě jeden je v Agroprom Research Institutu ve schánce na střeše.
Nebo pokud máš Trader MOD, tak ho můžeš koupit u jakýhokoliv obchodníka.
Flegy
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Flegy »

:oha: :worship: dik... na mistech ktery by me ani ve snu nenapadly
riXo
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od riXo »

Noo Dragunov je sice naozaj skvely ale ja uz teraz mam dost vysoku hmotnost a to co si napisal by som uz moc neuniesol. Hmm no budem chvilu hrat s tym co mam, len som zvedavi kolko mi ten suit vydrzi :(
Shit-Form-Factor - Ryzen 9800X3D + NH-D15, X870E Aorus Elite, 64GB, MSI 3080Ti, 4TB NVMe, 4TB SSD, Corsair SF750, MSI 321URX + EIZO EV2750 + LG C1 55, Onkyo A-9010, Quadral SM120 II
SFF1 - Intel i7 8700k, MSI GTX970, NR200P SFF2 - Ryzen 5900X, MSI RTX2080, Dan A4 SFX v4.1

/nex
Krteq
Čestný člen
Čestný člen

Příspěvek od Krteq »

Suit i zbraně si můžeš nechat opravit u obchodníka (nebo že by to bylo jen v těch MODech? Abych se přiznal, tak jsem "Vanilla" verzi ani nehrál :oops: )
riXo
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od riXo »

No tak to je asi len nejakym modom a nahodou nevies akym? Pretoze by sa mi to celkom hodilo... Mozes hodit list modov ktore pouzivas?

//nahodil som repair mod a pri loade pada hra cize musim znovu reinstall + patche + zaloha sejvov a modlit sa ze to pojde :angry2: :sleepy:

/nex
Krteq
Čestný člen
Čestný člen

Příspěvek od Krteq »

No sestavil jsem si vlastní MODPack (je dost podobný jako Oblivion Lost nebo spíš Orangemanův MODPack, ale není to přesně on, protože mi v nich některé věci neseděli). Byla docela sranda to sladit aby to trochu vypadalo, "nehádalo" se to mezi sebou a dalo se to hrát. Pozor, je toho docela dost (cca. 350MB)

Gameplay Mody
ABC - Sleeping Bag Mod
Repair Mod - to bude asi to co hledáš
Trader Mod
Additional Add-ons Mod
STALKER Real Gun Names Mod
HUD & Blood MOD
Faction Change And Reset

Visual & Sound Mody
Sky4CE SkyGraphics Mod - Po aplikaci je hra lehce náročnější na HW, ale stojí to za to.
Description:
This mod adds in game such technologies as:

- Parallax Occlusion Mapping
- Motion Blur, which does not blur the weapon and works during sharp turns.
- Depth Of Field, distance blurring.
- Screen Space Ambient Occlusion, imitation of global illumination.
- Sun Shafts (God Rays), rays of light.
Real World Weapon Reskins
STALKER Weather Overhauled 2.0 + 2.2.2 UPDATE
Particle Enhancement
S.T.A.L.K.E.R. Sound Overhaul
Flegy
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Flegy »

hele, a funguje ti sosat z toho filefrontu? me to dycky pise chybu :(
Krteq
Čestný člen
Čestný člen

Příspěvek od Krteq »

Někdy to funguje, někdy ne, Filefront je dost "náladovej". Buď zkusit druhej mirror nebo zkoušet dokola. Někdy se sice stane, že vyhodí hlášku, ale po chvilce se download chytne nebo klikni znovu na Download Now a jede to.
Flegy
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Flegy »

at delame co delame ... :( skusim to pohledat na nejakym normalnim dwnld serveru...tohle je totalni shit :devil:
Krteq
Čestný člen
Čestný člen

Příspěvek od Krteq »

riXo píše:...nahodil som repair mod a pri loade pada hra cize musim znovu reinstall + patche + zaloha sejvov a modlit sa ze to pojde :angry2: :sleepy:
Jaké jiné MODy kromě toho repair MODu používáš. Je možné že dochází ke konfliktům. Než jsem přišel na správnou kombinaci modů u toho svého "modpacku", tak jsem si užil nesčetně pádů...

2 flegy: Naprostej souhlas, o tom žádná... je to na budku :jaw:
Grunt
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Grunt »

No já to včera dohrál bez módu...

btw, ten konec mě dostal
Case:Fractal Design Core 3000 PSU:Enermax PRO82+ 625W CPU: Intel Core i5-2500K + Gelid Solution Tranquillo rev.2MB: Gigabyte GA-Z68X-UD3H-B3 (rev.1.0) Ram: Kingston HyperX XMP Genesis Grey 8GB 1600MHzGPU: GIGABYTE GTX 470 SOC HDD:Samsung SpinPoint F3 500GB, Crucial M4 128 GB
Flegy
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Flegy »

ja to sice dohral, ale jde na konci nejak vymazat ten casovej limit? tentokrat bych si to tam chtel trosku prolizt :oops:
riXo
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od riXo »

Krteq píše:Jaké jiné MODy kromě toho repair MODu používáš
Len trader mod. S nim to islo, ked som dal repair mod hned to zacalo padat pri loade.

/nex
riXo
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od riXo »

Taak som presiel ten labak v Red Foreste, myslel som ze to bude tazsie, ale zase cena bola vysoka, moj milovany SEVA suit je uplne na sracky :cry: Aspon ze som cestou nasiel nahradny duty armor a este sa poobzeram ci je aj pri tej elektrarni nejaky dobry...

//tak moja ultra spoiler mapa pise ze by tam mal byt 2*monolith suit a guardian of freedom...

/nex
Flegy
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Flegy »

to teda nevim jak hrajes... me nikdy moc neposkodily :?
slaava
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od slaava »

tak treba nekempi za kazdym rohem a jede si to rambo stylem :P
amd 5800x3d, gigabyte x570 aorus pro, gainward rtx 4090 phantom gs, g.skill 64gb 3600mhz ddr4, corsair mp510 1gb, corsair rm750x, fractal design define 7 compact, win11pro 64bit, samsung odyssey oled g8.
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“